►►►► ★★★News Kayıtlı Ulusal Haber Sitesi★Marka Domain★Spamsız★Gazisoft V5 Lisanslı★★★
Site adresi: xxxxxhaber.com Pm ile veya telefonla (0553 856 7118)
Site için istenen fiyat: 3000:tl den 2,200:tl ye düşürüldü
Sitenin aylık getirisi: Adsense eklenmedi
Sitenin açılış tarihi: 1 yıl 3 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ulusal haber sitesi
Günlük hit sayısı: 50-100 ilgilenildiği taktirde artacaktır bir süredir ilgilenemiyorum.
Ziyaretçi kaynağı: %90 google %10 diğer
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıl 3 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle dahil
Hosting dahil midir: Değil bir süre idare edilebilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Gazisoft V5 yazılımı satışa dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur.
Site 8 kategoride news kayıtlıdır. News kaydı için işini en iyi yapanlardan biri olan sonokey(newskayit.com) ile çalıştık. Kendisi sağolsun bu süreçte bize fazlasıyla yardımcı oldu. Haberleri ben ve bir editör arkadaş yazdık. Sağolsun kendisi de işini gerçekten çok büyük biz özenle yaptı. Sitede 960 küsür %100 özgün haber vardır. Hepsini tek tek copyscape premium ile kontrol ederek kendim girdim.
Siteden hiçbir şekilde başka bir siteye link çıkışı yapılmamıştır. İstenirse tanıtım yazısı satışı için kullanılarak güzel paralar elde edilebilir.
Site İYAD üyesidir üyelik de arkadaşa verilecek. Alan arkadaş istersen basın kartı, basın akademisi sertifikası gibi bir çok belgeyi de alabilirsiniz.
Ekstra olarak site için aldığım 0850 li numarayı da alan arkadaşa devredebilirim.
Ayrıca içerisinde 40 kredisi olan copyscape premium hesabını da yanında hediye edeceğim.
Siteyi satma gibi bir düşüncem yoktu fakat İstanbul'da üniversite okuyorum ve yurdun 2 aylık taksiti duruyor bunu ödemek için satıyorum.
Site analizi;
News kayıtlı olduğu kategoriler;
İsteyen arkadaşlar skypeden veya telefonla ulaşabilir
Telefon: 0553 856 7118
Site adresi: xxxxxhaber.com Pm ile veya telefonla (0553 856 7118)
Site için istenen fiyat: 3000:tl den 2,200:tl ye düşürüldü
Sitenin aylık getirisi: Adsense eklenmedi
Sitenin açılış tarihi: 1 yıl 3 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ulusal haber sitesi
Günlük hit sayısı: 50-100 ilgilenildiği taktirde artacaktır bir süredir ilgilenemiyorum.
Ziyaretçi kaynağı: %90 google %10 diğer
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıl 3 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle dahil
Hosting dahil midir: Değil bir süre idare edilebilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Gazisoft V5 yazılımı satışa dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur.
Site 8 kategoride news kayıtlıdır. News kaydı için işini en iyi yapanlardan biri olan sonokey(newskayit.com) ile çalıştık. Kendisi sağolsun bu süreçte bize fazlasıyla yardımcı oldu. Haberleri ben ve bir editör arkadaş yazdık. Sağolsun kendisi de işini gerçekten çok büyük biz özenle yaptı. Sitede 960 küsür %100 özgün haber vardır. Hepsini tek tek copyscape premium ile kontrol ederek kendim girdim.
Siteden hiçbir şekilde başka bir siteye link çıkışı yapılmamıştır. İstenirse tanıtım yazısı satışı için kullanılarak güzel paralar elde edilebilir.
Site İYAD üyesidir üyelik de arkadaşa verilecek. Alan arkadaş istersen basın kartı, basın akademisi sertifikası gibi bir çok belgeyi de alabilirsiniz.
Ekstra olarak site için aldığım 0850 li numarayı da alan arkadaşa devredebilirim.
Ayrıca içerisinde 40 kredisi olan copyscape premium hesabını da yanında hediye edeceğim.
Siteyi satma gibi bir düşüncem yoktu fakat İstanbul'da üniversite okuyorum ve yurdun 2 aylık taksiti duruyor bunu ödemek için satıyorum.
Site analizi;
News kayıtlı olduğu kategoriler;
İsteyen arkadaşlar skypeden veya telefonla ulaşabilir
Telefon: 0553 856 7118