Nedir Bu Vetro Digital Saçmalığı?

• Kullanıcı ataozkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ataozkan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle gereksiz yere başlık açmayı sevmiyorum ama yakın zamanda Vetro Digital diye bir networkle tanıştım. 5 senedir açık olan, 50 tane farklı videoyu harmanladığım, milyon izlenmeli videolarıma telif göndermişler, önce yaş kısıtlaması gelmiş ki alakası yok, sonra telif gelmiş. Video 20 dakikalık, adama küfreder gibi 00:00 - 19:52 diye telif gönderip duruyorlar. Bunlara biraz mail vb yağdırmak mantıklı olur mu ne dersiniz? Ve benzer problem yaşayan var mı? Hayır bütün videoların onlara ait olma şansı yok.

Bu gün farklı bir videoya daha gelmiş arkadaşlar, yok mu bu konuyla alakalı sıkıntı yaşayan. Mailleşsek nasıl bir sonuç alırız acaba? Tecrübesi olanları merak ediyorum.

telif mi atmış manuel eşleşen mi atmış?

Manuel eşleşen gelmiş hocam.

D5102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

network yazılım vardı bir zamanlar aklıma geldi birdenbire. Kendileri ile ne kadar alakası olmayan video varsa 3. taraf verip kazançları kendilerine aldılar. İtiraz edene bastılar telifi. Her eşleşen her telif gerçek değil bana göre.

Hocam hepsinin telif hakkı ona ait olamaz, 40 dakikalık videoya telif atmış, videonun içinde 80 tane farklı içerik var, biri 95 biri 2010 yani hepsinin bunlara ait olma şansı yok. Çakallık yapıyorlar ve bundan nasıl kurtulabilirim hocam. Yani şikayet yada benzeri ne yapabiliriz acaba? Bugün bana yarın size arkadaşlar.

Son düzenleme:
Hocam hepsinin telif hakkı ona ait olamaz, 40 dakikalık videoya telif atmış, videonun içinde 80 tane farklı içerik var, biri 95 biri 2010 yani hepsinin bunlara ait olma şansı yok. Çakallık yapıyorlar ve bundan nasıl kurtulabilirim hocam. Yani şikayet yada benzeri ne yapabiliriz acaba? Bugün bana yarın size arkadaşlar.

aynı şekilde benim başıma da farklı bir partner bela olmuş ve gerçek olduğunu düşünmüyorum.
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam nasıl bir yol izleyebiliriz?

İngilizcen varsa youtube'a fax çekerek durumu anlatmayı dene. Aynı şekilde ingilizce şekilde mail at youtube'a.

İngilizcen varsa youtube'a fax çekerek durumu anlatmayı dene. Aynı şekilde ingilizce şekilde mail at youtube'a.

Hocam iyi gelir getiren bir kanalım, o yüzden ötürü çekiniyorum açıkçası. Yarı özgün kanal ama yine de göze batmak istemiyorum. Hangi video iyi kazandırmaya başlıyor patlama yapıyor, bunlar hemen eşleşen gönderiyorlar. Vidiq kullanıyorum, mcn kısmında Ping Network yazıyor. Ping Network'ü de araştırdığımda Hindistan'lı bir network olduğunu gördüm. Vetro Digital'da İngiltere merkezli bir network. Bende açıkçası bunların kanallarını falan bir ekiple flaglamayı düşünmüyorum desem yalan olur.

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:50 ----------

Bahsettiğiniz gibi bu konuda bilgili olan kişi, [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocamsa bizi aydınlatırsa seviniriz.

tahminen komik kategorisin desin bi ara fullscreen ve collab nefret ettirmişti beni :) normal geçsen eşleşeni bu sefer elle manuel olarak yolluyorlardı. Bide öyle bi ekip yapmışlar ki video 2 3 k olur olmaz eşleşen geliyordu 2 3 gün sonra. Ama onlar eşleşen attığında süre göstermiyordu sende gösteriyorsa hepsi onların videosu olabilir. Bütün videoları tek tek sen mi derledin yoksa başkasından mı aldın?

tahminen komik kategorisin desin bi ara fullscreen ve collab nefret ettirmişti beni :) normal geçsen eşleşeni bu sefer elle manuel olarak yolluyorlardı. Bide öyle bi ekip yapmışlar ki video 2 3 k olur olmaz eşleşen geliyordu 2 3 gün sonra. Ama onlar eşleşen attığında süre göstermiyordu sende gösteriyorsa hepsi onların videosu olabilir. Bütün videoları tek tek sen mi derledin yoksa başkasından mı aldın?
Ben derledim hocam videoları. Ben burada bir artniyet görüyorum ama nasıl bir önlem alabilirim ne yapabilirim bilmiyorum. Bunlar benim yükselmiş iyi para getirmeye başlayan videolarıma manuel telif atıp duruyorlar. 20 dakikalık videoya 0:0 19:52 diye telif atıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri