Nedir Bizim Bu Suriyelilerden Çektiğimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Captain Price

Kayıtlı Üye
Bizim üst katta oturuyorlar, üst kattan annemin odasına pencereden torpil attilar, pencere açıktı, annemin yatağı pike yandı, yatağın üzerine düştü, son anda farkedip söndürdük :(

Allah sabır vermiş size,ben olsam tekme tokat atardım binadan kim varsa orda !!

:mad: Yazık ya şimdi gdip dövsen bu şereefsizler bıçak falan çekerler kendi memleketlerinde karı burda erkekler polise haber ver hocam pikeyi falanda göster hasarı göster şikayetçi ol

Bireysel adaleti sağlamazsanız bir gün yine aynısını yapacak durumda olurlar.

Çok sabırlıyım normalde ama böyle bi olayda çıkıp bi şarjörü boşaltırdım, kendinden başkasını düşünmeyen egoist mahluklara uyuz oluyorum. Orda insan oturuyormu, rahatsız olur mu, bize birşey dermi diye hiç düşünmezler.

Allah sabır versin..

Bizim tam karşımıza da taşınmışlar , adamlar bazen oluyor 10 kişi bazen oluyor 5 kişi ama suç ona o evi kiralayan 300-400 lira fazla para almak için ev veren insan bozuntularında.

bunlara ev,dükkan veren ********in önde gidenidir

Kadınlara laf atıyolar onlar savaştan kaçtı fakirler diyolar.
Adamları dövüyolar savaştan kaçtı fakirler diyolar.
Bedava yardım alıp parayı cebe indiriyolar, savaştan kaçtı fakirler diyolar.
Hırsızlık yapıyolar, savaştan kaçtı fakirler diyolar.

Hocam sizede muhtemelen savaştan kaçtıkları için torpil atmışlardır. her yol mübah herhalde savaştan kaçınca.

Suriyelilerden değil başımıza musallat eden yöneticilerden çekiyoruz

Son düzenleme:
Normal olanlarını diğer ülkeler kaptı biz de böyle ********lerle uğraşıyoruz.Ama yakında patlar bu millet ozaman nereye kaçacaklar acaba

Valla kardeşim benim ülkemde bana bunu yapsalar onların anası ağlatırım!!!

Her zaman diyorum. Acıyıp ta hiç birisine yardım etmeyeceksin ki, savaşmak yerine sattıkları ülkelerine geri dönmek zorunda kalsınlar. Tabiki olan çalışıp ekmek parası kazanan suriyelilelere de olacak ama vatanını satan zaten adam değildir. Doğru olanıda gitsin kendi ülkesinde çaba versin.

Dilenci bunlar, Sapık olan bunlar, toplanıp vatandaşlarımızı dövmeye kalkanlar yine bunlar. Genelleme yapmıyorum ama korkup vatanını satan ve benim ülkeme gelen bu yazdıklarımı yapmasa bile adam değildir. O yüzden acımayın. Dilenen o çocukları dilendirende annesi babası.

Gerçi ben kendi anneme babama gerçekleri anlatamıyorum ki. Gidip kıyafet alırlar, gidip para verirler. Maalesef ki biz Türkler gereğinden fazla vicdanlıyız...

He son olarak, acındırmayı çok iyi öğrenmişler. Türk insanının yardım duygularını sömürüyorlar.

Son düzenleme:
Benim yatak odasının penceresinde boklu bez vardı çağırdım ev sahibini al dedim bunu burdan çık yukarıya teslim et ve 15 gün sonra bunları burada istemiyorum dedim. dediğim gibide oldu barındırmayın aranızda.
gecen bizim burada hendekte işçi servisine saldırdılar bir olup canlarını zor kurtardılar. azcık palazlansalar bizi ülkemizde yaşatmaz bunlar . yol alıp gitme zamanları çoktan geçti.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri