NFS Word kanalı

Mehmet64

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bende Need For Speed Word oyunu var.Bir gün yolda yürürken aklımdan şöyle birşey geçti.Bir kanal açsam NFS Word ile ilgili,sonra ( araba hilesini indirmiştim) araba hileside var,A harfi ile başlayan arabadan başlayıp Z ile biten arabaya kadar bütün arabalarla yarış yapıp çekip youtubeye koysam dedim.Belki şansım tutar izlenir,abone sayım artar sonra devamı artar 1M izlenim falan olur diye düşündüm.Sonra eve geldiğimde biraz araştırma yaptım.NFS word videoları yükleyenler var fakat benim dediğim şekilde yapan göremedim,bir kaç benzer yapan var onlarda kanal oyuna uygun değil.
Arkadaşlar sizlerin görüşlerinizi almak istedim.Belki forumda bunu yapan vardır,yada yapacak olur...

Not:Aslında yeni değilim ama konuyu nereye açacağıma karar veremedim,en uygun yer olarak burayı gördüm,ban almamak için :) :)

hocam deneyip göreceksin biz bilemeyizki tutar tutmaz diyelim vardır onlarıda izlicek adam elbet 1-2 tane yap at bi süre takılsınlar o şekilde dene derim sadece :)

deneme yanılma dereim ben, çok tutar dediğiniz şey bi bakıyorsunuz izlenmiyor, bune bunu kimse izlemez dediğiniz şey yardırıp gidiyor

hocam deneyip göreceksin biz bilemeyizki tutar tutmaz diyelim vardır onlarıda izlicek adam elbet 1-2 tane yap at bi süre takılsınlar o şekilde dene derim sadece :)

deneme yanılma dereim ben, çok tutar dediğiniz şey bi bakıyorsunuz izlenmiyor, bune bunu kimse izlemez dediğiniz şey yardırıp gidiyor

Peki hocam bi deniyelim bakalım.Sonucu bildiririm :)

---------- Mesaj saat 19:07:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:53:18 civarında gönderildi. ----------

Hocam konu güncel.(Diğer arkadaşlarında yorumlarını ve görüşlerini almak için)

Not:Post kasma amacım yok :) :)

Oyun videolarini para kazanmaya acmaya youtube izin vermiyor. Youtube kurallarinda bunu ustune basa basa belirtiyor. Para kazanmayi aktiflestirsen bile sonradan uyari geliyor. Dedigin seyi denedim , bosa ugrastigim yanima kar kaldi. Baslamadan once youtube teliif kurallarina bi goz at derim.

hocam bu işi yapan bir adam var tanıyorum jangjb diyerekten arabaları test ediyor tanıtıyor tutmuyor fazla ama bir kitlesi oldugu için izleniyor kitlen olur videolarında yavaşyavaş artar

word değil world buarada :D . World videolarına bak izleniyorsa sende yap .

Oyun videolarini para kazanmaya acmaya youtube izin vermiyor. Youtube kurallarinda bunu ustune basa basa belirtiyor. Para kazanmayi aktiflestirsen bile sonradan uyari geliyor. Dedigin seyi denedim , bosa ugrastigim yanima kar kaldi. Baslamadan once youtube teliif kurallarina bi goz at derim.

İlk defa sizden duyuyorum, benim ve bir arkadasimin oyun videosu kanali var para kazanmalar aktif fakat hicbir sıkıntı yok

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İlk defa sizden duyuyorum, benim ve bir arkadasimin oyun videosu kanali var para kazanmalar aktif fakat hicbir sıkıntı yok

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sayın xxx,

Bu e-posta xxxx" xxxx videonuzdan para kazanmayla ilgilidir. Videonuzdaki görsel öğelerin tamamını ticari olarak kullanma yetkisine sahip olduğunuzu doğrulamamız gerekiyor. Örneğin:

Resimler, video oyunları veya ticari kullanım amacıyla lisanslanmış yazılım görselleri için bir lisans sözleşmesinin kopyası veya şartlara bağlantı gerekir
Üçüncü tarafların orijinal görselleri için hak sahibinin ya da sahiplerinin, içeriklerini video URL'sini de sunmak kaydıyla ticari amaçlarla kullanabileceğinizi belirttiği bir yazılı izin gerekir
Herkese açık alandaki görseller söz konusu olduğunda, lütfen bize birincil (orijinal ya da akademik) kaynağın bağlantısını göndererek bu durumu kanıtlayın

Ek bilgilerinizi lütfen buraya gönderin. Sizden 14 gün içinde haber almazsak videonuzun para kazanma özelliğinin devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.

YouTube bir videodan para kazanılıp kazanılmayacağına ilişkin nihai karar alma hakkını saklı tutar ve sürekli olarak uygun olmayan videolar gönderen iş ortakları para kazanma özelliğini kaybedebilir.

Teşekkür ederiz,

YouTube Ekibi

2vl86dv.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri