youktube
Yasaklanmış
Arkadaşlar forumda açılan telifsiz çizgi film paylaşımları adlı konular altında tartışmalar yapıldı neredeyse tüm mesajlar yönetimin yanlış bir karar aldığına dairdi ve bunları yazanlar forumun eski daimi üyeleriydi. Ne zamandır bu forumda 2014 lü üyeler oylarıyla kural koyuyorda eski ve daimi üyelerin söz hakkı bile olmuyor ? Tüm yönetime herkesin saygısı var Serkan abi gitti biz yerine mNote'u koyduk kimsede hiç yabancılamadı. Hep demişimdir bu forumun başı mNote o ne derse odur ancak bakıyorumda artık yönetim sadece bizleri susturuyor.
Koyulan kuralın bir çok soruna yol açacağı belli bunu tüm moderatör arkadaşlar eski üyeler bu işe emek vermiş herkes diyor ancak siz gelmişsiniz bu işten anlamayan daha yeni armut piş ağzıma düşçülerin oylarıyla hepimizi hiçe sayıyorsunuz. Yazıklar olsun diyorum. Keşke Serkan abim başımızda olsaydı. Büyük ihtimal bu konuda kaldırılacak era hocam barındırmayacak ama canın sağolsun. Umarım forumun eski üyelerine ve bu işe emek verenlere yeterince değer verilir hadi eyvAllah.
Koyulan kuralın bir çok soruna yol açacağı belli bunu tüm moderatör arkadaşlar eski üyeler bu işe emek vermiş herkes diyor ancak siz gelmişsiniz bu işten anlamayan daha yeni armut piş ağzıma düşçülerin oylarıyla hepimizi hiçe sayıyorsunuz. Yazıklar olsun diyorum. Keşke Serkan abim başımızda olsaydı. Büyük ihtimal bu konuda kaldırılacak era hocam barındırmayacak ama canın sağolsun. Umarım forumun eski üyelerine ve bu işe emek verenlere yeterince değer verilir hadi eyvAllah.