netten takı satmak

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

GaaktuG

Yasaklanmış
Arkadaşlar tanıdığım bir ev hanımı çok güzel ev yapımı kolye küpe oyma ve bebek örgüleri yapıyor neredeyse profesyonel düzeyde aracı kişiler bu el yapımı ürünleri 2-3tl ye alıp toptancılara onlarda dükkanlara satıyor ve 2-3tl lik ürünler dükkanlarda 10-15tl ye satıyor.Acaba diyorum bir takı sitesi kurulabilir mi ? Netten spariş verilecek kargo ile gönderilecek bu tarzda bi site kurmak için ne kadar sermeya gerekli ve emeğimizin karşılığını alır mıyız ?

bkz. lidyana .com
hocam madem güveniyorsunuz bence önce gittigidiyor sanal pazara ilan koyun bir blog bir de face sayfası hatta ytden özgün bir kanal patlatın birbiriyle organize sonra e ticaret sitesi kuracağınız zamanı görürsünüz zaten....

Biraz arastirirsan boylrle siteler var dogum gunune ozel funlere birseyler yapiyorlardi baya bi oldu oyle denk gelmisti kendine blog kurmustu

Son düzenleme:
zet.com a gir dükkan kirası 30 lira olması lazım zet.com incele bi istersen takı makı satan kişiler çok fazla orda

sadece şunu soyleyebilirim, girip etsy , zet.com gibi sitelerde direk hazır olan yapılarda gideceksen maliyetsiz bile kurtarabilirsin. ama büyük düşünüyorum ben diyorsan 20 - 50K arasi bir sermayen olması gerektiğini düşünüyorum başlangıçta. biraz araştir, rakipleri vs üzülme sonradan.

Eticaret Mag - E-ticaret Haber ve Bilgi Kaynağı

burasıda bilgilendirici güzel bi sitedir.

Arkadaşlar tanıdığım bir ev hanımı çok güzel ev yapımı kolye küpe oyma ve bebek örgüleri yapıyor neredeyse profesyonel düzeyde aracı kişiler bu el yapımı ürünleri 2-3tl ye alıp toptancılara onlarda dükkanlara satıyor ve 2-3tl lik ürünler dükkanlarda 10-15tl ye satıyor.Acaba diyorum bir takı sitesi kurulabilir mi ? Netten spariş verilecek kargo ile gönderilecek bu tarzda bi site kurmak için ne kadar sermeya gerekli ve emeğimizin karşılığını alır mıyız ?

Herşeyi yasal yapicaksa vergi levhasi falan olursa süratkargo ücretsiz kuruyor dostum.

yok ben aylık 200-300 tl gibi rakamla başlamanın yeterli oldugunu düşünüyorum günlük 2-3 takı satsak kafi

---------- Spam Engelliyici 16:12 ---------- Önceki Mesaj 16:07 ----------

zet.com da başlasak kargo ücreti felan nasıl oluyor ?

Başlangıç olarak hazır e-ticaret paketlerini önermem maliyet olarak çok yüksek geliyor bana. İnstagram ve facebook sayfaları oluşturup bi müşteri potansiyelinizi gözlemleyin derim. Buralardan ve gittigidiyor, n11 tarzı sitelerden satmayı deneyebilirsiniz. Tabi birde faturasız ürün satışı bir zaman sonra başınızı ağrıtabilir. Baktınız talep var birde şahıs şirketi açarsanız opencart, magento gibi ücretsiz e-ticaret scriptleriyle devam edebilirsiniz.

Ürünlerden örnek gönderebilirmisiniz inceleyip ona göre yorum yapalım ?

ürünlerin resmi suan elimde yok ama normal 10-15tl lik takılar genlikle kolye

önce böyle forumlarda,gg gibi alışveriş sitelerinde filan normal satışlar yapın bence.zamanında yurt dışından takı getirtip r10,gg gibi biçok site üzerinden satış yapmıştım.r10dakiler/yada mesela ytparadakiler erkek agırlıklı yani kadın takısınıı napıcak demeyin.insanlar kendisi için almasada arkadaşına,eşine,sevgilisine filan hediye olarak alıyor.bahsettiginiz takıları bilmiyorum tam olarak ama genel olarka söylüyorum bunu tabi.eger ürünler güzelse,alıcısı her yerde bulunur.sonra gerekirse web sitesi kurulur,bence ilk günden gerek yok web sitesine.

1.Kendinize ait Has bir instagram Hesabı Ve isimde kalite kokmalı.
2.Bir telefon Numarası whatsapp hesabı.
3.Fotoğraf Makinesi ve ürün standı tanıtımı (Manken) Olmasada olur ama olması profluğa dayanır.
4.1000 tane İnstagram hesabı
5.Bot (Ne botu bota vericeğin emire göre yani örneğin 1000 hesabın var ve sen bota türkiye'nin en modern hesaplarına benım sayfamı yapıştır diyorsun Sonra ürünlerin gerçekten kaliteliyse Satmama imkanın 0

Baskan instagramı kullan , kız arakdasımdan bılıyorum orda baya aktıf butur satıslar

İnstagramda bende satış yapıyorum kendi has takipçilerini oluşturduktan sonra siparişlere yetişemiyorsunuz :) öneririm ama bu işi faturalı yapın diğer türlü başınız ağrır

ardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim ilk etapta n11,zet.com,gitti gidiyor tarzı sitelerde satış yaparak başlamayı düşünüyorum bu konuda kafama takılan tek bir soru var bu tarz sitelerde ücret ödemesi ve kargo işlemleri nasıl oluyor ??

Güzel düşünce satılır tabiki ama kazancı düşük şeyler için e-ticaret sitesi açıp adwordse reklam falan vermek pek akıllı bir iş gibi gelmiyor bana. Hani arkadaşlarında dediği gibi bilinen alışveriş sitelerinden dükkan açabilirsin..

[MENTION=10960]fth[/MENTION] aynen öyle yapacağım hocam [MENTION=13629]mutluhan[/MENTION] instagram hesabı da açmayı düşünüyorum

ama işte kafama takılan şey 10tl lik takı için 7tl kargo ödemeyelim

Bence site açmaktansa varolan toptan satış sitelerinde dükkan açmak daha mantıklı hocam şimdi bi site açacaksın en az 2-3K paran gidecek sadece site için onun yerine gittigidiyor,sanalpazar,zet gibi sitelerin hepsinde dükkan açmak daha iyi hiç olmazsa her yerden satış yapma imkanın olur baktın çok satılıyo o zaman kendi siteni kurarsın

instagram baya iş yapıyor çalıştığım yerdeki bayanlardan biliyorum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri