Netflix | Sınırsız Hesap Açma Tekniği uHD

• Kullanıcı kim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşın dediği şekilde , hesap açıldı. Teşekkürler. Yayıldıkça bunu da kapatmazlar umarım. 15 kişiye de uyarsanız sevinirim.

Arkadaşın dediği şekilde , hesap açıldı. Teşekkürler. Yayıldıkça bunu da kapatmazlar umarım. 15 kişiye de uyarsanız sevinirim.

Ben teşekkür ederim hocam :)
Tabi ki 15 kişi için şuan 8 kişi kaldı,konuyu editlemiştim onay alınca tekrar düzelttim sadece.

Son 7 Satış.

Son düzenleme:
Geçen konu açıldığı zaman almıştım kendisinden. Hâlâ kullanıyoruz bir problem yok. Güzel ve uzun anlatım yapmış. :)

Yöntem satın alındı
Arkadaşın verdiği yöntem sınırsız adette açtırmamaktadır ayda yalnızca 5 adet hesap açabilirsiniz.Bilginiz olsun arkadaşlar

Ay bareminde baktığınız da belirli bir sayı verebilirsiniz ki bu da yanlış,belirtilen sanal kartı ucuz yolla temin ederek üzerine kar koyup satmanız da mümkündür :) aylık Netflix uHD 42 TL iken,ayda 5 hesap açıp 4 unu satsanız hiç masraf yapmadan en az 40 TL kazanırsınız bu yöntem ile. Sizde kalan hesap ile de Netflix keyfini sürerseniz :) forumda satılan en ucuz hesap 8-10 TL iken bu teknik sınırsız oluyor...

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:32 ----------

Şunu da dipnot ekleyeyim :)

arkadaş dosyayı attı inceledim bildiğim bir şeydi 20 tl çok fazla bir para değil konu onaylandı.

Skype adresnx nedir mesaj attm konuya onay gelmedi

iyi kötü yılda 2-3 defa 8-10 liraya hesap alıp sıkıntımızı gideriyorduk şimdi herkes hesap açıp satmaya başlayacak piyasa olacak 5-6 lira ve netflix fix i yapıştıracak:D

[MENTION=85235]kim[/MENTION] hocama cok tesekkur ediyorum. Bana 1 adet deneme hesabi gonderdi. Aslinda hesap alma taktigini alacaktim ama odeme kanali konusunda problem yasadigimiz icin alamadim. Hayirli satislarin olsun hocam 👍😊

[MENTION=85235]kim[/MENTION] hocama cok tesekkur ediyorum. Bana 1 adet deneme hesabi gonderdi. Aslinda hesap alma taktigini alacaktim ama odeme kanali konusunda problem yasadigimiz icin alamadim. Hayirli satislarin olsun hocam 👍😊

Sağolasın hocam,iyi seyirler :)

Hocam nasıl ozel mesaj aticaz size yeniyimde burada

PM ler iletildi.

Son 2 Kişi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri