Nerden Başlamalıyım?

• Kullanıcı paradox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

paradox

Kayıtlı Üye
herkese merhaba acemiliğimi mazur görün

bende youtubeden kazanç sağlamak istiyorum ama nerden başlamalıyım
ilk gmail hesabı alarakmı başlangıç yapıcam
sonrasında youtube kanalı açarak ve bu kanala telif ihlali olmayan videolar yükleyerek para kazanabilirmiyim diğer forumlarda sorduğum arkadaşlar
youtubeden kazanç sağlamak için adsense hesabın olması gerekir dediler. blogspot sitemde kullandığım adsense hesabım vardı ama google tarafından kapatıldı. şu an için adsense hesabım yok

benim gibi hiçbirşey bilmeyenler için [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam başta olmak üzere siz ustalardan nerden, nasıl başlayabilirim bunu aşama,aşama yazarsanız hepimize yardımcı olursunuz

saygılar

hocam önce kanalını oluştur , adsense hesabı alıp kanalına bağla..

hocam daha önce adsense hesabım vardı blogspot sitemde kullanıyordum sonra google hesabı kapattı şimdi sıfırdan gmail hesabı alımam gerek
birde aynı kişi bilgileriyle gmail ve adsense alabilirmiyim sonrasında banlanma olurmu?

hocam daha önce adsense hesabım vardı blogspot sitemde kullanıyordum sonra google hesabı kapattı şimdi sıfırdan gmail hesabı alımam gerek
birde aynı kişi bilgileriyle gmail ve adsense alabilirmiyim sonrasında banlanma olurmu?

Farkli adres, farkli isim, farkli banka bilgileri ile al, yoksa banlanma ihtimalin her zaman var.

Adsense ve youtube gmail adreslerin farkli olsun.

[MENTION=975]ozzyyyy[/MENTION] hocam adsense ve gmail farklı olsun demişsiniz ama işyerindeki yada evdeki bilgisayardan bu hesaplara girince aynı ip lerden aynı kişi olduğum anlaşılırmı banlanma olayı olurmu

IP degiskense önceki hesabindan dolayi banlanmazsin.
Ve adsense gmail ve youtube kanal gmail adreslerinin farkli olmasi banlanma sebebi degildir.

en iyisi sıfırdan bir gmail açıp 3-5 günlük getirisi olan youtube kanalı satın almak galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri