Nedir Bu Blogspoot Cümbüşü?

Lautreamont

Kayıtlı Üye
Son Bir haftadır Nedir bu ytpara'da bloogspot cümbüşü?

benmi birşey kaçırdım? anlamadım gitti...

Hocam öncelikle açılmış konuları okuyup öyle konu açsaydınız daha iyi olurdu sanırım.

Şimdi senin dediğin de iş değil yani. Adam niye zahmet edip konuları okusun ki. Şimdi sen ben hemen adama bütün bilgileri özetleriz ya. Bi de adamı zahmete sokacak. Konuları okutacaksın. Ne kadan ayıp. :D

Paylaşılan sistemi kendin bir şeyler yapıp değişik şeyler bulmadıktan sonra boş iş bana göre

yüzlerce kişi saldırdı ama bir tane düzgün kazanan göremedik :D

Biraz gerçekçi olalım neden mi ?

Tamam arkadaşımız bize bir taktik anlattı bu iş dedi kazandırıyor dedi bakın dedi bunlar kanıtı dedi oraya kadar tamam. Yalnız burada atladığınız bir şey var bu forumda herkesin bildiği gibi Spam yt hesapları açanlar yüzde 99 seviyelerindeydi ne oluyordu aynı içerik binlerce kopya. Hayır kimisi 1000 kanalla bile calısıyordu Quiz zamanında yalansa yalan diyin :) İnanmıyorsanız dayıya sorun... . Şimdi bu kadar spam yapan bir forumda bunu paylaşırsan (ben paylaşıma karsı değilim neden paylaştın demiyorum muhalefet etmeyin) bu forum dibini sıyırmakla kalmaz :D deler geçer.. şimdi hair style kategorisindeki arama kısmı disko topu gibi dönüyor hangi içerik yukarı çıksa nasıl olsa üstte kalma ihtimalinizde 1 saat olsun hadi 1 saat ne kazandırabilir ki bazılarının dediği gibi ince detaylatlarına dikkat etmek lazım yoksa al gülüm ver gülüm db yükle gülüm gelsin paralar zor iş..

Biraz gerçekçi olalım neden mi ?

Tamam arkadaşımız bize bir taktik anlattı bu iş dedi kazandırıyor dedi bakın dedi bunlar kanıtı dedi oraya kadar tamam. Yalnız burada atladığınız bir şey var bu forumda herkesin bildiği gibi Spam yt hesapları açanlar yüzde 99 seviyelerindeydi ne oluyordu aynı içerik binlerce kopya. Hayır kimisi 1000 kanalla bile calısıyordu Quiz zamanında yalansa yalan diyin :) İnanmıyorsanız dayıya sorun... . Şimdi bu kadar spam yapan bir forumda bunu paylaşırsan (ben paylaşıma karsı değilim neden paylaştın demiyorum muhalefet etmeyin) bu forum dibini sıyırmakla kalmaz :D deler geçer.. şimdi hair style kategorisindeki arama kısmı disko topu gibi dönüyor hangi içerik yukarı çıksa nasıl olsa üstte kalma ihtimalinizde 1 saat olsun hadi 1 saat ne kazandırabilir ki bazılarının dediği gibi ince detaylatlarına dikkat etmek lazım yoksa al gülüm ver gülüm db yükle gülüm gelsin paralar zor iş..

++ işi bilmiyorsanız adsense kullanmayın yazık olur hesaplarınıza. Farklı kazanç siteleri paylaşıldı onlarla deneme yanılma yapıp işi öğrendikten sonra adsenseyi hangi mantıkla nerede kullanacağınızı çözdükten sonra kullanın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri