M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
Biz de oradaydık kardeş! Ama hiçbir şey eksi gibi olmayacak.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uzun aradan sonra ben de buradayimhl server kurdugum zamanlar cok eglenceliydi
![]()
ne işi kurdun hocam?Kazandigim parayla is kurdum cok sükür.Her sey yolunda.Yt yi biraksakta hergün foruma girip bakiyorum.Zamanin da musluk akarken dolduran yirtti,Hep böyle devam edecek sanan yandi.Ne diyelim hayirlisi olsun.
Ahhhh Ahhhh YTPARA...hala evimde gibiyim ama sanki birileri kaloriferi kapatmış evin içindeki sıcaklık kaybolmuş gibi hissediyorum...Evimdeyim ama kendi evimdeki gibi rahat oturamıyorum gibi hissediyorum...Her gün günde 5-10 kere yine giriyorum ortamı şöyle bir kolaçan ediyorum ama o eski tat tuz yok nedense...
Oysa eskiden böylemiydi herkes kazanıyordu, herkes mutluydu ve herkes paylaşımcıydı...Korkmadan kanalımızı ve videolarımızı paylaşabildiğimiz bir ortamımız vardı...Dedim ya bizim evimizdi sonuçta...
Hatta o kadar bizimdi ki ortam "Günün birinde Düğün Dernek videosuna Talking TOM uyarlaması ile yeni fragman yapmıştım. O zamanlar her yaptığım çalışmayı rahatlıkla forumda ailemle paylaşabiliyordum...Forumda paylaşım yaptığım kanalda video tutmayınca bende partner kanalımda aynı videoyu tekrar yüklemiştim. Ve video orada patlamıştı...Foruma bir kaç gün girememiştim o zamanlar...Foruma döndüğümde birde ne göreyim ortalık toz duman olmuş...Sağolsun ailemin fertleri benim ilk paylaştığım kanalı bildiklerinden dolayı "HOCAMIZIN VİDEOSUNU ÇALMIŞLAR" eyyy ahali diye diğer videoyu yorum yağmuruna tutmuşlardı...Neredeyse benim diğer kanalı gümletecekler o derece...
Neyse çok uzattım Yani başlıktaki gibi "Nerde O eski günler" Biz eskiden burada korkmadan sırtımızı dönebiliyorduk. Çünkü biz bir aileydik.
He Antalyalarda gez, sonra gel nerede o eski günler?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.