Netflix

hocam pm alayım her ay para vermekten iyidir :p

arkadaşlar ne bu netflix merakı anlamıyorum. zaten bir çok dizi film sitesinde netflixte olan hatta olmayan diziler filmler bile var.

googleye yabancı dizi izle yazmanız yeterli..

arkadaşlar ne bu netflix merakı anlamıyorum. zaten bir çok dizi film sitesinde netflixte olan hatta olmayan diziler filmler bile var.

Ben parayla kullanılması taraftarıyım. Arkadaslarımla aldık 8 kişi 6-7 tl düşüyo kişi başı.6-7 aydır da kullanıyoruz. Yani sizde toplanın alın kuzenlerinizle arkadaşlarınızla. Başka sitede izleyip neden emek hırsızlığı yapalım. Kendi fikrim

Ben parayla kullanılması taraftarıyım. Arkadaslarımla aldık 8 kişi 6-7 tl düşüyo kişi başı.6-7 aydır da kullanıyoruz. Yani sizde toplanın alın kuzenlerinizle arkadaşlarınızla. Başka sitede izleyip neden emek hırsızlığı yapalım. Kendi fikrim

ytpara forumundasınız. ürettiğiniz youtube içeriklerinin %99 u size ait değilse bence manasız bi yorum olmuş. burada bu şekilde kullanan kişiler zaten emek hırsızlığı olduğunun bilinciyle kullanıyodur. o kadar hassas bünyeler olsa, bu forumdaki kayıtlı üye sayısı 20-30 u zor geçerdi. tr youtube spamın membahındasınız. onu da geçtim, netflix öncesi hiç mi dizi, film izlemediniz internetten, hiç mi bi maçı takip etmediniz?

nedense bu bi şeyleri parayla almış olanlar tüm geçmişini silip atmış hayatında hiç crackli windows vs kullanmamış gibi insanlara bi şeyler anlatıyor ya, komiğime gidiyor.

ytpara forumundasınız. ürettiğiniz youtube içeriklerinin %99 u size ait değilse bence manasız bi yorum olmuş. burada bu şekilde kullanan kişiler zaten emek hırsızlığı olduğunun bilinciyle kullanıyodur. o kadar hassas bünyeler olsa, bu forumdaki kayıtlı üye sayısı 20-30 u zor geçerdi. tr youtube spamın membahındasınız. onu da geçtim, netflix öncesi hiç mi dizi, film izlemediniz internetten, hiç mi bi maçı takip etmediniz?

nedense bu bi şeyleri parayla almış olanlar tüm geçmişini silip atmış hayatında hiç crackli windows vs kullanmamış gibi insanlara bi şeyler anlatıyor ya, komiğime gidiyor.
Kendi fikrim olduğunu söylemiştim. Spam hiç yapmadım Vlog çekmisdim sadece. 6-7 tl vermek o sitelerin her tıklamada reklam çıkmasından bence daha iyidir.

Kendi fikrim olduğunu söylemiştim. Spam hiç yapmadım Vlog çekmisdim sadece. 6-7 tl vermek o sitelerin her tıklamada reklam çıkmasından bence daha iyidir.

katılıyorum fakat emek hırsızlığı konusuna girersek o konunun içinden bu ülkede çıkabilecek insan sayısı 1 elin parmağı kadardır. o yüzden herkes kendi başına düzgün yaşamaya çalışsa kâfi derim.

bende senin kafayı merak ediyorum bu sitelerde reklamdan geçilmiyor her tıklamada pop-up reklamı binlerce bet reklamı millet bunları görmek zorunda değil

---------- Spam Engelliyici 14:29 ---------- Önceki Mesaj 14:27 ----------

netflix yokken sende bu sitelerden izliyordun bende netflix çıkınca diğer siteler hırsız mı oldu şimdi ayıp ayıp :D

hele bizede atın şu siteyi :D

Gönderdim :)

---------- Spam Engelliyici 14:33 ---------- Önceki Mesaj 14:30 ----------

Hocam ne güzel açıklamış üstüne diyecek bir şey bulamadım :)

La casa de papel için 1 aylık aldım ki 1 ay ücretsiz verdi. Tabi kredi kartını tanımladıktan sonra. Muhtemelen 1 ay dolmadan iptal edecem. Bu süre zarfında diziyi bitirmiş olurum.

Herkesin taktik satıyorum dediği şey bu zaten :D
İsterseniz PM atın tüm netflix dizilerinin olduğu bir site biliyorum.

Hocam konuyu ben açtım ama takip edemedim bir takım sorunlardan dolayı. Rica etsem site linkini bana da gönderebilir misiniz?

hocam hazır elin deymişken bana da atıverirmisin siteyi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri