Arkadaşlar İnternette gezinirken farklı bir kazanç buldum sizlerle de paylaşmak iştedim
Ödülünüz video izlerken ülkelere bağlıdır (10.000 görüşlerine dayalı)
Bölge 1 Amerika Birleşik Devletleri, Rusya Federasyonu, İngiltere, Avustralya, Kanada, Almanya, Norveç, Fransa, Danimarka, Hollanda, İsviçre, Finlandiya, Avustralya, İsveç, Yeni Zelanda, Avusturya, Yunanistan, İspanya, İtalya, Polonya, İrlanda, Portekiz, Bolivya, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Peru, Venezuela, Japonya, Slovakya, Slovenya Romanya, Litvanya, Hırvatistan, Macaristan, Arjantin, Türkiye, Şili, Kolombiya, Ukrayna
80,00 $ için
Bölge 2 Diğer tüm ülkeler 10,00 $ için
İlaveler
Asgari ödeme 50 dolar.
Ödemeler otomatik olarak yapılır.
Video en azından görülmelidir% 20.
Ödemeler bir sistem aracılığıyla yapılır Paypal veya Webmoney (WMZ)
Ülkelerin listesi yanı sıra tazminat miktarı her zaman değiştirilebilir.
Sayımlar video izledim sadece benzersiz kullanıcı. (benzersiz bir kullanıcı sadece bir kez 24 saat olabilir)
Kandırmaya çalışıyor veya görüşleri kullanıcının acil yasağı lider, video izleme, spam artırmak için kullanılır.
Tüm kullanım şartları ve hizmet açısından uygun olmalıdır. Kurallara uyulmaması dondurulmuş bir hesaba ya da tamamen kaldırılması yol açar.
Daha önce kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini yazarlarsa sevinirim
Ödülünüz video izlerken ülkelere bağlıdır (10.000 görüşlerine dayalı)
Bölge 1 Amerika Birleşik Devletleri, Rusya Federasyonu, İngiltere, Avustralya, Kanada, Almanya, Norveç, Fransa, Danimarka, Hollanda, İsviçre, Finlandiya, Avustralya, İsveç, Yeni Zelanda, Avusturya, Yunanistan, İspanya, İtalya, Polonya, İrlanda, Portekiz, Bolivya, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Peru, Venezuela, Japonya, Slovakya, Slovenya Romanya, Litvanya, Hırvatistan, Macaristan, Arjantin, Türkiye, Şili, Kolombiya, Ukrayna
80,00 $ için
Bölge 2 Diğer tüm ülkeler 10,00 $ için
İlaveler
Asgari ödeme 50 dolar.
Ödemeler otomatik olarak yapılır.
Video en azından görülmelidir% 20.
Ödemeler bir sistem aracılığıyla yapılır Paypal veya Webmoney (WMZ)
Ülkelerin listesi yanı sıra tazminat miktarı her zaman değiştirilebilir.
Sayımlar video izledim sadece benzersiz kullanıcı. (benzersiz bir kullanıcı sadece bir kez 24 saat olabilir)
Kandırmaya çalışıyor veya görüşleri kullanıcının acil yasağı lider, video izleme, spam artırmak için kullanılır.
Tüm kullanım şartları ve hizmet açısından uygun olmalıdır. Kurallara uyulmaması dondurulmuş bir hesaba ya da tamamen kaldırılması yol açar.
Daha önce kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini yazarlarsa sevinirim