Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cok begendigim ilgiyle takip ettigim bir kanal. esprili bir anlatimlari var. ama sanirim YT da kanallari yoktu
aynen bak yeni acmislar.
Joined Aug 3, 2015
alip basini gidecek bu kanal. ve biz de izlicez oyle uzaktan agzimizin suyu aka aka.
bu kanalın niye tuttuğunu burdan yazardımda ban yerim şimdi değmez![]()
Twitch'te sen ben bi de bu kız yayın yapsın kimi izlerler![]()
Daily ile anlasmalari vardir bitincede gecmislerdir youtubeadailk başta dailyde başladılar ve uzun zaman sadece daily devam ettiler ve baya bi takipçisi olmuştum bunların bi türlü anlayamamştm nie youtubeye geçmiyo bunlar diehalada anlamadım o zamanlar nie youtube geçmediler acaba
![]()
ilk başta dailyde başladılar ve uzun zaman sadece daily devam ettiler ve baya bi takipçisi olmuştum bunların bi türlü anlayamamştm nie youtubeye geçmiyo bunlar diehalada anlamadım o zamanlar nie youtube geçmediler acaba
![]()
bu kanalın niye tuttuğunu burdan yazardımda ban yerim şimdi değmez![]()
Bir gün ytpara nedir dir video çekecek =)
Zaten ele düştük hepten ele düşelim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.