Nedir bu kapanmayan kanal olustirabilmenin sırrı

• Kullanıcı trizle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

trizle

Yasaklanmış
Merhaba bir günde tam 7 kanalım kapandı. Video yükleme işlemi için ytpro + vds kullanıyorum creative commons kanalları çekiyorum ama yine kapanıyor yine kapanıyor yine kapanıyor ücretli yada ücretsiz bu konuda biri bana destek verebilir mi ?
Not : lütfen konu altına özgün çalışın gibi cvp lar yazmayın önerilerinizi bekliyorum

5 ay oldu başlayalı tek bir kanalım kapanmadı. Ne bot, ne de vds kullanmıyorum spamı yaparken de aşırıya kaçmıyorum.

10 kanalda çalışıyorum, 1 tanesi 2 ay önce kapantı. Diğerleri 4 aydır sağlam. Spam atarken vds kullanmıyorum, masaüstü botundan telifsiz videoları çekiyorum. Her kanala günde 50den fazla video atmıyorum.

Merhaba bir günde tam 7 kanalım kapandı. Video yükleme işlemi için ytpro + vds kullanıyorum creative commons kanalları çekiyorum ama yine kapanıyor yine kapanıyor yine kapanıyor ücretli yada ücretsiz bu konuda biri bana destek verebilir mi ?
Not : lütfen konu altına özgün çalışın gibi cvp lar yazmayın önerilerinizi bekliyorum

İstedigin bilgi şuanda forum üyelerin yarısından fazlasının arayıp bulamadığı bilgi dostum.Bütcen sağlamsa PM at görüşelim...:cool:

Teşekkür ler öneriler için önerileri almaya dvm ediyorum

Bence hiç bir sırrı yok, açtığım local bilgisayarımdan yüklüyorum videolarımı sadece :)

Bütçenin sağlamlığı işin getirisi ve garantisine göre değişir

PM at hocam ne tür garanti istersen veririz, bu iş bizim temel işimiz başka bir gelir kapım yok, birşeylerden emin olmasan bu mesajı yazmazdım.Gerisi sana kalmış...:cool:

ne bot kullanıyon ne vds istesende aşırıya kaçamazsın zaten:cool:

İstesem günde 1 kanala 300-400 video atabilirim sıkıntı olmuyor internet hızından dolayı. Ama sen öyle anlamak istiyorsan anlayabilirsin. Her gün kanal açıp spam yapmak var haftada 1-2 kanal açıp spam yapmak var bence bunu böyle düşün.

Konu hala güncel önerilerinize ihtiyacım var

youploader + vds
her kanala sadece 50 video o kadar, sonra atmayacaksın
işe yarıyor dene istersen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri