Neyi yanlış yaptım?

• Kullanıcı PLuToNiuM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

PLuToNiuM

Kayıtlı Üye
öyle olmaz. Bizler müleccim değiliz, önce kanalını ortaya koyarsın inceleriz , ve nerde yanlış yapıyorum dersin. yani sen bize bişe vermedinki biz sana ne bilgisi verelim.
Muhtemelen hayata bakış mantıgında bu şekilde oldugu için para kazanman açılmadı.
Sen youtube'ye şahsına münhasır ne verdinki, onlar sana para kazanma yetkisi versin.

Son düzenleme:
Yaklaşık 7-8 aydır dizilerle ilgili videolar yapıyorum (yurtdışına) sonunda kanalım para kazanma başvurusu için gereken şartları sağladı ama başvuru sonucu tekrar eden içerik diyor.

4000 saat ve 1000 abonenin %60'ını son 1 ayda sağladım.
Normalde yaptığım içerikte geçiş efekti, overlay, müzik ve Wavenet tts kullanıyorum.
Temmuz-Ağustos arası ise tts olmadan slayt tarzı 10 video attım sonrasındaki videolara ses koysam da incelemeye girdiğinde en çok izlenen videoların çoğu sessizdi bu yüzden mi red yedi yoksa video içerisine koyduğum kanal logosunu ve overlayı tekrar eden içerik olarak mı algıladı youtube botları?

Overlay ve Logo örneği:https://youtu.be/r8xiSrCFIrk

öyle olmaz. Bizler müleccim değiliz, önce kanalını ortaya koyarsın inceleriz , ve nerde yanlış yapıyorum dersin. yani sen bize bişe vermedinki biz sana ne bilgisi verelim.
Muhtemelen hayata bakış mantıgında bu şekilde oldugu için para kazanman açılmadı.
Sen youtube'ye şahsına münhasır ne verdinki, onlar sana para kazanma yetkisi versin.

Yazdığım yazı gayet açık kanalda ne yapıyorsam aynısını yazdım, bilmiyorsan yazmazsın olur biter.

Hocam yeni üye olmuşsunuz hayırlı olsun :) Şöyle söyleyeyim pk sı açık kanala attığınız videolardan para kazanırsınız (slayt-spam vs.) ama bunlarla kanal açamazsınız.

Öncelikle teşekkür ederim. Konuya gelirsek ben düz slayt yapıp atmıyorum arkada tts var sadece son 1 ayda yüklediğim videoların bazıları sessizdi (konuya eklediğim video gibi) yani slayt ve bunlara pk açmayacaklarını biliyorum o videoları sildim şu 1 ayda eksik saati tamamlayıp göndersem yine mi açılmaz bunu merak ediyorum.

Öncelikle teşekkür ederim. Konuya gelirsek ben düz slayt yapıp atmıyorum arkada tts var sadece son 1 ayda yüklediğim videoların bazıları sessizdi (konuya eklediğim video gibi) yani slayt ve bunlara pk açmayacaklarını biliyorum o videoları sildim şu 1 ayda eksik saati tamamlayıp göndersem yine mi açılmaz bunu merak ediyorum.

Ben de para kazanması açık kanalda 1 aydır benzer yöntemi deniyorum. Pk kapanmadı.

Video:
6 sn slayt + müzik
25 sn spam video
45 sn slayt + tss (videonun analizi) Her slayt 2-3 sn lik.
10sn kapanış
10 sn outro

şeklinde. Spam video youtube da önceden bulunmayan içerik oluyor. Umarım bi sıkıntı olmadan gider.

Hocam yeni üye olmuşsunuz hayırlı olsun :) Şöyle söyleyeyim pk sı açık kanala attığınız videolardan para kazanırsınız (slayt-spam vs.) ama bunlarla kanal açamazsınız.

Hocam kendi adıma şöyle söylemek isterim bir çok konuya da hemen hemen aynı şeyi yazmış olucam ama bir faydamız dokunursa ne mutlu :)
Bugünün şartlarında yt kanalda spam varsa (yada öncesinde yapılmıstır sonrasında silinmiştir) kanalı pk ya açmaz. Kanalın sıfırdan pk ya açılması için spam vs görmemiş olması lazım .
Sıfırdan temiz pk açık kanal edinin spam vs atarsınız ne kadar şansınız varsa o kadar kazanırsınız.

Ben de para kazanması açık kanalda 1 aydır benzer yöntemi deniyorum. Pk kapanmadı.

Video:
6 sn slayt + müzik
25 sn spam video
45 sn slayt + tss (videonun analizi) Her slayt 2-3 sn lik.
10sn kapanış
10 sn outro

şeklinde. Spam video youtube da önceden bulunmayan içerik oluyor. Umarım bi sıkıntı olmadan gider.

Hocam siz en son realdeki işi bırakmayı düşünüyodunuz. sonradan bi ara kanalınız kapanmıştı.. naptınız merak ettim bıraktınızmı devammı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri