Neden Niche - Niche ile Komik Video Farkı (Resimli :D)

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar adsense hesaplardan birinde ilk kazanç olduğu için buraya paylaşıyorum bunu. Ufaktan da neden niche kullanmanız gerektiğini anlatacağım bu kazanç üzerinden. Teknik sayılacağı için bu konular yasak kardeşim demeyin zaten forum kuralları anlaşılabilir bulmuyorum hiç bir forumda herkes kendine göre çekiyor bir kenarıya. Her neyse işte resim ve detaylar.

niche.jpg

Ne yaptım? 11 Ağustos kanalın açılması. 17 Ağustos tarihinin gün ortasına kadar kanalda niche ile ilgili hiç bir video eklemedim. Kanal açıkçası +16 videolara ya da komedi videolarına sahipti, az da olsa Youtube aramalarından düzenli hit geldiğini anladıktan sonra (300 + bile günlük yeter bence bu işlem için) (Abone sayınız da yaklaşık 30 + olsa iyi olur) tüm videoların para kazanmalarını kapattım. Serkan abinin bu konusundaki kelime üzerinden gittim örnek teşkil etsin bize diye.

Başlık: free financial planner

Etiketler: free online financial planner, free financial budget planner, free financial planners

Video az da olsa alakalı bir video olmalı kesinlikle. Nasıl video indirip yüklüyorsunuz derseniz. Youtube Editor kullanıyorum indirmeyip telif hakkı olmayan videoları düzenliyorum başına intro atıp kanala yüklüyorum. Sıkıntısız hayat. Niche video'ya önce Webmaster tools kullanarak Google'a ekliyoruz, biraz ping atıyoruz. Vardı bilgiler. Sonra bir iki tane konuyla alakalı sosyal medya hesabına, twitter ve facebook özellikle yoluyla mesaj atıyoruz videonun içeriğiyle ilgili.

Buraya kadar zaten başlık etiket vs olayını herkes yapıyor. Günün yarısı olduğu için aslında o TBM 1 dolar vb de değil ortalama 3.5 dolar son gelen tıklar sadece niche'den gelenler. Ama mantık şu, öncelikle herhangi bir proxy kullanarak bir iki farklı lokasyondan (Amerika ve İngiltere başta olmak üzere) videonuzu ziyaret edin ve çıkan reklamlardan hangileri dosya indirme, bedava form doldurma (vodafone sim 10 dolar veriyor tbm kaçırmayın görürseniz onu da yazın) vb. çıkan firmaları not edin. Birkaç ziyaretin ardından. Ardından keyfinize göre description kısmına ve de attığınız sosyal medyaya bu firmaların adlarını yazın. Reklama tıklayın yazmayın kesinlikle ban yersiniz. Firma isimlerini önerdiğinizi yazmanız yeterli. Güzel firmalar deseniz bile yeterli. Ardından sakince bekleyin, sosyal medyadan gelen hitler orada adı geçen firmanın reklamı gelince (ilgili konuda olduğundan) tıklayacaktır ve ilgilenirlerse form dolduracak, indirecek dosyayı. Size tbm 3-15 dolar arası para getirecektir. Bu işlemi yaparken kendiniz sakın tıklamayın proxyden girdim bir şey olmaz yaa diye, banlanırsınız, kimse benden iyi bilemez. Bu işlemi birkaç video için gerçekleştirin, kaliteli sosyal medya araçları seçin.

Yarım gün içinde aralıklarla yaklaşık toplam 2-3 saat uğraştım yaklaşık son video için, TO yüksek bile olsa problem çıkmayacaktır korkmaya gerek yok yanlış bir şey yapmadığınız takdirde. Tek video ile gelen izleme ve kazanç olduğunu düşünürsek bu yöntem ile yüzlerce dolar kaldırmanız mümkün. Sorusu olan varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.

EKLEME:

Niche videoyu buldunuz hallettiniz Youtube Editor ile eklemeyi niche etiketleri düzenlediniz, peki sonra?

Bir tane proxy ile ya da internet sitesinden ipnizi değiştirip sanki ingiltereden giriyor gibi ya da amerikadan giriyor gibi girin videonuza, sonra bakın hangi reklamlar çıkıyor, bir kaç kez not edin bu reklamları. Sonra konuyla alakalı olan reklamlardaki firmaları alın description kısmına yazın örneğin deyin bunlar iyi markalar. Tıklayın falan demeyin genel tanıtın o markaları reklam çıkacak olan markalar, ama link vermeyin. İnsanlar descriptionda yazan iyi marka ile reklamı görünce sağ üstte reklama tıklayacaklar ve ilgilenecekler o reklam ile. Ayrıca bu videolar izleme çok zor aldığı için, sürekli sürekli girip facebooktan gruplara, sayfalara (yalnızca ilgili olanlarla yani sigorta ile alakalı sayfa ya da gruplara örneğin) girip videoyu paylaşın izlettirin, burası sosyal medya becerisine kalıyor daha çok. Kolay gelsin :)

Ban yemeden yapabiliyorsunuz yani
Hesabınıza yazık etmeyin derim !

--------------------
Ben ban yedim o yüzden diyorum

kardeş yazını okudum tam anlıyor gıbı oluyorum bır cumle sonra yıne hersey karısıyor . :D

Abi kısaca niche kelimeler seç. Sonra proxy'den gir bak çıkan reklamlara (yabancılara ve form doldurulup bir şey indirileceklere falan). Çıkan reklamları not et. Tıklama. Description bölümüne çıkan reklamların güzel firmalar olduğunu söyleyebilirsin konuyla alakalı. Sonra facebook twitter alakalı yerlerde paylaş :D

Ban yemeden yapabiliyorsunuz yani
Hesabınıza yazık etmeyin derim !

Anlamadım demek istediğinizi, okursanız tekrar konuyu sonra yorum yaparsanız sevinirim :)

Ayrıca toplamda ben daha çok ban yemişimdir hocam merak etmeyin :D Ama bu yöntemde ban yemenizi gerektirecek hiç bir şey mevcut değil :)

Her şeyi anladım güzel yöntem ancak bu kelimelere hit nasıl alıcaz , nasıl izlenicek bu videolar ? Attığın kelimeyi araştırdığımda 1 ayda 100 izlenmeyi geçen yok.

Hocam sosyal medyadan nasıl izlenme alıyorsun?yani büyük sayfan veya takipçisi bol twitter hesabı gerekmiyor mu?

Hayır yeni açıyorum her seferinde hem Facebook hem Twitter. Twitterda direk sayfalara yazıyorum @ deyip. Facebook özellikle gruplar kalabalık gruplar kayıt olmak isteyin kabul aldıktan sonra paylaşın bu sayfalarda videonuzu.

Ayrıca ekstradan ben blogspot blog alıp bloga 2 video atıp Facebook sayfalarında hem blogu hem videoyu tanıtıyorum. Bazıları video izliyor bazıları bloga gidiyor. Blog için de ayrıntılı bilgi için videonuzun altına ilgili konuda İngilizce Almanca çevirip geri çevirdiğiniz çeyrek özgün metinleri paylaşın wordpress ya da blogspotta yukarılara yükselin. Hepsini aynı anda yaparsanız düzenli olarak, hit almama şansınız yok :)

---------- Mesaj saat 08:55:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:50:30 civarında gönderildi. ----------

sayfa to sıkıntı açmasın.

Hocam her gün böyle olmuyor zaten, ama olsa da 8-10 dahi olsa problem olmuyor eğer yanlış bir şey yoksa TO problem çıkarmaz. Reklama tıklamayıp tıklatmadığımıza emin olmamız lazım :)

---------- Mesaj saat 08:57:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:55:39 civarında gönderildi. ----------

Her şeyi anladım güzel yöntem ancak bu kelimelere hit nasıl alıcaz , nasıl izlenicek bu videolar ? Attığın kelimeyi araştırdığımda 1 ayda 100 izlenmeyi geçen yok.

Hocam sosyal medyada paylaşın deneyin. Olmadı değiştirin kelimeleri, tbm ortalama 15-20 tl aralığı iyi sadece sıkıntı ben önce paylaşacak yer bulup sonra video buluyorum. Video önce sonra sosyal medya zor olur.

acaba doğru mu anladım yanlışsam düzeltin..yüklediğimiz video'ya proxy ile girip bakıcaz,hangi reklamlar çıkıyor.bu reklamları not edicez bi kenara.proxy'den çıkış yapıp açıklama kısmına videomuzda çıkan notunu aldığımız reklamların linkini koyucaz?

acaba doğru mu anladım yanlışsam düzeltin..yüklediğimiz video'ya proxy ile girip bakıcaz,hangi reklamlar çıkıyor.bu reklamları not edicez bi kenara.proxy'den çıkış yapıp açıklama kısmına videomuzda çıkan notunu aldığımız reklamların linkini koyucaz?

Hayır hocam link koyarsanız ban yersiniz :D Sadece ismi Türkçe açıklamak gerekirse. Örneğin telefon şirketleri ile ilgili bir videonuz var. Türkiye'de baktınız Turkcell reklamı çıkıyor.

Description kısmına:
PHP:
Videonun adı

Kişisel Not: Bence en iyi servis sağlayıcısı Turkcell, öneririm.

Yazarsanız o zaman Turkcell reklamına tıklanma oranı artacaktır. Reklama tıklayın vs demeyin yanarsınız :D (biliyorum Türkçe düşününce mantıklı gelmedi de :D İşe yarıyor.)

Hayır hocam link koyarsanız ban yersiniz :D Sadece ismi Türkçe açıklamak gerekirse. Örneğin telefon şirketleri ile ilgili bir videonuz var. Türkiye'de baktınız Turkcell reklamı çıkıyor.

Description kısmına:
PHP:
Videonun adı

Kişisel Not: Bence en iyi servis sağlayıcısı Turkcell, öneririm.

Yazarsanız o zaman Turkcell reklamına tıklanma oranı artacaktır. Reklama tıklayın vs demeyin yanarsınız :D (biliyorum Türkçe düşününce mantıklı gelmedi de :D İşe yarıyor.)

:D tamam şimdi oldu hocam eyvalah,mantığını alalımda gerisini hallederiz

Bir de denememiş olmakla birlikte bazıları niche kelimelere +16 thumbtail ekliyorlar. Tıklama artıyor video izlenme. Zararı olabilir diye denemedim ben.

webmasterlık zamanımda sayfa to 200 ü gördüm.hiçbi sıkıntı açmadı

İlginç bir taktik ama üzerine düşmek lazım.İyice kavramak lazım ben bunu ancak internet cafede yaparım.(:

1 video yerine sosyal medyayı kullanmadan 1000 video atsak bu kelimelerle ilgili bunun için ne düşünürsün?

Hocam video editor kullanarak nasıl video yüklüyosunuz?Kanalınızda olan videoyu düzenlemek için kullanılmıyo mu editor?

bu niche kelimeler sadece ingilizcemi türkçe yokmu acaba?=

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri