Network Yazılım Hakkında !

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
NETWORK YAZILIM

İstanbul'da olan kimse yok mu bi gidip yoklasın şu karaktersizi?

XDjy4j.png

Bugün itibari ile bazı içeriklere gelen eşleşenler yüzünden bu network yazılım denen şeyin sahte olduguna kanaat getirdim. O akıllıyım ayaklarına takılmaya devam etsin bakalım ne olacak sonunda. ;)

beyaztv BORGA ŞAHİN
Davacı E-postası[email protected] telif gönderdi

---------- Spam Engelliyici 13:44 ---------- Önceki Mesaj 12:47 ----------

3. taraf yediğim videoya telif gönderdiler gerçek telif

BuzzMyVideos Entertainment eşleşen göndermiş

en cok izlenen türk vine videolarıma sadece gönderilmiş 5 tane izlenimleri 100k üzeri idi

Network Yazilim 'dan eslesen, telif veya dunya geneli alan arkadaslar neden itiraz etmiyorlar acaba? Yazili belge istemek bu kadar mi zor? Olmayan bir belgeyi size nasil gonderecekler?

Siz boyle davrandikca bu adamlar yarin oburgun cizgifilmlere de eslesen gonderirler...

Gün ayarlayın ziyaret edelim dertleri neymiş öğrenelim beyler. Esenyurt'tan bir kamyon adamla geliyorum. :D

youtube'da ne kadar gereksiz adam var araştırıyorum türk çıkıyor arkadaş, ne kadar açgözlü bir millet olduk biz.

network yazılımdan gelen videoya itiraz ettim

bir daha itiraz ettim başka videoya anında telif yedim bir tane 3. taraf daha vardı onu kaldırmışlar :)

Konuyu üstünkörü okudum da, Bahsi geçen şirket youtube'un verdiği yetkiyi kullanarak haklı yada haksız telif koruma yapmaya çalışıyo. Buna itiraz edenin elinde hiç bir yasal dayanak yok hiçbirşey yok bu yayınların başı boş yada o gruba aitmiş gibi yansıtıyo. Bence çok tehlikeli bi durum bu telif konusu.

Youtube'da sadece telif ihtarı olarak görünüyo ama başka ülkelerde, bilgisayarında telifine sahip olmadığın birşey yüzünden bile işler çok büyüyebiliyo farkında olmayanlar farkına varsın bunun. Başınız ağrıyabilir. Bahsi geçen şirket gerçekten telif sahibidir değildir haklıdır haksızdır demiyorum. Ama bu konular hassas konular. Sadece bu konuyla alakalı değil.

silmeyin diyerek acaba kimin ekmeğine yağ sürüyorsun adamlar video ortası reklamların girmesini bekliyor sonra eşleşeni gönderiyor. bu piyasa öyleki kimin kime hizmet ettiği bilinmiyor.

Bir muhteremler eksikti onlar geldi tam oldu..Kokuyu alan geliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri