Neden Böyle? Awesomeness TV

Resimde Tarihi yanlis belirlemisim, alttaki resim dogru olan, bunu silmedim neden degistirdigimi anlayin diye
sw0j0.png

Dogru resim
sw0qr.png

Buda Awesomen;

Kazanclari guzel ama cok kuralsiz sanki, prensip yok...

bir kanal actim ayip olmasin diye 1 video attim ayni gun, kanal actim video attim basvurdum 3. gun davet geldi. iyi mi kotumu odemeler gozterecek... Buda bir baska kanal calismasi Awesomede partner..

Simdi mobil falan deniliyorda cok izlenim az paranin sucu bence video suresi degil...
Bayiler belki bana kizacak ama eksik bilgi veriyorlar ve kullanicilar bekledigi sartlari gormeyince hayal kirikligina ugruyor..

Tik basi degil Gozterim basi odeme alacaksiniz kismi;

Video izlemesi degil reklam izlemesi den bahsediliyor.
yani videolarinizda reklam cikmaz ise kazanc dusuk olur.
Reklam neden cikmaz, simdi bazi embed ettiginiz siteler de hit alsada reklam cikmaya bilir,
Izleyicileriiz organik olmayabilir ( Hormonludur ) yani az kazancinizin firma ile bagi oldugnu dusunmuyorum....

resimde oldugu gibi cok eski bir kanal degil

Geç yansimayla alakalı olacağını tahmin etmiyorum birgün 2k ya 0.63 verirken birgün 1.5$ veriyor. Destek bölümüne durumu bildirdim, saçma bir cevap verdi, para kazanma açık mi? Diye... Dün 4k izlenime 2$ verdi.

awesomeness e yeni geçtim keşke adsensede kalsaydım diyorum artık 2000 görüntüleme kazanç 0.01$ 3100 görüntüleme 0.45$ çok kötü istatistikler

Benim kanallarımda kazancı göremiyorum. Mailde attım bakalım nolcak

LT26i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri