- Web sitesi
- www.uguragdas.com.tr
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu tür videolardan para kazanmanın tek yolu facede inci yada komedi tarzı sayfanız olması lazım yoksa boş.
Ve bunların yüksek kitlelere sahip olması gerekiyor.
aynen aslında tutulmasıda lazım 600 kişilik sayfada bir videoyu 2 3 günde 500 600 kişiye izletiyorum ama 2 k'lık sayfada 100 kişi bile izlemiyo![]()
Sayfanın içeriğiyle ilgili önemli olmasıda önemli.Bende face sayfası kasmaya başladım organik olarak abone çekme konusunda tavsiye verebilcek varsa burdan yada özelden bekliyorum![]()
Bende 200k %100 organik sayfa var ama olması yetmiyor sayfayla 7/24 ilgilenmen lazım yoksa aktifliği gidiyor paylaşım yaptığım vidolar 2-3k izleniyor ama tbm 0.03'ü geçmiyor. Benim piyasada gördüğüm en kral sayfalardan birisi hatta en iyiside olabilir: https://www.facebook.com/YokBoyleBirSayfa?fref=ts
Hadi yine iyisin fluege.de reklamına tıkladım iyi kazanırsın
Ha birde bu arada adama demezler mi sen bunları söylüyorsun da;
Doktor Bu ne?
O diyen adama söylermisin eklenme tarihine baksın bi.
Yayınlanma tarihi: 16 Mar 2012
Ve diğerlerininkine de baksın.
Yayınlanma tarihi değil önemli olan şuanda bu videoyu atanların yaptığını sende zamanında yapmışsın. Olay bu.
Diyorum ki, o paylaşanlara bir bak tarihlerine birde benim paylaşım tarihime bak.
Ve şimdiki zamanla o zamanı kıyaslayamazsın. Videoyu tekrar izle. O zamanlar bir videoyu yüzlerce kişi paylaşmıyordu. Bilen de, bilmeyen de video yükleyemiyordu. Birşey çıktığında sömürülmüyordu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.