Nerde o eski youtube

sungurbey

Yasaklanmış
uzun zamandır hiç uğraşamıyordum bu işlerle yakın zamanda tekrar katıldım şöyle bir gözlemledim baktım ''nerde o eski youtube'' dedim aklıma sadece tek kanal ve 2 videoyla kazandığım paralar geldi şimdi herşey iyice zorlaşmış ama zor ytparanın işi :) herkese iyi çalışmalar.

fikir alışverişi veya ekip arkadaşı arayan arkadaşlar varsa katılabilirim..

uzun zamandır hiç uğraşamıyordum bu işlerle yakın zamanda tekrar katıldım şöyle bir gözlemledim baktım ''nerde o eski youtube'' dedim aklıma sadece tek kanal ve 2 videoyla kazandığım paralar geldi şimdi herşey iyice zorlaşmış ama zor ytparanın işi :) herkese iyi çalışmalar.

fikir alışverişi veya ekip arkadaşı arayan arkadaşlar varsa katılabilirim..

Eyvallah hocam herşey 10 zoom 10 hızlandırmayla içerik geçtiğimiz günlerde güzeldi gibi

partnerlere getirilen yaptırımdan sonra sarpa sardı iş alanı iyice daralttılar, eski günleri özletiyor hakikaten

hey gidi günler hiç bir şey iyi gitmiyor şu youtube da

eskiden ne güzeldi

cok zorlaştı bırakma vakti geliyo sanırım

Eski tadı alanlar, şimdiki kazançlara bakınca tatmin olmuyor. Ama eskiyi bilmeyenlerde, 3 - 5 kuruşa büyük kazanç diyor. Youtube çokkkkkkkk değişti.

İş büyüdü herkesin haberi oldu ne kadar çürük çarkk adam varsa geldi mahvetti kimi partner bile kurdu bünyesindeki kanalları flagladı parasını kesti velhasılı kelam insanoğlu burayıda kirletti

6 saattir lanet bir videonun sesini geçmeye çalışıyorum az kaldı monitöre yumruk atıcam,
adobe audition kullanan biri varsa özelden yardım ederse sevinirim valla

Hey gidi günler hey :)

Ytparada F5 yapar dururduk gün boyu

Herşeyin bir sonu vardı.güzeldi fakat bitti :) lanet okumaya gerek yok ya hiç alamasaydık :)

günlük askeri ücret kazandığım günleri bana geri verin :D

bu işler her gecen gun daha kotuye gıdıyor..
bır vıdeo ıle guzel paralar kazanırdık spamdna kapansada paramızı alırdık sımdı hayal oldu..
yarınlar daha kotu gıbı gelıyor..
sağlam ozgun yapmalı ama ne?
ve vakıt yok reeldede calısıncaa

bu işler her gecen gun daha kotuye gıdıyor..
bır vıdeo ıle guzel paralar kazanırdık spamdna kapansada paramızı alırdık sımdı hayal oldu..
yarınlar daha kotu gıbı gelıyor..
sağlam ozgun yapmalı ama ne?
ve vakıt yok reeldede calısıncaa

Valla hocam dediginiz gibi bu gidiş kötüye gidiş ama bakalım hayırlısı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri