Neden Yotube Kanalınızı Satıyorsunuz ?

rserin75

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar
Merak Ettiğim Şey Madem Kanaldan Para Kazanıyorsunuz Neden Satıyorsunuz.?
İnsanın Aklına binbir Türlü düşünce Geliyor.
Ya kanalı Satın Aldıktan Sonra Kanal Kapanırsa ? Elektronik eşya değil ki garantiye yollayalım..
Ya Kanal daha önce uyarı almışsa ?

Çok Doğru merak ettiğim sorulardan birtanesiydi sormuşsun teşekkürler :)

O risklerden oturu satiyolar ya kanallarini.Yada acil paraya ihtiyaclari oldugundan dolayi.Yoksa kim zaten para kazandiran biseyi satsin zorda kalmadikca? Garantisi tabii ki yok,ona gore alim yapmalisiniz.Uzun suredir acik olup para kazandiran kanalda kolay kolay kapanmaz saniyorum durduk yere.

O risklerden oturu satiyolar ya kanallarini.Yada acil paraya ihtiyaclari oldugundan dolayi.Yoksa kim zaten para kazandiran biseyi satsin zorda kalmadikca? Garantisi tabii ki yok,ona gore alim yapmalisiniz.Uzun suredir acik olup para kazandiran kanalda kolay kolay kapanmaz saniyorum durduk yere.
peki Para kazanmak için sence Ne yapmamız gerekiyor bu kadar çok izlenim ve para kazanmak için :D

peki Para kazanmak için sence Ne yapmamız gerekiyor bu kadar çok izlenim ve para kazanmak için :D

Bakma konustuguma,kendimde para kazanamiyordum 10 gun oncesine kadar.Ne olduysa videolardan biri durduk yere izlenmeye basladi.Getiriside 100$ i gecti sayilir toplamda.Sadece zaman gerekiyor sanirim,video atip kanallarini guncel tut.2 aydan fazla oldu 3 dolarmi ne kazanmistim toplamda videolarim izlenmeye baslamadan once.

Sen izlenmelerini hizlandirabilirsin o kadar.Onuda imleme sitelerinde,sosyal medyada,forumlarda paylasarak yapabilirsin.

Çalışacaksın.
Arkana bakmayacaksın.
Özveriyle çalışırsan bir videonda iş olmazsa diğer videondan işi götürebilirsin.
ben kendim videoları mfalan hiç yok youtube videoları hep işte :S reklam için etiket lazım böyle her videoya ekleyeceğimiz bir etiket

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri