Neden az para geliyo ?

benim izlenimlerde günlük 5-10k arası değişiyo ama kazanç yerlerde.. 3-5 civarı çok komik rakamlar. onca emeğimize yazık oluyo..

2 haftada 6k view 13k dk izlenme 1.2 dolar gelir

benimde cok az .turkce oldugu icin heralde

Ben bu foruma ilk kayıt olduğumda her yerde gördüğüm türkçeden uzak dur türkçe yüklemeyin gibi şeyler oldu. Bende hiç türkçe yüklemedim :D

Türkçe ye gerek yok. Bizim Türkler reklam engelleyici yüklüyor zaten :D birde adam bir sahneyi merak ediyor ileri alıp duruyor. Reklam görmüyor ki hiç.:D

kısa videoları çerez gibi düşünün atıştırmalık,uzun videolar ana öğündür doyurur insanı,bir de insanın sevmediği yemekler vardır ana öğünlerde aç kalkarsın sofradan öyle düşünün...

uzun videolarda gözlemlediğim videoyu açın,video altına gelin daha fazla kısmına tıklayın istatistikler kısmına tıklayın,görüntüleme süresine göre izlenme süresine bakın 1-2-3...yıl yazıyorsa o video kazandırıyor demektir,benim gördüğüm,1M küsür izlenmesi olan uzun videoma bakıyorum izlenme süresi 14 yıl, bir diğer 1M izlenmesi olan videoma bakıyorum izlenme süresi 1 yıl...bu iki videonun arasında kazanç olarak muazzam fark var...

Kısa videoma bakıyorum 1M igörünüleme var izlenme süresi 260 gün,yani başa dönersek uzun video ve kısa videoda kalite önemli izlenme süresi önemli ziyaretçinin video başında kalma süresi önemli,çerezle de karnınızı doyurabilirsiniz ama hiç bir zaman ana öğün gibi olmaz ...

Videoların kısa muhtemelen bende 100 k reklam Gösterimi (reklam Gösterimi diyorum toplasan 20 k izlenim yoktur en az 6-7 tane video içi reklam var ) 300-350 tl arası geziyor günlük.

kısa videoları çerez gibi düşünün atıştırmalık,uzun videolar ana öğündür doyurur insanı,bir de insanın sevmediği yemekler vardır ana öğünlerde aç kalkarsın sofradan öyle düşünün...

uzun videolarda gözlemlediğim videoyu açın,video altına gelin daha fazla kısmına tıklayın istatistikler kısmına tıklayın,görüntüleme süresine göre izlenme süresine bakın 1-2-3...yıl yazıyorsa o video kazandırıyor demektir,benim gördüğüm,1M küsür izlenmesi olan uzun videoma bakıyorum izlenme süresi 14 yıl, bir diğer 1M izlenmesi olan videoma bakıyorum izlenme süresi 1 yıl...bu iki videonun arasında kazanç olarak muazzam fark var...

Kısa videoma bakıyorum 1M igörünüleme var izlenme süresi 260 gün,yani başa dönersek uzun video ve kısa videoda kalite önemli izlenme süresi önemli ziyaretçinin video başında kalma süresi önemli,çerezle de karnınızı doyurabilirsiniz ama hiç bir zaman ana öğün gibi olmaz ...

Hocam baktım 11 yıl yazıyo uzun videoda görüntüleme 362 k, kısa videom var 6 yıl yazıyo 875 k

Hocam Türkçe çalışmayın ben pişmanım 1 yıla yakın TR içerik çalıştım şuan yabancı çalışıyorum TR de 1 ayda kazandığımı şuan 4 günde yakaladım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri