Neden Niche - Niche ile Komik Video Farkı (Resimli :D)

Merhaba arkadaşlar adsense hesaplardan birinde ilk kazanç olduğu için buraya paylaşıyorum bunu. Ufaktan da neden niche kullanmanız gerektiğini anlatacağım bu kazanç üzerinden. Teknik sayılacağı için bu konular yasak kardeşim demeyin zaten forum kuralları anlaşılabilir bulmuyorum hiç bir forumda herkes kendine göre çekiyor bir kenarıya. Her neyse işte resim ve detaylar.

niche.jpg

Ne yaptım? 11 Ağustos kanalın açılması. 17 Ağustos tarihinin gün ortasına kadar kanalda niche ile ilgili hiç bir video eklemedim. Kanal açıkçası +16 videolara ya da komedi videolarına sahipti, az da olsa Youtube aramalarından düzenli hit geldiğini anladıktan sonra (300 + bile günlük yeter bence bu işlem için) (Abone sayınız da yaklaşık 30 + olsa iyi olur) tüm videoların para kazanmalarını kapattım. Serkan abinin bu konusundaki kelime üzerinden gittim örnek teşkil etsin bize diye.

Başlık: free financial planner

Etiketler: free online financial planner, free financial budget planner, free financial planners

Video az da olsa alakalı bir video olmalı kesinlikle. Nasıl video indirip yüklüyorsunuz derseniz. Youtube Editor kullanıyorum indirmeyip telif hakkı olmayan videoları düzenliyorum başına intro atıp kanala yüklüyorum. Sıkıntısız hayat. Niche video'ya önce Webmaster tools kullanarak Google'a ekliyoruz, biraz ping atıyoruz. Vardı bilgiler. Sonra bir iki tane konuyla alakalı sosyal medya hesabına, twitter ve facebook özellikle yoluyla mesaj atıyoruz videonun içeriğiyle ilgili.

Buraya kadar zaten başlık etiket vs olayını herkes yapıyor. Günün yarısı olduğu için aslında o TBM 1 dolar vb de değil ortalama 3.5 dolar son gelen tıklar sadece niche'den gelenler. Ama mantık şu, öncelikle herhangi bir proxy kullanarak bir iki farklı lokasyondan (Amerika ve İngiltere başta olmak üzere) videonuzu ziyaret edin ve çıkan reklamlardan hangileri dosya indirme, bedava form doldurma (vodafone sim 10 dolar veriyor tbm kaçırmayın görürseniz onu da yazın) vb. çıkan firmaları not edin. Birkaç ziyaretin ardından. Ardından keyfinize göre description kısmına ve de attığınız sosyal medyaya bu firmaların adlarını yazın. Reklama tıklayın yazmayın kesinlikle ban yersiniz. Firma isimlerini önerdiğinizi yazmanız yeterli. Güzel firmalar deseniz bile yeterli. Ardından sakince bekleyin, sosyal medyadan gelen hitler orada adı geçen firmanın reklamı gelince (ilgili konuda olduğundan) tıklayacaktır ve ilgilenirlerse form dolduracak, indirecek dosyayı. Size tbm 3-15 dolar arası para getirecektir. Bu işlemi yaparken kendiniz sakın tıklamayın proxyden girdim bir şey olmaz yaa diye, banlanırsınız, kimse benden iyi bilemez. Bu işlemi birkaç video için gerçekleştirin, kaliteli sosyal medya araçları seçin.

Yarım gün içinde aralıklarla yaklaşık toplam 2-3 saat uğraştım yaklaşık son video için, TO yüksek bile olsa problem çıkmayacaktır korkmaya gerek yok yanlış bir şey yapmadığınız takdirde. Tek video ile gelen izleme ve kazanç olduğunu düşünürsek bu yöntem ile yüzlerce dolar kaldırmanız mümkün. Sorusu olan varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.

Güzel çalışma Eline sağlık yanlız kafama takılan bir konu bir şeyler var
Örneğin bende Bir video attım Video başlığı : elektirikli araba çok güzel çalışıyor örenek olarak başlığı yazdım ve bu video başlığının anltına Niche Kelimeleri etiket etsem Bu durumda TBM Yüksek olurmu

Güzel çalışma Eline sağlık yanlız kafama takılan bir konu bir şeyler var
Örneğin bende Bir video attım Video başlığı : elektirikli araba çok güzel çalışıyor örenek olarak başlığı yazdım ve bu video başlığının anltına Niche Kelimeleri etiket etsem Bu durumda TBM Yüksek olurmu

Olur, Serkan abi bu konuda baya paylaşım yapmıştı. Ben önermiyorum ban yiyen biliyorum bu nedenle ama Serkan abi yemediğini söylemiş denenebilir tabi ki. Fazla abartıya kaçmamak şartıyla denenebilir. Yani araba ise örneğin konu arabayla alakalı niche ekleyin :D

Olur, Serkan abi bu konuda baya paylaşım yapmıştı. Ben önermiyorum ban yiyen biliyorum bu nedenle ama Serkan abi yemediğini söylemiş denenebilir tabi ki. Fazla abartıya kaçmamak şartıyla denenebilir. Yani araba ise örneğin konu arabayla alakalı niche ekleyin :D

Adword ile çok ilgilenmek ve hangi kelimeler nekadar geliri var onu araştırmak lazım :)

Yani araba ise örneğin konu arabayla alakalı niche ekleyin :D

Doğru Bir Öneri Teşekkür ederim...

Ancak ben Bu yöntemi Denedim Gayet iyi işlemeye başladı 6 dolar getirisi olan kanalı 10 dolar ve üzerine yukseltti. gelirimizi %45 ile %50 arttırğını fark ettim. işini doğru yaparsan kazanırsın diye düşüyüyorum.

Ben Banlanma konusuna farklı bakıyorum.

etiketten ziyade Bu konu hakkında daha Bilgili olan arkadaşlar Eklesin veya yanlış desin.
Ben banlanma Konusuna şu gözle bakıyorum
Birincisi İçeriği Google adsense ve adword inceleme Motorları var.
Öreğin Yanıltıcı başlıklar bu Youtube da Çok kullanılan bir yontem olduğu için
Dolayısıyla bizim Attığimiz bazı videoların Başlıklarını Değiştirip özgü Video yapalım derken İçerikle ilgisi olmayan Başlıkla alakalı olmayan bir video Durumuna Düşer.Videolarımızın Başlıklarını Değiştirirken Dikkat edelim, Video bu durumda adsense hesabınızı da etkilediği için adsense hesabı patlama Riski yüksek Olur. Bu benim düşüncem.
wep sitelerinde olduğu Gibi Youtube'da aynı yöntemi kullandığını düşünüyorum.Wep Sitenizde Hesabınız askıya alındıgında size uyarı Gelir
span konular,yanıltıcı Reklam, yanlıltıcı Başlık,vb uyarılar Gelir. Ama youtube hesabınızda öyle bir uyarı Gelmiyor. bilginize herkese Tekrar İyi kazançlar Diliyorum..Fazla Konuştum :=) %)

sqyh4.png

bu iş nedir ned depildir merak ettim. şimdi bu işe el attım bugun.. araştırmaların sonucu şunu gordum. adsense riski algıladığında banlıyor.... bu önemli tum emekler çöp demek.. ip no ip adres, aklınıza ne gelırse kayıtların alıyor gelecek adınada sizleri riskli durum altına sokuyor bu iş...

videonuz var, ama videonuzda alaksız etıketler var, yanı siz reklam verenın reklam parasını alıyorsunuz, ama reklama tıklayan direket siteden çıkıyor 5 sanıye gosterım olmuyor, zaten bunun parasıda size gelmıyormuş :D hesap netleştirmede şutt yanı sizden alıyorlarmıi toplam kazan.dan ... o bakımdan tıklaması tıkladıkdan sonra belırlısanıye reklam verenın sitede yada yonlendırdıgı yerde takılması gerekıyormuş. bunu bugun öğrendım... paranın netleşmesındede her tık adsensede gelır olabılır ama netleşmede youtube bu prayı kesıyormuş..neyse ne araştırdım ne öğrendım...
sonrasında forex, ekonomi vb.. reklamlar var bunlardan uzak durum.. bunlarla birini abone yaptıgınızda adam reel uye ve abone oluyor sonrasında ciddi para kaybedebılıyor, bir nedi kumar , ekonomi ile alakası olmayan sitelere kişileri uye yapabilirsiniz.. vicdanen rahatsanız yapın ben yamama tarafındayım...
sonuç: resım yukledım resımde nace denemesi yaptım. ama denemeyı kendım araştırdım buldum. test için, video video altına 5 etıket hepsıde video ile alakalı, alaksız olmadıgından rısk yok,,, başka ere tıklamalarda var o bakımdan tbm genelortalama alıyor...
1 vide 0,3 tbm , diğer video .25 tbm iksindenden 1 tık aldık hoppp ortalama 2 gosterım tbm .28/2= 14 olarak 0.14 tbm olarak çıkıyor...
bu işten uzak durun organık yola donun, kaybedersınız, hemde hesabınızdaki adsenseyi kaptırrır youtube gelırını unutursunuz... gerek yok...uzak durun yapsanda sana gelcek en fazşa ayda 20 dolar fazla gelır.. kendı halıne bırak nacanı zaten gosterım 0.06 olur.. nace yapsan gelsen 0.20 ne fark ettı ? tıklama gore ayda 20 dolar...
amatorler uzak dursun...
ben hala pın beklıyorum :D deneme yaptım, organığe çekıyorum henem hesbamı...

Hocam benim başından beri anlattığım yöntem zaten insnaların reklamlar üzerinde daha fazla zaman geçirip ilgilenmesi ile alakalı. Yani video ile ilgilenecek insanlara değil çıkacak reklam ile ilgilenecek insanlara pazarlanması bir şekilde videoların. Bu mantık ile 1.5 aydır aralıklarla çalışıyorum. Bir kere kesinleşti ücret ve hala herhangi bir uyarı ya da ban durumu meydana gelmedi hesapta. Niche ile uğraşın demiyorum, İngilizlere reklam yapacaksanız örneğin İngiltere üzerinden bir videonuzu ziyaret edin bir kaç kez hangi reklamlar çıkıyor o gün not edin ardından o reklamlarla ilgilenebilecek kişilere sosyal ağ aracılığı ile ulaşın videonuzu paylaşın. Reklama tıklayın demeniz gerekmez zaten o kişiler reklam ile ilgileneceklerdir. Doğru kişiyle videoların buluşması. Kesinleşen kazancımda da TO %15 civarındaydı TBM 1.5 dolardı. Ortalama olarak o şekilde devam ediyor. Yani yasadışı bir durum yok bu şekilde Google da banlar demek mantıklı değil bence :)

Merhaba arkadaşlar adsense hesaplardan birinde ilk kazanç olduğu için buraya paylaşıyorum bunu. Ufaktan da neden niche kullanmanız gerektiğini anlatacağım bu kazanç üzerinden. Teknik sayılacağı için bu konular yasak kardeşim demeyin zaten forum kuralları anlaşılabilir bulmuyorum hiç bir forumda herkes kendine göre çekiyor bir kenarıya. Her neyse işte resim ve detaylar.

niche.jpg

Ne yaptım? 11 Ağustos kanalın açılması. 17 Ağustos tarihinin gün ortasına kadar kanalda niche ile ilgili hiç bir video eklemedim. Kanal açıkçası +16 videolara ya da komedi videolarına sahipti, az da olsa Youtube aramalarından düzenli hit geldiğini anladıktan sonra (300 + bile günlük yeter bence bu işlem için) (Abone sayınız da yaklaşık 30 + olsa iyi olur) tüm videoların para kazanmalarını kapattım. Serkan abinin bu konusundaki kelime üzerinden gittim örnek teşkil etsin bize diye.

Başlık: free financial planner

Etiketler: free online financial planner, free financial budget planner, free financial planners

Video az da olsa alakalı bir video olmalı kesinlikle. Nasıl video indirip yüklüyorsunuz derseniz. Youtube Editor kullanıyorum indirmeyip telif hakkı olmayan videoları düzenliyorum başına intro atıp kanala yüklüyorum. Sıkıntısız hayat. Niche video'ya önce Webmaster tools kullanarak Google'a ekliyoruz, biraz ping atıyoruz. Vardı bilgiler. Sonra bir iki tane konuyla alakalı sosyal medya hesabına, twitter ve facebook özellikle yoluyla mesaj atıyoruz videonun içeriğiyle ilgili.

Buraya kadar zaten başlık etiket vs olayını herkes yapıyor. Günün yarısı olduğu için aslında o TBM 1 dolar vb de değil ortalama 3.5 dolar son gelen tıklar sadece niche'den gelenler. Ama mantık şu, öncelikle herhangi bir proxy kullanarak bir iki farklı lokasyondan (Amerika ve İngiltere başta olmak üzere) videonuzu ziyaret edin ve çıkan reklamlardan hangileri dosya indirme, bedava form doldurma (vodafone sim 10 dolar veriyor tbm kaçırmayın görürseniz onu da yazın) vb. çıkan firmaları not edin. Birkaç ziyaretin ardından. Ardından keyfinize göre description kısmına ve de attığınız sosyal medyaya bu firmaların adlarını yazın. Reklama tıklayın yazmayın kesinlikle ban yersiniz. Firma isimlerini önerdiğinizi yazmanız yeterli. Güzel firmalar deseniz bile yeterli. Ardından sakince bekleyin, sosyal medyadan gelen hitler orada adı geçen firmanın reklamı gelince (ilgili konuda olduğundan) tıklayacaktır ve ilgilenirlerse form dolduracak, indirecek dosyayı. Size tbm 3-15 dolar arası para getirecektir. Bu işlemi yaparken kendiniz sakın tıklamayın proxyden girdim bir şey olmaz yaa diye, banlanırsınız, kimse benden iyi bilemez. Bu işlemi birkaç video için gerçekleştirin, kaliteli sosyal medya araçları seçin.

Yarım gün içinde aralıklarla yaklaşık toplam 2-3 saat uğraştım yaklaşık son video için, TO yüksek bile olsa problem çıkmayacaktır korkmaya gerek yok yanlış bir şey yapmadığınız takdirde. Tek video ile gelen izleme ve kazanç olduğunu düşünürsek bu yöntem ile yüzlerce dolar kaldırmanız mümkün. Sorusu olan varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.

EKLEME:

Niche videoyu buldunuz hallettiniz Youtube Editor ile eklemeyi niche etiketleri düzenlediniz, peki sonra?

Bir tane proxy ile ya da internet sitesinden ipnizi değiştirip sanki ingiltereden giriyor gibi ya da amerikadan giriyor gibi girin videonuza, sonra bakın hangi reklamlar çıkıyor, bir kaç kez not edin bu reklamları. Sonra konuyla alakalı olan reklamlardaki firmaları alın description kısmına yazın örneğin deyin bunlar iyi markalar. Tıklayın falan demeyin genel tanıtın o markaları reklam çıkacak olan markalar, ama link vermeyin. İnsanlar descriptionda yazan iyi marka ile reklamı görünce sağ üstte reklama tıklayacaklar ve ilgilenecekler o reklam ile. Ayrıca bu videolar izleme çok zor aldığı için, sürekli sürekli girip facebooktan gruplara, sayfalara (yalnızca ilgili olanlarla yani sigorta ile alakalı sayfa ya da gruplara örneğin) girip videoyu paylaşın izlettirin, burası sosyal medya becerisine kalıyor daha çok. Kolay gelsin :)
Hocam benim anladığım kadarıyla,
Sigorta ile alakalı video bulduk.
Videoyu yükledik.
Niche etiketleri girdik (ev sigortası , araba sigortası vs)
Sonra videoya başka ıplerden girip çıkan reklamları not ettik.
Sonra sosyal medyada reklamda çıkan markaların sayfalarına bu videoyu attık.
Burdan sonrasını çözemedim işte :D ping,webmaster tools oraları çözemedim.

Videoyu yükledik.

Burada anlatım var.

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/4984-videolariniz-aninda-indexlensin.html

Videoyu yükledik.

İndex alması için kullanacağın siteleri söylemiş.

reklama tıklamaya gerek var mı ki. reklamdaki ilgili markayı görüp google dan arama yoluna gidilse daha sorunsuz olur diye düşünüyorum...

reklama tıklamaya gerek var mı ki. reklamdaki ilgili markayı görüp google dan arama yoluna gidilse daha sorunsuz olur diye düşünüyorum...

Öyle yapıyordum zaten hocam. Yalnzı görüşüm değişti :D spam daha iyidir, daha güvenilir :D Spam yapın boşverin niche ile uğraşmayın yeni başlıyorsanız özellikle

hocam sevkini kirmak gibi olmasin da o tbm'yi herzaman yakalayamazsin söyliyim :)

kullandikca onun 0.20lere kadar düstügünü göreceksin google kiyak gecmis sana yeni birsey denedigin icin :)

Yine de güzel calisma ellerine saglik. Allah kazancini daim eylesin.

Öyle yapıyordum zaten hocam. Yalnzı görüşüm değişti :D spam daha iyidir, daha güvenilir :D Spam yapın boşverin niche ile uğraşmayın yeni başlıyorsanız özellikle

Benim fikrim yüzde 70 spam iken, yüzde 30 niche yapmak. yani ikisini bir arada götürmek. niche videolara muslera06 nın tekniği ile etiket olayı yapmak iyi oluyor bende. 10 günlük bir youtube ortağı olarak, iyi bgbg sayım var. zaman içinde yükseltmeyi hedefliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri