Netflix hesabı açma tekniği

• Kullanıcı lap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

lap

Kayıtlı Üye
Forumda arkadaşın biri paylaşmıştı.Ss var elimde yapılacaklar vs tüm adımlarıyla uyguluyorum ödeme adımında hata oluyor.Çözümünü veya doğru tekniği bilen birisi var mı acaba? Araştırmama göre money.yandex işi patlamış deniliyor doğru mu? Hala kullanan var mı?

Money yandex kartları patladı. 4-5 gündür yeni çözüm arıyorum. Yeni çözüm bulursam yine tüm foruma paylaşmaktan çekinmem, sanal kart üretimi arıyorum şuanda. Yurt dışı sms olayını hallediyoruz, sanal kartta takılıp kaldım, arayışlarım devam ediyor.

Money yandex kartları patladı. 4-5 gündür yeni çözüm arıyorum. Yeni çözüm bulursam yine tüm foruma paylaşmaktan çekinmem, sanal kart üretimi arıyorum şuanda. Yurt dışı sms olayını hallediyoruz, sanal kartta takılıp kaldım, arayışlarım devam ediyor.

Evet sizin konunuzdan almıştım. Takipteyim hocam SMS kısmı halloluyor money kart sonda takılıyor. Bende araştırdım bulamadım,bulursam konuyu güncellerim

Evet sizin konunuzdan almıştım. Takipteyim hocam SMS kısmı halloluyor money kart sonda takılıyor. Bende araştırdım bulamadım,bulursam konuyu güncellerim

Yeni yöntemi bulursam buradan etiketlerim sizi de hocam, açık bulursak hepimiz faydalanalım. Evlere tıkıldık kaldık bari boşa geçmesin vakit

Yeni yöntemi bulursam buradan etiketlerim sizi de hocam, açık bulursak hepimiz faydalanalım. Evlere tıkıldık kaldık bari boşa geçmesin vakit

Teşekkürler hocam,r10 dan birinde var sordum eğer cevaplarsa sizi etiketlerim. Evet herkes evlerde en azından faydamız olsun :)

Son bir güncelleme yapayım.
Var mıdır çözüm bilen şu günlerde hepimizin işine yarasın :)

vpn ile girince 30 günlük deneme vermiyor başka ülkelerde
bunu nasıl yapabilirim hangi ülkeden denemeliyim

Bizde onu arıyoruz zaten.Şuan ihtiyacımız olan şey sağlam,iş görür bir sanal kart oluşturma sitesi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri