Gerekenler :
1) Papara hesabı (Her hesaptan ayda 10 tane sanal kart açabiliyorsunuz) Not : Hesapta en az 9 tl bulunsun çekip iade yapıyor.
2) Rusya VPN (Aloha Browser Premium Kullanıyorum siz Hola, Nord vs. kullanabilirsiniz)
Not : Ben telefon ile yapıyorum ip ve çerez temizlemek için daha iyi oluyor.
Yapılış :
+ Öncelikle tarayıcı geçmişinizi ve çerezleri temizleyin.
+ Mobil veriye bağlanın ve 1-2 defa uçak moduna alıp çıkın.
+ Netflix sitesine girin ve üyeliği oluşturun.
+ Ödeme kısmında papara hesabınızdan oluşturduğunuz sanal kart bilgilerini giriniz.
+ Bazen telefon onayına düşmez fakat düşer ise istediğiniz ülkenin telefonu ile doğrulama yapabilirsiniz.
Not : Papara hesabınızın kapanıp kapanmayacağı konusunda garanti vermiyorum. Denemek istemeyen denemez ! Ben sadece ücretsiz şekilde bir taktik paylaştım. Bu sorumluluk size ait.
Konu Başka bir forumdan alıntıdır Benimle alakası yoktur
Konu uygun yerde değilse siline bilir yada uygun yere taşına bilir
1) Papara hesabı (Her hesaptan ayda 10 tane sanal kart açabiliyorsunuz) Not : Hesapta en az 9 tl bulunsun çekip iade yapıyor.
2) Rusya VPN (Aloha Browser Premium Kullanıyorum siz Hola, Nord vs. kullanabilirsiniz)
Not : Ben telefon ile yapıyorum ip ve çerez temizlemek için daha iyi oluyor.
Yapılış :
+ Öncelikle tarayıcı geçmişinizi ve çerezleri temizleyin.
+ Mobil veriye bağlanın ve 1-2 defa uçak moduna alıp çıkın.
+ Netflix sitesine girin ve üyeliği oluşturun.
+ Ödeme kısmında papara hesabınızdan oluşturduğunuz sanal kart bilgilerini giriniz.
+ Bazen telefon onayına düşmez fakat düşer ise istediğiniz ülkenin telefonu ile doğrulama yapabilirsiniz.
Not : Papara hesabınızın kapanıp kapanmayacağı konusunda garanti vermiyorum. Denemek istemeyen denemez ! Ben sadece ücretsiz şekilde bir taktik paylaştım. Bu sorumluluk size ait.
Konu Başka bir forumdan alıntıdır Benimle alakası yoktur
Konu uygun yerde değilse siline bilir yada uygun yere taşına bilir