Nedir Bizim Bu Suriyelilerden Çektiğimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadınlara laf atıyolar onlar savaştan kaçtı fakirler diyolar.
Adamları dövüyolar savaştan kaçtı fakirler diyolar.
Bedava yardım alıp parayı cebe indiriyolar, savaştan kaçtı fakirler diyolar.
Hırsızlık yapıyolar, savaştan kaçtı fakirler diyolar.

Hocam sizede muhtemelen savaştan kaçtıkları için torpil atmışlardır. her yol mübah herhalde savaştan kaçınca.
işin o kısmına girersen savaştan kaçmak en büyük günahlardan ne su ne ekmek vermek lazım. acizene tabi lafımız yok.

polise gitse ne olacak?sizden önce çıkıyorlar onlar karakoldan,istedikleri kadar suçlu olsunlar.geçen ay bizim burada bi olay çıkardılar,karakola gittiler şikayetci olan bi komşumla.polisler suçlu olan suriyelileri degil,şikayetci olan adamı suçlu çıkarıp,azarlayıp geri gönderdiler....

O kadar cahil insanı bir anda ülkeye alırsak, bu sonuçların olması kaçınılmazdı zaten. Benim yaşadığım şehirde de suriyeliler fabrika şefini linç etmeye kalktı, bizimkiler de toplanıp onlara meydan dayağı attı. Gerilim çok kötüye gidiyor her geçen gün.

Saat kaç olursa olsun Gidin kapısına dayanın hocam yaptığıyla kalmasın BUNUN HESABINI SORUN ! ben yolda görsem önüme geçse itelerim burası bizim ülkemiz yok öyle geniş geniş takıl huzur boz bi erkek adam bunlar mı?

Geçende izmirde aqua park var balçovada orayı basmış 100 kişi. Suriyede nerde hapisten kaçan hırsız afedersin ama ******** varsa ülkeye aldılar. Atıcaksın ülkeden burda humanistlik bitcek artık.

Susarsaniz iyice tepenize bine4ler hocam valla toplayin tanidiklari essek sudan gelesege kadar dovun. Onlar dayaktan anliyor

Şöyle bir sıkıntı var herifler vatandaş olmadığı için ve çok zeki yöneticilerimiz bunları ülkeye doldururken kaydını tutmadığı için çok rahatlıkla başkasının kimliğini kullanabiliyorlar sahte kimlik yapabiliyorlar bir Türk vatandaşı bunlara karşı bir suç işlediğinde direk mahkemeye çıkartılıp tutuklanıyor ancak bunların kaydı kuydu yok parmak izi kaydı yok, o an yakalanmazsa kaçıp başka kimlikle başka bir semtte yaşamaya devam ediyorlar, öldürdükleri yaraladıkları adamlar yanlarına kalıyor bu devran ne kadar böyle sürecek bilmiyorum bir gün Türk milleti çıldıracak o gün Suriyeliler Suriye'yi mumla arayacak.

Geçende izmirde aqua park var balçovada orayı basmış 100 kişi. Suriyede nerde hapisten kaçan hırsız afedersin ama ******** varsa ülkeye aldılar. Atıcaksın ülkeden burda humanistlik bitcek artık.

Çok doğru, Yanlış hatırlamıyorsam Muhalifler 2013-14 civarı 10 civarı hapishaneyi rejimin elinden alıp mahkumları serbest bırakmış, bu hapishanelerden kaçan onbinlerce eşkiya soluğu Türkiye'de almıştı. Bizim saf milletimizde din iman diye bunları kabul etti olan suçsuz günahsız insanlara oluyor

Son düzenleme:
Eski işyerimde beslediğimiz kedileri sabahları üçer beşer ölü buluyorduk, sonra kameraları kontrol ettigimizde geceleri oraları iyice mesken tutan suriyelerin yaptığını gördük. Onlara gerekeni yaptık ama o günden beri suriyeli görünce iyice bir nefret tiksinme geliyor, hiçbir suriyeli vakasina şaşırmıyorum ve hiçbir suriyeliye gram acımıyorum

savaştan kaçmış dersin 100 1000 10000 ama arkadas milyon tane gençleri var.... onlar bu ülkeden valla zor gider... denizi ormanı cennet vatanımızı biraz zor terk ederler... ancak avrupa kapılarını bunlara açacaksın defolup gidecek ... memleketlerine hayrı olmayan tiplerden bize ne hayır gelecek... kendi işssizim zaten 10 mılyon ...

Camı çerçeveyi indirir boğazlarını sıkardım zaten gördükçe delleniyorum ne kadar suriyeli varsa

Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

O değil de en son bu millet çok büyük bir oranla bir konuda hem fikir olmuştu. Kadın ve çocuklar alınsın eli silah tutanlar eğitilip geri gönderilsin.

Ya da en kötüsü yardıma muhtaçlar ülkeye alınsın ancak her şey kontrollü olsun bu insanların sağlık kontrolleri, kimlik bilgileri yapılsın, geçinebilecekleri iş kolları oluşturulsun ki bu tip sorunlar ortaya çıkmasın diye.

Sonra bu isteklerin yerine gelmediğini görünce de bolca eleştiri alıyordu karar sahipleri. Sonra bir sürü şey oldu ve sonunda geldiğimiz nokta "ben yaptım oldu" ya döndü.

Hem gelenler mağdur hem bizim milletimiz. Ki bunlar daha küçük sorunlar. Biran evvel yapılan hatalar düzeltilmeli aksi halde nur topu gibi yeni sorunlar bizleri bekliyor gibi görünüyor.

Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

O değil de en son bu millet çok büyük bir oranla bir konuda hem fikir olmuştu. Kadın ve çocuklar alınsın eli silah tutanlar eğitilip geri gönderilsin.

Ya da en kötüsü yardıma muhtaçlar ülkeye alınsın ancak her şey kontrollü olsun bu insanların sağlık kontrolleri, kimlik bilgileri yapılsın, geçinebilecekleri iş kolları oluşturulsun ki bu tip sorunlar ortaya çıkmasın diye.

Sonra bu isteklerin yerine gelmediğini görünce de bolca eleştiri alıyordu karar sahipleri. Sonra bir sürü şey oldu ve sonunda geldiğimiz nokta "ben yaptım oldu" ya döndü.

Hem gelenler mağdur hem bizim milletimiz. Ki bunlar daha küçük sorunlar. Biran evvel yapılan hatalar düzeltilmeli aksi halde nur topu gibi yeni sorunlar bizleri bekliyor gibi görünüyor.

Maalesef bu dediklerinizi dinleyecek demokratik bir kişi yada kuruluş göremiyorum .....

Freni patlamış kamyon misali binmişiz bir alamete,gidiyoruz kıyamete....
Bir gün bir delikanlı çıkar ama elbet...

Murphy kanunlarında dediği gibi...Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez !!!!

Son düzenleme:
Bizim üst katta oturuyorlar, üst kattan annemin odasına pencereden torpil attilar, pencere açıktı, annemin yatağı pike yandı, yatağın üzerine düştü, son anda farkedip söndürdük :(

acıdıkserefsızlere basımıza bela ettıler..
sozde kamplardan ıcerı gırmyeceklerdı merak etmeyın dedıler ıcımıze soktular komsu yaptılar zorakı bıze sormadan oda yetmedı nufus vattandaslıkta verıyorlar kım yapıyor herseyı mılletıme sorarım dıyen yalancılar yapıyor.

nedne yapıyor nasıl olsa kendı ust katında yasayıp kendı balkonuna atmıyor rahatsız etmıyor.serefsızle rnamussuzlar.
ya acından ölenı bogulanı goruyorsun acıyorsun boyle serefsızlerı goruyorsun kın kusuyorsun bunlar ne lanet pıs bır mıllet ya.
hocam madem kavga etmedınız kı ıyı etmısınız bır yonden boyle seylerın sonunun nereye gıdecegı cokta bellı olmaz.allah korusun.
en ıyısı sız bır an once polısı arayın (polıste bıktı bıktık usandık bunlardan)
en azındn gelsın uyarsın eseklerı.yada kabahatlerden komık bır ceza yazsınlar.yada kampa gotursunler.

arsızımız ugursuzumuz serserımız az bunlarda basımıza bela oldu avrupa salakmı almıyor bunarı veya kendı dındası araplar vs almıyor????

adam olsalar sorunyokta adam degıller..
konu sıyasete donuyor bu tarz konularda.amacım sıyaset vs degıl.sadece bır yurttas olarak cok seyın tanıgıyımve buyuk bır sorun var

Böylelerini gördükçe kin güdüyorum suriyelilere karşı. Adamlardaki öz güvene bakar mısın. Bu rahatlık nereden geliyor böyle. Son zamanlarda yaşanan olaylar doğru bildiğim bazı şeyleri tekrar sorgulama neden oldu

Almanyadaki bir yakınım avrupa ülkelerinin çeşitli yerlerinde "ufak" suriyeli kampları olduğunu söylemişti ve hiçbiri dışarıya adım atamaz dedi. Bizimkiler neden böyle yapmıyor arkadaş? Kampı yap, sosyal tesisine vs. kadar kur, nöbetçisini dik kamplara dışarıya adım atamasınlar. Ama yok malesef bırakın bunu yakın zamana kadar bunlara vatandaşlık verildiği haberleri bile döndü.

Suriyeliler konusunda referandum istiyorum.
Benden toplanan vergilerle başıma bela alınıyorsa, bu konuda karar hakkı bende olmalı.

Böylelerini gördükçe kin güdüyorum suriyelilere karşı. Adamlardaki öz güvene bakar mısın. Bu rahatlık nereden geliyor böyle. Son zamanlarda yaşanan olaylar doğru bildiğim bazı şeyleri tekrar sorgulama neden oldu

Kendi vatanını bırakıp kaçan adamlardan ne beklersin hocam, bunlarla ilgili her gün yeni bir olayla karşı karşıyayız artık. Her tarafa yayıldı pislikler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri