Nerede Yanlış Yapıyorum ?

• Kullanıcı OxOMasK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

OxOMasK

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu sadece bilgi almak amaçlı açıyorum çünkü eğer yanlış yaptığım bir şey varsa ve bunu göremiyorsam belki sizler görebilirsiniz ve fikir verebilir siniz.

Daha önce forumda özgün kanalım hakkında kanalı açtığım sıra konu açıp kanal hakkında sizden fikir almıştım BKNZ: KONU

Şimdi gelelim fikir almak istediğim konuya;

* Kanalımı açalı 4 ayı geçti. Şu anda abone sayım 360 larda geziyor ve son 1 aydır 360 dan yukarıya çıkmadı. Bir yükseliyor, bir düşüyor.

* Her gün saat 19:00'da düzenli olarak video atıyorum ve 1 gün bile aksatmadım.

* Hem YouTube hem Twitch üzerinden canlı yayınlar yapıyorum. İzleyenler güzel yorumlar yazıyorlar ve abone sayımın nasıl yükselmediğini sorup duruyorlar.

* Genelde son gelen abonelerim canlı yayınlardan sonra gelenler oluyor fakat YouTube dan arama olarak gelen abone sayım yok denecek kadar az.

* Kazanç konusunda bir sıkıntım yok çünkü ilk etapta kazanç ile alakalı uzun bir süre kesinlikle beklediğim bir şey yok. Burada benim için önemli olan nasıl portföyümü genişletebilirim kısmı aslında.

* Kullandığım ekipmanlar cidden kaliteli ve daha alabileceğim bir şey kalmadı.

Şimdi yukarıda yazdıklarıma istinaden sizce ben nerede yanlış yapıyorum ?

4 Ay sizce kısa bir zaman mı ? 1 Yılda mı oturur kanal ?

Bu konularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar.

Kanal linkimi veriyorum fakat umarım aramızda art niyetli arkadaşlar çıkmaz ve iyi niyetimi suistimal etmezler.

KANALIM

Fikir ve önerileriniz için teşekkür ederim.

Saygılar, sevgiler.

hocam özgün bilmem de benim spam bir çizgi film kanalım var 500 bin izlenim almış kanal ve 354 abonesi var :D Gayet güzel de bırakıyor . Sizin konuya gelecek olursak hocam siz elinizden geldiği kadar kaliteli videolar çekmeye devam edin kanal kendi kendine zaten gelişir reklam verebilirsiniz sosyal medyada paylaşabilirsiniz kanalınızı . 8k izlenime 360 abone gayet güzel bence Yolunuz açık olsun

Bi şekilde ilerler kanalın, emeklerinin karşılığını da alırsın bence, peşini bırakma.

Ayrıca kanal linkini burada paylaşmamanı tavsiye ederim. Ne yazık ki çok ilginç insanlar var aramızda. Kanalın zarar görmesin.

Son zamanda çok izlenen oyunları videoları takip etmen yeterli bence birde reklamları hemen açmasan izleyiceler açısından daha iyi olur bir süre abone toplayana kadar açma derim yoksa kanal iyi

Güncel oyunları takip etmeye çalışıyorum. Bunun dışında bahsettiğim gibi istikrarımı da bozmadan düzenli olmaya çalışıyorum. Bakalım görücez artık.

Ben spamda hala senin kadar izlenme ve abone alabilmiş değilim hocam, kanalın çok iyi bence hiçbir yerde yanlış yapmıyorsun. Pewdiepie ın ilk dönemleri hakkında bir şeyler okursan fikir edinirsin, 4 ay kanaldan patlama beklemek için kısa bir süre bence.
Ayrıca edit: Burada kimse sana bırak demez hocam, çünkü çoğu kişinin hatta forumun büyük bir bölümünün imreneceği işler yapmışsın ve yapıyorsun, lütfen umutsuzluğa düşme devam et.

Son düzenleme:
Yok zaten patlama beklemiyorum kesinlikle. Sadece bana biraz az geldi. Özellikle son 1 aydır yeni abone kazanım 0 a indi. Bu yüzden endişe ettim biraz aslında.

hocam üzülerek söylüyorum ki, ülkemizde özgün ile bir yerlere gelen kanalların birçoğunda manuel işlemler var. bence videolarınıza high retention izlenim alarak yükselmesini sağlayabilirsiniz. bunun ne gibi faydası olur derseniz önerilere çıkarsınız. daha çok abone çekmiş olursunuz. daha geçenlerde çok ünlü bir müzik kanalının tikini kaldırmışlardı sahte izlenim yüzünden. modlar özgün içerik konusundaki bu mesajımı beğenmezse editleyebilir veya silebilir. ama maalesef söylediklerim de gerçek.

rekabetin en çok olduğu kategoriyi seçmişsin bu alanda başarılı olman zor.Hatrı sayılır abone sayısına sahip kişilerle yayın yapman veya youtube reklam vermen felan gerekli.

hocam üzülerek söylüyorum ki, ülkemizde özgün ile bir yerlere gelen kanalların birçoğunda manuel işlemler var. bence videolarınıza high retention izlenim alarak yükselmesini sağlayabilirsiniz. bunun ne gibi faydası olur derseniz önerilere çıkarsınız. daha çok abone çekmiş olursunuz. daha geçenlerde çok ünlü bir müzik kanalının tikini kaldırmışlardı sahte izlenim yüzünden. modlar özgün içerik konusundaki bu mesajımı beğenmezse editleyebilir veya silebilir. ama maalesef söylediklerim de gerçek.

Öncelikle yorumun için teşekkürler fakat kesinlikle sahte izlenim ile alakalı bir işlem yapmayı düşünmüyorum. İleride üzüleceğime başta üzülürüm daha iyi. :)

benim özgünde 2 ayda 1000 aboneyi geçmişti rekabetin bol olduğu bir kategoride çalışıyorsunuz sanırım

Abonelerinin hepsi organikse bence suan için cok iyi.8k izlenime 360 abone güzel bir rakam.

Hocam,

Sesiniz, oyunu sunumunuz harika. Bir gameplay kanalı olan biri olarak söylüyorum.

Önerilen video - önerilen video...

Malesef bu.. Şöyle düşünün harika bir alışverişi merkezi yaptınız içinde her şey var tüm markalar, hatta ucuz ama kimse bilmiyor..

Videolarınız yanlarda çıkmadıkça malesef uzun bir süre artış sağlayamacaksınız.

Kolay gelsin, başarılar

Valla benimde daha kanalım yeni hani aktiflik açısından 3k izlenim var aboneler haftada 2-3 şeklinde artıyor gerçi 35 abone var da daha.

Hocam,

Sesiniz, oyunu sunumunuz harika. Bir gameplay kanalı olan biri olarak söylüyorum.

Önerilen video - önerilen video...

Malesef bu.. Şöyle düşünün harika bir alışverişi merkezi yaptınız içinde her şey var tüm markalar, hatta ucuz ama kimse bilmiyor..

Videolarınız yanlarda çıkmadıkça malesef uzun bir süre artış sağlayamacaksınız.

Kolay gelsin, başarılar

Doğru söylüyorsun hocam. Şu reklam işine bir bakayım ben.

dostum devam et sadece kanalına bakıp çıakcaktım bi köpek balığı oyunu vidoeunu kopmle izledim :) devam et mutlaka asla pes etme

9.000 izlenime neden 300 aboneyi beğenmiyorsun? izlenimi aboneden değil abone olmayan kullanıcılardan çekmeye başla ondan sonra gelir aboneler.

İzlenimlerin düşüklüğünün sebebide küçük resimler oyun içi değil kapak resmi izleyici çekmez. Ayrıca oynadığın oyunlarıda sadece aboneler izler abone olmayan kullancıların geleceği videolar değil. Yanlış strateji belirlemişsin.

Oynamaya imkanın varsa fifa 16 ve gta 5 videoları çekmeye başla sana garanti veriyorum 5 ay içinde 20 30 k aboneyi geçersin.

Aynen videolar kaliteli index alamamışsın belli kanal zaten gizza ya bağlı [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ne diyor bu konuda bazı partnerle direk bağlayınca index alıyo gizza olarak el atarlar zaten durum uzun sürerse olmadı kendin paralı reklam vs ver yani diyeceğim bence kanalın önü açık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri