Neden Niche - Niche ile Komik Video Farkı (Resimli :D)

Hocam video editor kullanarak nasıl video yüklüyosunuz?Kanalınızda olan videoyu düzenlemek için kullanılmıyo mu editor?

Video Editörü - YouTube girip CC yazan yerden video aratın sürükleyin başına da A yazan yerden intro oluşturun uyduruk publish deyin tamam işte size yeni video :)

---------- Mesaj saat 13:25:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:24:57 civarında gönderildi. ----------

1 video yerine sosyal medyayı kullanmadan 1000 video atsak bu kelimelerle ilgili bunun için ne düşünürsün?

Zaten mantık o abi örnek teşkil etmesi için istedim 1000 değil de 10ar 10ar 10 gün 100 tane iyidir kanal başı.

Hayır hocam link koyarsanız ban yersiniz :D Sadece ismi Türkçe açıklamak gerekirse. Örneğin telefon şirketleri ile ilgili bir videonuz var. Türkiye'de baktınız Turkcell reklamı çıkıyor.

Description kısmına:
PHP:
Videonun adı

Kişisel Not: Bence en iyi servis sağlayıcısı Turkcell, öneririm.

Yazarsanız o zaman Turkcell reklamına tıklanma oranı artacaktır. Reklama tıklayın vs demeyin yanarsınız :D (biliyorum Türkçe düşününce mantıklı gelmedi de :D İşe yarıyor.)

Hocam her videoya bunu uygularsan adsense çok rahat anlar bir süre sonra ban kaçınılmaz bir son olur :D

Hocam yasadışı bir şey değil bence :D bakalım yine de :)

Hocam verdiğin kelimelere adwords den baktım da etiketlere aylık izlenimi 100 bile değil sosyal medyayı kullanmadan bu kelimelerden izlenim yada tık almak imkansız gibi bişey.Biraz daha yüksek izlenimli bulsak daha iyi olmazmı.

Hocam verdiğin kelimelere adwords den baktım da etiketlere aylık izlenimi 100 bile değil sosyal medyayı kullanmadan bu kelimelerden izlenim yada tık almak imkansız gibi bişey.Biraz daha yüksek izlenimli bulsak daha iyi olmazmı.

hocam kelimelerden sosyal medyayı kullanmadan hit almanız zor evet; ancak aldığınızdan to ve tbm yüksek almış oluyorsunuz. Sosyal medya kullanmayacaksanız daha yüksek izlenimli olabildiğince tbm çok rekabet oranı az olan kelimelere zorlayın. Sosyal medya işinizi çok kolaylaştırıyor ama söyleyeyim.

adds19.jpg

Aynı video, bugün hiç dokunmadım. Sadece descriptionı proxyden gelen reklamlara bakıp ona göre değiştirdim. önümüzdeki ayın 10unu ban yemek için bekliyorum sanırım :D Bence teşvik sayılmamalı ama Big G ne diyecek göreceğiz.

Aynı video, bugün hiç dokunmadım. Sadece descriptionı proxyden gelen reklamlara bakıp ona göre değiştirdim. önümüzdeki ayın 10unu ban yemek için bekliyorum sanırım :D Bence teşvik sayılmamalı ama Big G ne diyecek göreceğiz.
Şeytan diyor nuh sende başla sonra hesaba acıyorum :D başka bi hesap açıp yapmam lazım herhalde :D

Şeytan diyor nuh sende başla sonra hesaba acıyorum :D başka bi hesap açıp yapmam lazım herhalde :D

Aynen abi, farklı sıfır hesapta denemek şart. Ben şimdi önümüzdeki ayın başında banlanmaz gelirse kazanç kesinleşirse yani o zaman anlatacağım tüm detayları zaten şimdi herkes ban yemesin diye anlatmıyorum :D

Aynen abi, farklı sıfır hesapta denemek şart. Ben şimdi önümüzdeki ayın başında banlanmaz gelirse kazanç kesinleşirse yani o zaman anlatacağım tüm detayları zaten şimdi herkes ban yemesin diye anlatmıyorum :D

sen anlat yahu cekınme :) ban yersek sorumlusu bızız :P

sen anlat yahu cekınme :) ban yersek sorumlusu bızız :P

Abi anlattığım method genelde. Sadece ekstradan bir iki reklam türü var. Örneğin vodafone'un ingiltere için çıkarttığı bir reklam var tbmsi 10 dolar getiriyor. Ben de tanıtım ile ilgili bir video koyup vodafone tanıtımı değil direk de sim cardlar hakkında bir video koyup üstüne sosyal medya tabanlı biraz hit ekliyorum. Ardından da vodafone vs orange gibi konu başlığı olan yabancı forumlarda videoyu paylaşıyorum. İnsanlar da bedava sim kart gönderip denetebiliyorsunuz aslında falan diyorum bir de mesela konuda, onu gören insanlar videonun yanında görünce reklamı tıklayıp gönderiyorlar kendilerine. tbm 10 dolar geliyor, günde 5-10 arası geliyor işte 50-100 dolar sadece vodafone reklamı tek video :D ama bana göre gelir açısından teşviğin kralı ama Google'a göre ya da yasal olarak bence teşvik değil :D Göreceğiz önümüzdeki ay başı :D

Abi anlattığım method genelde. Sadece ekstradan bir iki reklam türü var. Örneğin vodafone'un ingiltere için çıkarttığı bir reklam var tbmsi 10 dolar getiriyor. Ben de tanıtım ile ilgili bir video koyup vodafone tanıtımı değil direk de sim cardlar hakkında bir video koyup üstüne sosyal medya tabanlı biraz hit ekliyorum. Ardından da vodafone vs orange gibi konu başlığı olan yabancı forumlarda videoyu paylaşıyorum. İnsanlar da bedava sim kart gönderip denetebiliyorsunuz aslında falan diyorum bir de mesela konuda, onu gören insanlar videonun yanında görünce reklamı tıklayıp gönderiyorlar kendilerine. tbm 10 dolar geliyor, günde 5-10 arası geliyor işte 50-100 dolar sadece vodafone reklamı tek video :D ama bana göre gelir açısından teşviğin kralı ama Google'a göre ya da yasal olarak bence teşvik değil :D Göreceğiz önümüzdeki ay başı :D

valla sende kı akıl seytanda olsaydı secde ederdi :) masallah. emek dedıgın budur. tebrik ediyorum. zekanın dibine vurmussun :)

mükemmel bilgiler ve denemeler demekki asıl kazanç gerçekten bu işlerde bol kazançlar :)

reklamtur.JPG

Şuanki istatistiklerde TO çok yüksek acaba Video önü reklamları tamamen kaldırsam mı daha doğru olur bu yolda sizce?

reklamtur.JPG

Şuanki istatistiklerde TO çok yüksek acaba Video önü reklamları tamamen kaldırsam mı daha doğru olur bu yolda sizce?

Bana sorarsanız eğer bu niche kanallar farklı bir adsenseye bağlı olsaydı hemen kapatırdım hiç gerek yok bence.

Hocam tek kanal zaten, tek kanal tek video tek hesap, deneme konusu bu sırf. Ondan kapayayım en iyisi biraz öyle bakalım.

4. günün sonunda 120 dolar olmuştu ama hit gelmemeye başlamıştı bu sistemde ben de gelecek mi diye ilgilenmedim ücret. Şimdi inceledim kesinleşmiş kazanç yüzde 10luk bir kesintiyle. Yani en azından ban gelmemiş bu hesaba, uğraşmak isteyenler varsa uğraşabilir bence bu yöntemle.

4. günün sonunda 120 dolar olmuştu ama hit gelmemeye başlamıştı bu sistemde ben de gelecek mi diye ilgilenmedim ücret. Şimdi inceledim kesinleşmiş kazanç yüzde 10luk bir kesintiyle. Yani en azından ban gelmemiş bu hesaba, uğraşmak isteyenler varsa uğraşabilir bence bu yöntemle.

Attığın videolar için sosyal medyayı kulladınmı yoksa tamamen kendi izlenimlerimi ?

Bahsetmiştim abi sadece sosyal medya kullandım sayılır. Yeni hesap açıp, onunla sayfa oluşturup. Sayfadaki tek paylaşımım altında güzel kaliteli servisler diye çıkan reklamların adlarını yazdığım youtube videosunun linkini paylaştığım bir yazı. Ardındna da tek tek facebookta ilgili sayfa ve gruplara o sayfanın adından mesaj attım ciddi bir mesaj reklam olduğu belli değilmişçesine olabildiğince. Oralardan geldi zaten 2-3 gün sonra hit kesildi tabi aşağılara indikçe.

Bahsetmiştim abi sadece sosyal medya kullandım sayılır. Yeni hesap açıp, onunla sayfa oluşturup. Sayfadaki tek paylaşımım altında güzel kaliteli servisler diye çıkan reklamların adlarını yazdığım youtube videosunun linkini paylaştığım bir yazı. Ardındna da tek tek facebookta ilgili sayfa ve gruplara o sayfanın adından mesaj attım ciddi bir mesaj reklam olduğu belli değilmişçesine olabildiğince. Oralardan geldi zaten 2-3 gün sonra hit kesildi tabi aşağılara indikçe.

Anladım dostum zaten mesele izlettirmek.Sosyal medya haricide kazanırısn nicheden fakat baya zorlu olur.Hayırlı kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri