Nerde O Eski Günler...

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
Eski günler çok güzeldi gerçekten ama para kazandığımız içinde değildi sadece ortam sohbetler. Kavgaları bile güzeldi. Şimdi kimse kalmamış gibi sanki konular anlamsız geliyor hep

Bende ozluyorum forumun aile ortami gibi hissetigim zamanlari. Bu guzel ortamin bozulmasinin tek nedeni herseyin zorlasip para kazanamamak degil bence.
Yenilere ogrettigimiz seylerin bize, flag,telif, yaptiklari pislikler yt yeni onlemler almasi, kisacasi zarar olarak geri donmesi ve bunun gibi birkac sey soguttu bizi birbirimizden.

Evet eski günleri yad etmek güzel Gürhan hocam.
Vakti zamanında musluklar akarken kap kacağı dolduranlar için güzel oldu. Şuanda akmasa da damlıyor. Quiz arada bir kendini ufak tefek hatırlatsa da eski tad yok :).

Forumdaki gençler bile son yıkımlardan sonra ihtiyarladı hak vermek lazım:)

Eski günler iyiydi, evet hemde çok iyiydi. [MENTION=15171]Katip[/MENTION] e 5 k kanala siparişi verip hergün kafasını şişirirdik, hakkı var sağlam kanal açardı, unutamadıklerımdan bir tanesi de anason diye bir şahsiyet Quiz daskboardlarıma girip ödeme yöntemlerini değiştirdiği gündür. Forum da sağlam dostluklar edindim, kardeşim gibi sevdiğim, canımdan bir parçaymış gibi olan adam gibi adam [MENTION=9549]flyx[/MENTION], mükemmel dostluklukları [MENTION=9224]mNote[/MENTION], [MENTION=11620]era[/MENTION], [MENTION=15171]Katip[/MENTION], [MENTION=18764]Jeito[/MENTION], [MENTION=20535]Oppon[/MENTION], [MENTION=10199]mumru[/MENTION], [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION], [MENTION=13695]erbain[/MENTION], [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION], [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION], [MENTION=9639]maihes[/MENTION], abeyimizi unutmak olmak [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] ve ismini unuttuğum bir çok kullanıcı iyi ki varsınız, iyi ki tanımışım sizi.

Son düzenleme:
sitenin malum görüş yanlısı duruşu , o malum görüş yanlıların çoğalması rahat rahat her lafı etmeleri ama sen onlara karşı bir şeyler deyince direk ceza alman hatta süresiz uzaklaştırma alman beni siteden uzaklaştırdı ve çoğu kişinin de bundan dolayı olduğunu düşünüyorum.

Katiliyorum +1

Eski günler iyiydi, evet hemde çok iyiydi. [MENTION=15171]Katip[/MENTION] e 5 k kanala siparişi verip hergün kafasını şişirirdik, hakkı var sağlam kanal açardı, unutamadıklerımdan bir tanesi de anason diye bir şahsiyet Quiz daskboardlarıma girip ödeme yöntemlerini değiştirdiği gündür. Forum da sağlam dostluklar edindim, kardeşim gibi sevdiğim, canımdan bir parçaymış gibi olan adam gibi adam [MENTION=9549]flyx[/MENTION], mükemmel dostluklukları [MENTION=9224]mNote[/MENTION], [MENTION=11620]era[/MENTION], [MENTION=15171]Katip[/MENTION], [MENTION=18764]Jeito[/MENTION], [MENTION=20535]Oppon[/MENTION], [MENTION=10199]mumru[/MENTION], [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION], [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION], [MENTION=9639]maihes[/MENTION], abeyimizi unutmak olmak [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] ve ismini unuttuğum bir çok kullanıcı iyi ki varsınız, iyi ki tanımışım sizi.

eyvallah doğanım seviliyorsun,bu forum seninle güzel :)

Bazen hayat bizi sarssa da her zaman unutmayacağım iyi bir insan olarak yer etmiş bir arkadaşsın inşallah daha güzel bizi bekliyor .. selam ve sevgiler...

Eski günler iyiydi, evet hemde çok iyiydi. [MENTION=15171]Katip[/MENTION] e 5 k kanala siparişi verip hergün kafasını şişirirdik, hakkı var sağlam kanal açardı, unutamadıklerımdan bir tanesi de anason diye bir şahsiyet Quiz daskboardlarıma girip ödeme yöntemlerini değiştirdiği gündür. Forum da sağlam dostluklar edindim, kardeşim gibi sevdiğim, canımdan bir parçaymış gibi olan adam gibi adam [MENTION=9549]flyx[/MENTION], mükemmel dostluklukları [MENTION=9224]mNote[/MENTION], [MENTION=11620]era[/MENTION], [MENTION=15171]Katip[/MENTION], [MENTION=18764]Jeito[/MENTION], [MENTION=20535]Oppon[/MENTION], [MENTION=10199]mumru[/MENTION], [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION], [MENTION=13695]erbain[/MENTION], [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION], [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION], [MENTION=9639]maihes[/MENTION], abeyimizi unutmak olmak [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] ve ismini unuttuğum bir çok kullanıcı iyi ki varsınız, iyi ki tanımışım sizi.

Bu konu sayesinde eskileri de gördük :D sağolasın katip :D

Hayatimda iyiki tanimisim dedigim insanlardansin dogan abi, birlikte iyi kotu gunler atlattik. İsin en iyi yaniysa kotu gununde moral bozukluklarini; iyi gunde sevincini paylasabilecegin bir dostunun bir abinin olmasi.
Hersey icin tesekkurler :) iyi ki varsin abi :) [MENTION=9549]flyx[/MENTION] bir de tabiki unutmak olmaz :)
Ve sayamadigim diger dostlarim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayatimda iyiki tanimisim dedigim insanlardansin dogan abi, birlikte iyi kotu gunler atlattik. İsin en iyi yaniysa kotu gununde moral bozukluklarini; iyi gunde sevincini paylasabilecegin bir dostunun bir abinin olmasi.
Hersey icin tesekkurler :) iyi ki varsin abi :) [MENTION=9549]flyx[/MENTION] bir de tabiki unutmak olmaz :)
Ve sayamadigim diger dostlarim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ağlatmayın şimdi beni :)
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] düşünceleriniz için teşekkür ederim, duygulandım gerçekten..

şimdi yazmaya başlarsam bitiremem. o yüzden seviyorum sizi diyorum ve çekiliyorum :)

Her spam azalıyor haberinde her kanal kapanmasında "Asıl spam şimdi başlıyor" laflarını ederdik hey gidi şimdi o lafı ağzına almaya korkar oldu millet hatta diyen yok bile :D

Açardık botu günde 100 kanal 500 video ne ünlem ne telif ne engel awe vardı partner bir tek :D Milletin ne paralarını yedi.PM attığımız adam engel geçmeyi anlatırdı nerde o eski ytpara.com şimdi girme sebebim şudur :D Alışkanlık olmuş girip bakıp çıkıyorum...

en büyük artılarından biride benim weble tanışmama vesile oldu. yt den başka kazançlar keşfetmemi kendimi geliştirmemi sağladı burası. yt olmazsa olmaz fikrimi yüzde 100 değiştirdi. tabi ytnin yeri ayrı. yt ile uğraşamsam bile foruma girerim her türlü

en büyük artılarından biride benim weble tanışmama vesile oldu. yt den başka kazançlar keşfetmemi kendimi geliştirmemi sağladı burası. yt olmazsa olmaz fikrimi yüzde 100 değiştirdi. tabi ytnin yeri ayrı. yt ile uğraşamsam bile foruma girerim her türlü

Eskiler nerde hey gidi neymiş o kazanç yöntemleri :D

söylemeyecektim ama...silkeleme bitti...spam yeniden başladı.....bende yalan yok :)

YTnin tadını almış hiçbir insan YTyi bırakmaz kimse kimseyi kandırmasın, hadi diyelim bıraktı bırakırsada en ufak bir kıvılcımda tekrar ateşlenir.Birbirimizi kandırmaya gerek yok :D

Ne günlerdi ya haxball oynardık, counter , half life oynar acayip sohbet ederdik. Şimdi hepimiz boşluktayız :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri