İnsanlar beceremediği konular hakkında böyle savunma mekanizmaları ortaya atar.
Bunu gibiler ekşi sözlükte sürüyle var, mesela eğitim sitesi olsun, ekşiciler adblock kullanıp ders notlarını kendi mi yazdı emek hırsızlığı gibi argümanlarla yapılanın hırsızlık olduğunu savunur ve adblock kullanmasını böyle açıklar ama girip o ders notunu indirmekten geri kalmaz, bilmez ki o ders notu sitesine yüzlerce ders notunu ekleyip ona ulaşmasını sağlamak için aylarca çaba harcanmıştır. Film sitelerinin para kazanmasını eleştirir ama yine internetten film indirir, niye parayla almıyosun dediğinde kahrolsun kapitalizm falan diye zırvalar...
Bu özgün yapan değerli vatandaşa tavsiyem başkasının çektiği fotoğrafı videolarında kullanmasın, film sitelerine girip film izlemesin, internetten maç izlemesin, kopya yazılım kullanmasın, taklit marka kıyafet almasın bunlar daha artırılır.Eğer bütün bunları yapan über bir kişilikse o zaman eleştirebilir ki öyle olmadığı başkasının fotoğrafını videosunda kullanmasındab anlaşılıyor.
Keşke klavyesinin dili olsa da anlatsa...
Arkadaş sen ne biliyorsun hangi fotoğrafı nerede kullandığımı itirazımı yaptım hemen açıldı demek ki başkasının fotoğrafını kullanmamışım. Burada hergün açılmıyor mu sahte telif konuları.
Velhasıl ben para kazanmamı açmışım. Sorunumu çözmüşüm siz spamlayın. Ben arkadaşın sorduğu soruya çok güzel bir cevap verdim. Youtube botunun ne kadar saçma olduğunu söylemiş bende çok güzel iş çıkardığını söylemişim. Neyseki kendini geliştiremeyen milletin renderinin renderine bile göz diken parazitler para kazanamıyor. Cevabı biliyorsanız arkadaşınıza yardım edin.
Bu arkadaş benim açtığım konuda hem yardım isteyip hemde yazdığını unutup saçma sapan yorum yazmasaydı ben bu tür şeyler söyleyeceğime bu arkadaşın saçma bulduğu robotun çözümü konusunda yardımcı olurdum. Ancak adamına göre cevap vermek gerekiyordu böyle cevap verdim. Siz çözün arkadaşınızın derdini oda kazansın 3-5..
Adam gibi adamlarla özelden muhabbetim yardımlaşmam arkadaşlığım devam eder. Sırf yorum kasmak için uğraşan konu dışı kategorisinde takılanlarla ne işim olur.