Neler Yapmalıyım

• Kullanıcı Fakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Fakir

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bende forumu okuyup 2013 te bır kanal acmıstım sonlarına dogru rastgele 100 video attım ve bır daha hıc gırmedım sımdı gırdıgımde

Ekli dosyayı görüntüle 1680 bu kadar para birikmiş daha sonra yenı bır kanal açtım 2 gun ugrastım facebookta her yerde paylastım 1.30 tl olmus anca ne yapmalıyım ne önerirsiniz.

Bundan basit ne var daha cok kanal ac daha cok video at konulari arastir sonrada kazancini otur izle :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

resime bakıyım derken gözlerimi bozucaktım :D iyi paralar kazanmak için en az 5 kanalın olması lazım

çok kanal çok kazanmak degildirki önemli olan nokta atışı yapmak

valla kim ne derse desin karacabey arkadasin dedigi gibi kimisi gunluk 100 video atar toplam izlenim olarak ornek 50 bin izlenir kimisi 5 -10 video atar 200 bin izlenir atacagin videoya bagli bu nisan ayinda bi video attim 600 bin olmus olmus izlenme 700 dolar para getirdi tek video saglam videoyu yakalamak lazim

Kimi zaman tek video 100 kanala bedel olabiliyor.
O yüzden çok kanal çok video çok kazanç mantığına takılı kalma.
Bol bol araştır.
Bulduğun şeylere kendin bile şaşıracaksın.

Yeri değil ama üstadlar yerli içerik gitsem bir şeyler yapabilir miyim ? Yabancı içerik izlenmiyor..

Tavsiye edilen ve çok kazandıran yabancı içeriktir, ancak yerlide başarılı olabileceğini düşünüyorsan mutlaka dene.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri