Network Yazılım Hakkında !

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Yaptığı açıklama:

Merhaba muhterem nasıl bir yazı istiyorsunuz. Geçen yazdık zaten. Özetleyeyim tekrardan

Network yazılımı bilen herkes bilir zaten. Biz 1999 dan beri internet üzerinden canlı yayın ve stream hizmetleri veren bir firmayız. O zamanlar youtube bile yoktu piyasada
Firaset.net
Umutfm.com
Tefsirdersi.com
Kurandersi.com

Ve anadoluda 50 den fazla radyonun hem site hemde yayın hizmetini veriyorduk. Şu anda tvdunyasi.com ve Canliyayin.net.tr ile canlı yayın hizmetlerimiz devam etmektedir.
Ana sitemiz networkbil.net dir.

Şu anda 100 lerce video üreten firma bünyemizde ve bizim sunucualrdan yayın ve video hizmeti vermektedir

Cubbeliahmethoca.tv
Siyertv.com
Tefsirdersi.com
Semazentv.com.tr
Tvdunyasi.com : Tüm tv ler bizim sunucualrdan yayın vermektedir.
Firaset.net
Umutfm.com.tr
Lalegultv.com.tr
Tv5haber.com
Tv5.com.tr

Ve 500 den fazla şirket bünyemizde yer almaktadır.

Youtube hizmetlerimiz 1 ocakda başladı. Hızla devam etmektedir.
Video yüklemeler devam ettiğinden tüm videolar için henüz telif uyarısı gitmedi. Hesaplarımıza göre 1.5 milyon kadar bizim bünyemizdeki müşterilerimize ait video bulunmaktadır. Hepsine telif uyarısı göndereceğiz.

İyi çalışmalar

Arkadaşlar iletişime geçtim hafta sonu olduğu için net cevaplar alamadım iletişim geçtiğim arkadaş dışardaymış mobilden yazamıyormuş.

Pazartesi net bi açıklama bekliyorum dedim tamam bilgilendiririz diye yazdı Pazartesi gelen açıklamayı konuya eklerim.

Sorduğum sorular ve verdiği cevaplar:

web siteleri: NETWORK YAZILIM canliyayin.net.tr

Pazartesi günü net bi açıklama yapacakmış.

Son düzenleme:
Bence de bir aciklama yapmalari gerekiyor. Erotik icerik, spor programlari vs dahil neredeyse Turkce kategoride herkese telif ve eslesen gonderiyorlar.

hadi bakalım hayırlısı

Sahte telif gibi duruyor.Adamların web sitesi bile sahte.Sizlere telif atıp ortalığı temizledik'den sonra basacaklar içeriği.Demedi demeyin.Çakal çok.

3.taraf eşleşeni gönderiyorlar benim videodan para kazanıyorlar yani

Uydurma bir site ve youtube sizi çağırmış sizde koruyorsunuz içeriği öylemi, göreceksiniz sonu hüsranla bitecek.

Sahte gibi duruyor gerçekse kötü olur herkes için türkçe paylaşım alanı azalır

pazar mazar dinlemediler bugun de yolladılar

Ben türkçe çalışmıyorum ama nacizane görüşüm sahtekarlar, bu işi resmi olarak yapan ancak kurumsal bazda yapar ve kimseye telefondayım muhterem falan yazmaz, sadece hafta içi mesai saatinde ciddi bir şekilde ifade eder,

geçen forumda bir konu vardı bir üyeye bir partner yanlışlıkla managed üyelik vermişti hatırlayın herkese eşleşen atabiliyorum diye seviniyordu, adminler o konuyu silmeyecektiniz kanımca... o yapıyordur demiyorum ama buna benzer birşey olabilir

o değil de bi mod yazmıştı sanırım biriler telif göndermek için ofis falan kurdu diye onlar bu kişi yada kişiler olmasın ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri