Nedir Bizim Bu Suriyelilerden Çektiğimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=11620]era[/MENTION] konu kilit

Neden kilitlenmesini istiyorsun kardeşim? Konudan 3-5 kişi rahatsız olacak diye, gerçeklerin yazılmasını engellenmesini mi istiyorsun? Bırak ta insanlar içini döksün, çoğunluk istemiyor işte bu karaktersizleri!

Neden kilitlenmesini istiyorsun kardeşim? Konudan 3-5 kişi rahatsız olacak diye, gerçeklerin yazılmasını engellenmesini mi istiyorsun? Bırak ta insanlar içini döksün, çoğunluk istemiyor işte bu karaktersizleri!

Kimse banlanmasın,tartışma büyümesin diye kilitlenmesini istedim

Bu Suriyelilerin ülkelerine gitme konusunda(en azından 18-45 yaş arası erkeklerin) ülkecek mütabıkız. Şu an referandum yapılsa %85 den aşağı çıkmaz gönderilme oyu.

%85 üzerinde çıkacağı konusunda sağcısı da solcusu da hem fikir. Siyasete kaydırmak istemiyorum biliyorum yasak siyaset forumda ancak bu iş sağcı solcu olayı ya da siyasi olay değil toplumu ilgilendiren bir sorun haline geldi. Antalya gibi bir yerde bile o kadar rahatlar ki senden benden iyiler. Hatta şirketten birisi bir suriyeli ile konuşmuş savaş bitse gidermisiniz ülkenize diye aldığı cevap hayır olmuş. Biz burada krallar gibi yaşıyoruz neden gidelim demiş. Buyur buradan yak.

Antalya sözde suriyelilerden temizlenmişti ama artık önüne geçilemez duruma geldi. Halk plajları istila altında. Ya ücretli yerlere gideceksin ya da hiç gitmeyeceksin.

Son düzenleme:
Kimse banlanmasın,tartışma büyümesin diye kilitlenmesini istedim

Boşver sen kafanı yorma, adminler gerek görürse kilitler konuyu zaten. Ben burada gerçekleri yazıyorum diye banlanacaksam, sınırsız banlasın adminler beni..

Ayrıca [MENTION=9107]RiverStyx[/MENTION] arkadaşımızın da dediği gibi, bu suriyelilerden memnun olanlar evlerine alsın 1 ay beslesin bakalım memnun mu kalacaklar!

memleket kokmaya başladı artık sağlam bi temizlik şart

Çaresizlik, ses çıkaramama. Ağzımızı açsak susturuluyoruz. Üç beş kişi dışında kimse memnun değil. Yeter artık! Bıktık yahu.

Üsttekiler siyasiler kodamanlar kardeşlik edebiyatını yapıyor primini kasıyor , olan bize oluyor. muhatap olan bizim milletimiz ne olsa. Çoğuna vatandaslık verildi ve verilmeye devam ediliyor. Neden? daha fazla oy için. Geri gönderirler mi? Neden göndersinler. Onlarında oyu 1 oy, seninde 1 oy. Neden göndersinler. Geçen referandum da belkide onların sayesinde kılpayı alındı. Hem uğraşanda sensin adamlara ne... Hele şu duyar kasanlar daha bi garip. Her şey öyle uzaktan göründüğü gibi değil.

Zamanında rahmetli Özalda aynı hatayı yaptı. 80lerde Saddamdan kaçanları aldı Hakkari Şırnak ve çevresine yerleştirdi. Şimdi oraların durumunu anlatmaya gerek yok sanırım. Pkk ya en büyük destek ordan geliyor ve hala uğraşıyoruz. Benzeri durum olmazsa da adam değilim.

Koltuk davası uğruna ülkenin yapısını dengesini bozdular. Hadi bakalım bekliyoruz neler olacak.

Herkes şikayetçi kimse istemiyor heralde bir referandum yapılıp halka sorulsa %99 gitsinler çıkacak

Burası buram buram ırkçılık, ideolojik saplantılı nefret kokan, AVrupalıların köpeğe kemik atar gibi mültecilere para atıp onların kapışmasını izleyince eğlendiği kadar insanlığın ayaklar altına alındığı bir konu olmaya dönüşmüş durumda...

Niyetin ne ise hadiseleri de öyle görür öyle anlatırsın. Ülke isterse bütün ekonomik kriterler açısından çok iyi olsun sen kötülemek için her fırsatı değerlendirir hepsinden uçuk kaçık sonuçlar çıkarır ve bu çıkarımlarını gerçek ve hakikatmiş gibi millete yutturmaya çalışırsın.

1- Suriyelilerin Türklerden iyi yaşadığı palavrası dünyadaki en büyük yalanlardan biridir. (Zamanında Almanya'ya göçmüş kardeşlerimizden bir kaçı üzerinden örnek verip tüm Türkler için düşmanlık yapmak gavura yakışır ama .... )

2- Biz MÜSLÜMANIZ. Allah müslümanlar kardeştir der. Tarihinde yahudilere bile kucak aşmış beslemişsin. Tarihin de dinin de muhim değil, önemli olan senin MENFAATİN; RAHATIN VE İDEOLOJİK TATMİNİN ise sen zaten önce kendi muhasebeni yapmalısın.

3- Kişinin etiketinin ne olduğu değil neleri söyleyip yaptığı daha önemlidir. Bir kişi dünyaya, hayata, alışverişe, eğlence hayatına vs. hayatın tüm alanlarına müslüman olmayanlarla aynı bakış açısıyla bakıyor ağzından aynı sözler çıkıyor, olaylara aynı tepkileri veriyorsa o kişinin Müslümanlığı o kişiye pek bir şey kazandırmamış demektir.

4- Gelen bir Müslüman kardeşine ufacık bir yardımda bulunmadığı belkide hayatta hiç bir şekilde onlara yardım etmeyecek olan kişilerin bu konuda en çok şikayetçi olması da ayrı bir olay.

5- İleride müslümanlar inşallah kalben birleştiği gibi İslam ülkeleri de coğrafi olarak değil de siyaseten birleşerek ittihad-ı İslam'ı (İslam Birliğini ) gerçekleştirecekler ve Suriye Türkiye birlikteliği bunun ilk adımı olacaktır. O yüzden bu kaderin müslümanları bir araya getirmek için müsade ettiği hadiselerin en mühimlerinden biridir. Allah ömür verirse 2023-2033 arası göreceğiz inşallah.

Son olarak IRKÇI, Nefret kokan, Yalan ve Abartının dilediğince kol gezdiği bu konunun kaldırılmasını tavsiye ediyorum.

Neticede herkes olayları görüyor biliyor ve doğru bildiğine göre hareket ediyor.

Ula o kadar yazmışsın da hepsini boş olur be
1) O gavur dediğin Almanya sana bı edep dersi verir asfaltı yalarsin ulan adamlar yere çöp atmayı bırak tukurmuyor bile millet yere oturuyor ulan Yeşilköyun azına sicmis adamlar bok götürüyor sahili
2) Sen bu kafayla Müslüman olamazsın Olsa olsa yobaz olursun
3) Neyin İslam birliğinden bahsediyorsun Suudi prens ve prensesler Türkiye'de bikinilerle Fink atıyor prensi ise 15 tane kadınla düşüp kalkıyor kendi ülkesinde kadın sokağa çıkamıyor
Başını açsa 100 kırbaç yiyor neyin insanlangindan bahsediyorsun adamlar Amerika'nın her dediğini yapiyor
AT gözlüğü takmissiniz gidiyorsunuz

He birde bunu ekliyim %99 Müslüman bir ülke sanıyorsunuz dimi bu ülkeyi al da bak bu Müslümanlık mı ki o oran ile uzaktan yakından alakası yok
https://m.youtube.com/watch?v=JPQwpmhPejI

Son düzenleme:
Ula o kadar yazmışsın da hepsini boş olur be
1) O gavur dediğin Almanya sana bı edep dersi verir asfaltı yalarsin ulan adamlar yere çöp atmayı bırak tukurmuyor bile millet yere oturuyor ulan Yeşilköyun azına sicmis adamlar bok götürüyor sahili
2) Sen bu kafayla Müslüman olamazsın Olsa olsa yobaz olursun
3) Neyin İslam birliğinden bahsediyorsun Suudi prens ve prensesler Türkiye'de bikinilerle Fink atıyor prensi ise 15 tane kadınla düşüp kalkıyor kendi ülkesinde kadın sokağa çıkamıyor
Başını açsa 100 kırbaç yiyor neyin insanlangindan bahsediyorsun adamlar Amerika'nın her dediğini yapiyor
AT gözlüğü takmissiniz gidiyorsunuz

Fırsatını bulsa avrupa ülkesine koşarak gider :)

Burası buram buram ırkçılık, ideolojik saplantılı nefret kokan, AVrupalıların köpeğe kemik atar gibi mültecilere para atıp onların kapışmasını izleyince eğlendiği kadar insanlığın ayaklar altına alındığı bir konu olmaya dönüşmüş durumda...

Niyetin ne ise hadiseleri de öyle görür öyle anlatırsın. Ülke isterse bütün ekonomik kriterler açısından çok iyi olsun sen kötülemek için her fırsatı değerlendirir hepsinden uçuk kaçık sonuçlar çıkarır ve bu çıkarımlarını gerçek ve hakikatmiş gibi millete yutturmaya çalışırsın.

1- Suriyelilerin Türklerden iyi yaşadığı palavrası dünyadaki en büyük yalanlardan biridir. (Zamanında Almanya'ya göçmüş kardeşlerimizden bir kaçı üzerinden örnek verip tüm Türkler için düşmanlık yapmak gavura yakışır ama .... )

2- Biz MÜSLÜMANIZ. Allah müslümanlar kardeştir der. Tarihinde yahudilere bile kucak aşmış beslemişsin. Tarihin de dinin de muhim değil, önemli olan senin MENFAATİN; RAHATIN VE İDEOLOJİK TATMİNİN ise sen zaten önce kendi muhasebeni yapmalısın.

3- Kişinin etiketinin ne olduğu değil neleri söyleyip yaptığı daha önemlidir. Bir kişi dünyaya, hayata, alışverişe, eğlence hayatına vs. hayatın tüm alanlarına müslüman olmayanlarla aynı bakış açısıyla bakıyor ağzından aynı sözler çıkıyor, olaylara aynı tepkileri veriyorsa o kişinin Müslümanlığı o kişiye pek bir şey kazandırmamış demektir.

4- Gelen bir Müslüman kardeşine ufacık bir yardımda bulunmadığı belkide hayatta hiç bir şekilde onlara yardım etmeyecek olan kişilerin bu konuda en çok şikayetçi olması da ayrı bir olay.

5- İleride müslümanlar inşallah kalben birleştiği gibi İslam ülkeleri de coğrafi olarak değil de siyaseten birleşerek ittihad-ı İslam'ı (İslam Birliğini ) gerçekleştirecekler ve Suriye Türkiye birlikteliği bunun ilk adımı olacaktır. O yüzden bu kaderin müslümanları bir araya getirmek için müsade ettiği hadiselerin en mühimlerinden biridir. Allah ömür verirse 2023-2033 arası göreceğiz inşallah.

Son olarak IRKÇI, Nefret kokan, Yalan ve Abartının dilediğince kol gezdiği bu konunun kaldırılmasını tavsiye ediyorum.

Neticede herkes olayları görüyor biliyor ve doğru bildiğine göre hareket ediyor.

Yarın bir gün sokakta annene kız kardeşine bu suriyeliler laf attıklarında da onlara aynı şekilde mi cevap vereceksin. Kardeşler biz MÜSLÜMANIZ anneme sarkmayın kardeşime sarkmayın mı diyeceksin.

Git işine allah aşkına. İslam birliği araplarla olmaz. Araplarla hiç bir bok olmaz. Son arap dünyadan göç edip gittiğinde bütün dünya koskoca bir OHH çekecek.

Dahası yok olanı biteni bu. Yallah arabistana.

Akpartiye gönül vermiş arkadaşları göreve davet ediyorum. Bu suriyelileri ancak siz istemezseniz gönderirler.

Abi alirken kimse akplilere veya bu millete danismadi ki :)

:D :D :D

Alırken kimseye sormayanlar, kalsınmı kalmasın mı diye neden referandum yapsınki?
İnsanlar bunu hala anlamadılar.
Kalsınlarmı kalmasınlar mı diye sorulmayacak ka-la-cak-lar.
Bundan sonra olacaklarıda birkaç sayfa önce yazdım.

Bir kaç sene sonra siyasi partide kurar milletvekili çıkartırlar..

İnstagramda gördüm plajda denize giren bayanı resmen taciz ediyorlar videosunu çekmişler.Bildiğiniz fiziksel temas herkesin içinde birde...Kadın geri çekiliyor peşinden gidiyorlar bide...

Ankara Demetevler'de Suriyeliler ile Türkler arasında büyük bir kavga başladığı bildiriliyor. Polis müdahale etti.Söylenenlere göre şu an 3 türk bıçaklanmış olay yerinde büyük bir kalabalık var.

7N7y9P.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri