Nerde Hata Yapıyorum Ya !

dansastas

Kayıtlı Üye
Tahmini kazançlar
0,00 $
Sayfa görüntüleme sayısı
1.492
Tıklamalar
7
Sayfa TO
0,47%
TBM
0,05 $
Sayfa BGBG
0,24 $
Toplam kazançlar
0,35 $

kazançlarım bu şekilde yeni başladım arkadaşlar 2 kanalım var şaka gibi rakam lütfen biri bana taktik versin kafayı yemek üzreyim

hocam dün bendede 112 izlenme 1 tık geldi :D :D eğer adsense yeniyse pinin daha yoksa böyle zorluklar çekeceğiz :D

pinin olmasının ne gibi artıları varki valla çok acemiyim

Bi anda binler kazanmak bu kadar kolay olsaydı kimse çalışmaz herkes evinde youtube ile lgilenirdi. Bende yeni basladım suan senle aynıyım

2 kanalım var ilkini açalı 1 ay olmuştu ama video yoktu araştırma yapıyordum yani aktiflik süresi en fazla 1 hafta 10 gündür 2 kanalında iki kanaldada toplamda 150 video falan var komik videolar ön planda

Ben dün başladım tek kanal ve günde 5 - 10 arası video atıyorum Bence böyle daha sağlıklı

valla çözemedim bi niche kelime olayından adamlar 10 20 tıkta bi tomar para kazanıyorlar bi çözebilsek bu gidişle 3 milyon izletsek bile bi cacık olmucak

komik felan bırak onlar tbm düşürüyo. Haber kanallarına yüklen telif var yok bakma yüklen bir sürü kanalla yüklenki kapanırsa sorun olmasın. Ben 10 kanalda sırf haber kanalları. bazen patlıyo 30 bin izlenme alıyo o da 5 gün sürüyo para kaznama kitleniyo o videoda sadece abone kasıyorm diğer videolar için karlı oluyo. bunu düşün

evet hergün artıyor bu sayı özellikle geceden sabaha karşı

---------- Mesaj saat 13:52:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:51:12 civarında gönderildi. ----------

komik felan bırak onlar tbm düşürüyo. Haber kanallarına yüklen telif var yok bakma yüklen bir sürü kanalla yüklenki kapanırsa sorun olmasın. Ben 10 kanalda sırf haber kanalları. bazen patlıyo 30 bin izlenme alıyo o da 5 gün sürüyo para kaznama kitleniyo o videoda sadece abone kasıyorm diğer videolar için karlı oluyo. bunu düşün

mesela ne tarz haber kanalı önerebilceğin haber sitesi varmı alacağımız haberlerin içeriği nedir dünyadan haberlermi yoksa türk basınımı etiket ne kullanıyorsun:p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri