✅ NETFLİX 3-6-12 Aylık Hesaplar ⭐⭐ 20TL'den Başlayan Fiyatlarla! ⭐⭐

Her arkadaşın mesajı için öncelikle teşekkür ediyorum ilgisinden dolayı :)

Bütün mesajları alıntılayarak rahatsızlık vermek istemedim. Maalesef yoğunluktan dolayı forumlardan gelen yorumlara ve mesajlara geç cevap verebiliyoruz. Sorusu olanlar canlı destek üzerinden iletişime geçerek sorularını dile getirebilirler. Herhangi bir problem çıkması durumunda en geç 24 saat içerisinde yeni hesabınızı size teslim etmiş oluyoruz.

Hesaplarınız bizimle tamamen güvence altındadır. Mail adreslerini kendi sunucumuzda size özel mail adresi tanımlayarak almaktayız. Giriş bilgilerinde kullanılan kartlar da kayıtlı bir şekilde tutulmaktadır. Herhangi bir şifre kaybında mail probleminde hesabınızın şifre ve mailini geri alabilmek için.

Netflixte kullanmış olduğumuz taktiğin patlama sebebiyle maalesef yeni arkadaşlara 2-3-6-12 aylık aynı hesapları kullanma imkanı veremeyeceğiz. Her ay yeni hesap temin edeceğiz. Daha önce almış olan kullanıcılarımız ise bir sorun çıkmaması durumunda rahatlıkla kullanmaya devam edebilirler aynı hesabı. Sorun çıkması durumunda ise yeni hesapları anlık olarak iletilecektir. Allah'a bin şükür şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadık bir müşterimizle aylarca devam edenler bulunmaktadır. Wmaracı ve YTPara üzerinden yalnızca Netflix üyelik satışı yapmaktayız. R10'da yasak olduğundan dolayı fakat profilimi oradan inceleyebilirsiniz. Güven probleminizi bir nebze olsun aşmanıza yardımcı olacağını düşünüyorum.

Hayırlı bayramlar dilerim herkese. :)

Satışlarımız tüm hızıyla devam etmektedir... :)

Bu netflix olayini cozdum ama 1 aylik alabiliyorum 😂👍 sizdeki sistem cok farkli sanirin

1 aylık aldığım hesabı 25 gün sorunsuz kullandım.
3 aylık almak istiyorum stok var mı acaba

siteden 3 aylık netflix sipariş geçtim. teslimat bekliyorum

Hocam whatsapp bakabilir misiniz lütfen

arkadaştan 1 aylık netflix 3aylık youtube 1 adette azure hesabı aldım sorunsuz teslim aldım :)

Kimse İlgilenmiyor

arkadaştan 1 aylık netflix 3aylık youtube 1 adette azure hesabı aldım sorunsuz teslim aldım :)

Ya ben mi yanılıyorum dün akşam 1 aylık netflix hesabı aldım hala ürün teslim edilmedi ben mi teslim almayı bilmiyorum diyecem ama destek açtım akşam, sabah kalktım hala yanıt yok, sonra sabah destek açtım gene hala yanıt yok. Buradan da yanıt alamassam gidip kendi hesabımdan 40 küsür tl para verip en sonun da orjinalini alacam.

Son düzenleme:
Ya ben mi yanılıyorum dün akşam 1 aylık netflix hesabı aldım hala ürün teslim edilmedi ben mi teslim almayı bilmiyorum diyecem ama destek açtım akşam, sabah kalktım hala yanıt yok, sonra sabah destek açtım gene hala yanıt yok. Buradan da yanıt alamassam gidip kendi hesabımdan 40 küsür tl para verip en sonun da orjinalini alacam.

dün sipariş geçtim ben de hala hesabı alamadım

dün sipariş geçtim ben de hala hesabı alamadım

Merhabalar, netflix satışlarımız maalesef bir süreliğine iptal edilmiştir. Dün ödeme yapan herkesin ödemeleri iade edildi. Ödeme yaptığınız hesapları kontrol edebilir misiniz?

1 adet netflix sipariş verildi onaylar mısınız?

543551 NUMARALI SİPARİŞ BİLGİLERİ

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri