Netflix Kardeşliği Ana Konu - (Netflix grup kurmak isteyenlere özel)

her ay hesap değişecekse konu sahibi güzel kazanç sağlar, ama aynı hesap ile devam edilirse başlık gibi netflix kardeşliği olur. geç kalmışız ama olsun :)

konuyu oku once, konu sahibi tek kurus kazanc saglamiyor, herkesi kendin gibi gorme.

birincisi, benim ne demek istediğimi algılayamamışsın. buna şaşırmadım.
ikincisi, konu sahibi sensin, başkasıymış gibi konuşmana gerek yok :)
üçüncüsü, ben bunu yazarken niyetim kötü değildi, okurken niyetin kötüyse yanlış anladıysan o senin problemin.
dördüncüsü, ben ne zaman bu tür konular açıp kazanç sağlamaya çalışmışım ki bana burda iftira atıp önyargılı yaklaşıyorsun? haddini edebini bil kardeşim. işine bak hadi. kolay gelsin.

Adam hayrına bi konu açmış belliki ihtyac var böyle bişeye 1 lira para kazanmıyor üstüne birde o kadar emek veriyor dengesizin biri gelip iftara atıyor,umarım adminler gerekli işlemi yapar.

Sonunda birisi ortak hesap açmayı akıl etmiş.
Ben R10'dan bir guba dahil oldum.
2 yıldır aylık 10 TL ödeyerek sorunsuz izliyorum.
Her ay yenileme sıkıntısı da yok.
Oldukça iyi bir uygulama...

Merhaba. Biliyor musunuz bilmiyorum fakat TechLaCarte diye bir site var. Her gün Türkiye saatiyle 08:00’da netflix hesabı paylaşıyor :)

Arkadaşlar aktif bi grup varmı eksigi olan?

---------- Spam Engelliyici 21:14 ---------- Önceki Mesaj 21:01 ----------

Bi grupta 1 kişi eksik var katılmak isteyen varsa

Edit: doldu

Son düzenleme:
Boşta yer varsa katılmak isterim düzenli ödeme konusunda sıkıntı yasatmam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri