Network Bayi Alımı ?

• Kullanıcı Cagdaser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar bende forela'ya başvurada bulunacağım şuan elimde 8 milyonluk bi kanal var onunla başvuruda bulunacağım içinde sayılı video bulunan bi kanal. yalnız partner değil, Network bayiliğine başvuracağım, sizden ricam network bayisi olan arkadaşlar özellikle nasıl bi başvuru doldurayım forma bunun ayrıntılarını istiyorum sizden, ağı kesinlikle kendi facebook sayfaları üstünden bunu yapan arkadaşlarımla kullanacağım dışarı açmayacağım yani aylık yüksek izlenim getiren kanallara sahip olan bi ağ olacak. Yardımcı olacak herkese teşekkürler. Başvuru formunu dolduruşunuzu türkçe olarak özetlerseniz sevinirim, İngilizce öğretmenliği okuyan arkadaşımla en iyi şekilde başvuruda bulunacağım.

Eminim bi çok arkadaşta son network alımlarından sonra bu işi merak etmiştir, kısaca özetleyip gerekli bilgileri verirseniz seviniriz, sevinirim.

Evet bende kurmayı düşünüyom lütfen bilenler yazsın

Kısaca size anlatıyım işlemleri,
İlk önce bir site tasarlayın şöyle güzelinden wordpress filan olur. Domain alın siteyi sorunsuz aktif edin sonra başvuruda bulunun sizi skype üzerinden ekliyceklerdir yada yönetici olan Kamran Sankey skype : kamran.sankey adresini ekleyin onunlada direk irtibat kurarsınız sizden kimlik fotokopisi vs belge istiycek gerisini anlatır zaten ama bu işlemleri yapabilmek günlerinizi alıcak cünkü çok geç cevap veriyor sürekli yazmanız lazım yazmazsanız hiç cevap vermiyor ayrıca networkunuze eklenecek kanalları onlara bildiriyorsunuz onlar ekliyor sizin ağınıza o kanalları yani 24 saatte onay gibi düşünceleri kafanızdan atın 1 haftada onay alırsanız ne mutlu size :)

Teşekkür Ederim Peki?

Tc kimlik no felan gösterecekmiyiz?

Her kanal kabul olurmu? şartları nedir?

Teşekkür Ederim Peki?

Tc kimlik no felan gösterecekmiyiz?

Her kanal kabul olurmu? şartları nedir?

Kimliğinin kopyasını gönderiyorsun direk :)
minimum şartlar forumda gördüğün forela üzerinden açılmış networklerle aynı arttırmak istersen arttırırsın kendin.

Kısaca size anlatıyım işlemleri,
İlk önce bir site tasarlayın şöyle güzelinden wordpress filan olur. Domain alın siteyi sorunsuz aktif edin sonra başvuruda bulunun sizi skype üzerinden ekliyceklerdir yada yönetici olan Kamran Sankey skype : kamran.sankey adresini ekleyin onunlada direk irtibat kurarsınız sizden kimlik fotokopisi vs belge istiycek gerisini anlatır zaten ama bu işlemleri yapabilmek günlerinizi alıcak cünkü çok geç cevap veriyor sürekli yazmanız lazım yazmazsanız hiç cevap vermiyor ayrıca networkunuze eklenecek kanalları onlara bildiriyorsunuz onlar ekliyor sizin ağınıza o kanalları yani 24 saatte onay gibi düşünceleri kafanızdan atın 1 haftada onay alırsanız ne mutlu size :)

bilgi icin tesekkur ederim suan bu bilgiye ihtiyacim yok ama size ulasmaya ihtiyacim var gunlerdir ulasamiyorum sizden aldigim 40 kanali baska birine daha satmissiniz adam yarisininsifresini degistirmis okadar video yukledim suan icin o 40 kanaldan gunluk zararim 75$ bilgin olsun kanallar gitmeden ve gittikten sonra adsense resim paylasabilirim bana bi ulasin sizle uzunnn kisa konusalim mobil yaziyorum imla hatalari icin forumdan ozur dilerim

bilgi icin tesekkur ederim suan bu bilgiye ihtiyacim yok ama size ulasmaya ihtiyacim var gunlerdir ulasamiyorum sizden aldigim 40 kanali baska birine daha satmissiniz adam yarisininsifresini degistirmis okadar video yukledim suan icin o 40 kanaldan gunluk zararim 75$ bilgin olsun kanallar gitmeden ve gittikten sonra adsense resim paylasabilirim bana bi ulasin sizle uzunnn kisa konusalim mobil yaziyorum imla hatalari icin forumdan ozur dilerim

2 aydır hiçbir şekilde hizmet vermiyorum ben bunu konularımdan görebilirsiniz ama skype : youtubehizmet ekleyin bir görüşelim.

bende zaten 20 mayista aldigim hesaplardan bahsediyorum
zaten skypede ekliydim silmissiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri