Nedir Bu Zoominden çektiğim?

PriapoS

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, 2 yıl önce 400 küsür doları banka hesabına yatırdık dediler ama ne gelen oldu ne giden 10 kere desteğe yazdım hiç adam akıllı cevap vermediler.

Azar azar kazanan 2 kanalım vardı o günden sonra bir iki ödeme aldım sonrasında paypala dönünce içerde birikmişti. Yaklaşık 1500 dolar civarında, şimdi girip baktım üyeliklerimi kapatmışlar, şifre yenileme yapıyorum öyle de giremiyorum. hata veriyor.

Nasip olursa yaza bir kızım olacak, maddi durumumda pek iyi değil, ilaç gibi gelecekti bana o para ama gördüğünüz gibi zoomin yine yapacağını yaptı.

Siz zoomin dasboard paneline girebiliyor musunuz? Ve bu durumu nasıl çözebiliriz?

Aynı sorunu ben de yaşadım ama zoomin'in alt partnerindeydim. Erdal denilen alt partner sahibi beni az mı oyaladı. Sonunda aldım paramı ama illallah dedirttiler. Umarım siz de alırsınız, üzerine gidin mail vs.. atın sürekli kafalarını şişirin.

Üzerlerine gidip ne demem lazım hocam? Nihayetinde panele dahi giremiyorum.
Ve kanalları partnerlikten 1 ay önce atmışlar. Adamlar benle işi kalmamış ki?
Yani tam manasıyla ne yaptınız da aldınız?

Yemin ediyorum ben 1 ay önce başvuru yaptım fakat hayla bana dönmediler

Zoomin dashboardı değiştirdi yeni dashboard şifre ve kullanıcı ismini gmailinize göndermiştir.

Üzerlerine gidip ne demem lazım hocam? Nihayetinde panele dahi giremiyorum.
Ve kanalları partnerlikten 1 ay önce atmışlar. Adamlar benle işi kalmamış ki?
Yani tam manasıyla ne yaptınız da aldınız?

Özür dilerim yeni gördüm yorumu, mail adresleri vardı contact bölümünde, bir de ticket açma yeri vardı, iki yerden de inatla yazdım durdum. Bir de zoomin'in Türk sorumlusunu (Erdal Çelebi'yi) buldum onunla iletişime geçtim haftalarca, kolay olmadı ama sonunda vermek zorunda kaldılar.

Şifre sıfırlama yapmayacaksın hocam senin kanal gmailine onlar geçici isim ve şifre göndemişlerdir.

Zoomine itiraz edebileceğim bir mail adresi var mı?
Ve zoomini nereye şikayet edebilirim?

Yok mu hiç yardımcı olacak bir arkadaş?
Adamlar paranın üzerine yattı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri