Neden -Sonuç

C
  • Kullanıcı CrazyLaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Ne demis atalarimiz youtubede bilgi paylastikca youtube çöplüğe doner.

Kimse kazanç yolunda neler yaptıgını paylaşmaş, bu kişilerin içinede eğer ileriki zamanlara kazanırsan sende olacaksın bundan emin olabilirsin.Zamanında bende isyanediyordum neden kimse bilgi paylaşmıyor ya da para ile satıyorlar diye 2 yıla yakın süredir verdigim emeğe ve zamana bakıyorumda şimdi hakketen boşa isyan etmişim o zamanlar.Ne emeğimi, ne bilgimi, heleki kazanç sistemini karşılıgını almadan kimse ile paylaşmam.
Bunu sende anlayacaksın ama kazanmaya başladıktan sonra, önünde yoğun araştırma ve sabır isteyen uzun geçecek günler-geceler var.Ne diyeyim '' Armut Piş Ağzıma Düş '' bu işte yok dostum.Milleti gaza getirip birşeyler ögrenirim diyorsan, zaman kaybediyorsun.
Çalışmalara vakit kaybetmeden başla istersen.Kolaylıklar dilerim.
Bol kazançlar olsun.Saygılar...

Zaman değerli evet fakat ben ona kazancının taktiğini versin demedim sonuçta hayat müşterek

neden forumda zamanını boş geçiriyorsun.
sonuç ne kadar çok çalışırsan okadar kazanırsın.
bu işte taktik falan yok sadece strateji ve çalışma düzeni var herkezin düzeni kendine otur uğraş bir kaç hafta kur düzenini yoluna bak burda kimse kimsenin babasının oğlu değil

Car crash,fail,vine,funny cat ve funny dog yükledim 3. evimin tapusunu almak için geldiğim noterden yazıyorum.
Not:
Sebep: Öğrenciydim.
Sonuç: Hala öğrenciyim. Yt devam ettikçe bitmez benim okul.

Hayat tecrübelerden ibarettir,tecrübeleri kazanmak hiçte ucuz birşey değildir birde böyle düşün.

disiplinli olmazsan kazanamassın.

çalışmassan kazanamassın.

denemessen kazanamassın.

sadece sorarsan kazanamassın.

araştırmassan kazanamassın.

özen göstermessen kazanamassın.

günün çoğunu uykuyla ve sosyal hayatla geçirirsen kazanamassın.

yeterince istemessen kazanamassın.

( istisnalar kaideyi bozmaz )

Konuyu okudum bu konuyu ilerde iyi ki acmisim diceksin eyer azmedip calismayi birakmazsan tabi bu is de tek onemli unsur calisma stratejini belirlemek bunu belidegin de artik para kazanmanda gitse kanallarin da kapansa ne olursa olsun o kazandigin paraya tekrar ulasacagini bilirsin olay bundan ibaret....

sonuç : taktik bulma becerisini geliştirmek
araç: split test kavramı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri