Nerede Yanlış Yapıyorum ?

• Kullanıcı OxOMasK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
9.000 izlenime neden 300 aboneyi beğenmiyorsun? izlenimi aboneden değil abone olmayan kullanıcılardan çekmeye başla ondan sonra gelir aboneler.

İzlenimlerin düşüklüğünün sebebide küçük resimler oyun içi değil kapak resmi izleyici çekmez. Ayrıca oynadığın oyunlarıda sadece aboneler izler abone olmayan kullancıların geleceği videolar değil. Yanlış strateji belirlemişsin.

Oynamaya imkanın varsa fifa 16 ve gta 5 videoları çekmeye başla sana garanti veriyorum 5 ay içinde 20 30 k aboneyi geçersin.

Hocam fifa değil ama GTA çektim ve ara arada çekiyorum. Oynatma listelerinde mevcut. Bu arada beğenmemeyi nereden çıkardınız bilmiyorum. Burada amaç beğenip beğenmemek değil. Sadece yanlış yaptığım bir şey var mı bunu tespit etmek. Teşekkür ederim yorumun için.

Hocam fifa değil ama GTA çektim ve ara arada çekiyorum. Oynatma listelerinde mevcut. Bu arada beğenmemeyi nereden çıkardınız bilmiyorum. Burada amaç beğenip beğenmemek değil. Sadece yanlış yaptığım bir şey var mı bunu tespit etmek. Teşekkür ederim yorumun için.

canlı yayın yapıyorum aboneler neden az diye şikayet ediyorlar dedin o yüzden dedim, izlenime göre iyi abonen var.

Gta ve fifa 16 çıkınca çek bol bol. Dandik yarışları bile binlerce kişi izliyor çünkü youtube da aramalarda birisi asassin videolarından çok gta 5 ve fifa 16 diye arama yapar.

kanalınızın gelirleriyle adsense reklamı verin potansiyeliniz arttıkca populer turk oyun sitelerine reklam verin adsense reklamı verirken kupon kullanarak verin reklamların ciddi anlamda kazınmları oluyor özgün kanallarda

hocam lol gibi minecraft gibi popiler oyunları oynamalısın

hocam lol gibi minecraft gibi popiler oyunları oynamalısın
Hocam Minecraft oynamayı düşünmüyorum. Gerekirse kanal tutmasın problem yok. Kanal eğer Minecraft ile tutacaksa zaten vay halime :)

Bence sabretmeyerek yanlış yapıyorsun.
Sabrediyorum tabiki hocam neden sabretmeyeyim. Bu başlık sadece bilgi edinme ve yanlışım var sa görme amacı ile açıldı. Yoksa sabır konusunda sıkıntı yok.

Hocam Minecraft oynamayı düşünmüyorum. Gerekirse kanal tutmasın problem yok. Kanal eğer Minecraft ile tutacaksa zaten vay halime :)

Sabrediyorum tabiki hocam neden sabretmeyeyim. Bu başlık sadece bilgi edinme ve yanlışım var sa görme amacı ile açıldı. Yoksa sabır konusunda sıkıntı yok.

Aynı şekilde devam etmelisin hocam. Pewdiepie'ya bir bakarsan onunda ilk 2-3 yılında pekte birşey gelmedi onada. Tabi senin nişin Türkiye olunca ulaşıcağın kitlede daralıyor.

Sana tavsiyem, büyük youtube oyun kanallarının sahipleri ile arkadaşlık kurman, gidip tanışman, görüşmen ve tavsiye alman. Bence bu dediğimi yaparsan büyümen de hızlanır. Şu levye ve birde ergen bir çocuk vardı, git onlarla tanış ve tavsiyeler al bence.

Valla o kanallar ile görüşme fırsatım çok zor. Daha doğrusu ulaşma imkanı yok gibi. Ama İzmir'de olanlar ile alakalı bir kaç girişimim var. Bakalım artık.

4 ay kısa bir süre değil benim özgün kanalıma 4 ayda 11 k abone yaptım, biraz içerikle alakalı sanırım videoların patlaması lazım başlıklara daha çok önem vermen lazım

Valla o kanallar ile görüşme fırsatım çok zor. Daha doğrusu ulaşma imkanı yok gibi. Ama İzmir'de olanlar ile alakalı bir kaç girişimim var. Bakalım artık.

Bence youtube'ta başarıyı o kadar çok istemiyorsun. Daha ulaşmak için ne yapman gerektiğini sormadan pes ettin. Ulaşman o kadar basit ki, birazcık araştırma ve doğru araçlar ile hemen önünde hepsi. Al ben senin için buldum;

Turuncu Levye(Enis) = [email protected]
Tamer Yeşildağ(Oyun Delisi) = [email protected]

Bence youtube'ta başarıyı o kadar çok istemiyorsun. Daha ulaşmak için ne yapman gerektiğini sormadan pes ettin. Ulaşman o kadar basit ki, birazcık araştırma ve doğru araçlar ile hemen önünde hepsi. Al ben senin için buldum;

Turuncu Levye(Enis) = [email protected]
Tamer Yeşildağ(Oyun Delisi) = [email protected]

Hocam ben o maillere ulaşalı baya zaman oluyor. Benim bahsetmek istediğim şey şu. İnsanlar maddiyat olmadan destek vermiyor ne yazık ki. Tamer Yeşildağ yani MediaKraft sadece birlikte video çekmek için 1700 TL istiyor. Bunu biliyor muydun ? :)

Gibi gibi çok örnek sayabilirim. Bu yüzden diyorum ulaşmak zor diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri