Niche Çalışmam Sonuç verdi Arkadaşlar...

T
  • Kullanıcı TLqhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
o 30-40 tıklamanın parasını aldınmı

Aldım tabi.Hatta o adsense ilk hesabımdı sonra başka hesaba falan geçtim onu unuttum.Sonra bikaç kanal daha bagladım 180$ falan birikti ödemeyi geçen ay aldım.

100 gösterime 300 tıklama olduğuna göre, 27 tık aldıysanız 9 gösterim var, 9 gösterime 27 tık geldiyse bu işte bi iş var adsense ye iyi bakın patlamasın derim :)

Adsense banlamadan forumdan banlanmış
:D

yav dert ettiği şeye bak sayfa to 300 olsun isterse tbm 0.001 olsun :)

yaw şu zekayı faydalı işlerle uraşmaya ayırsanız astronot olursunuz valla billa :D:D:D

bu tbm niche ile uraştım başardım diyince mertebe mi atlanıyor nedir arkadaş çoğu kişide bir özenti niche tbm ye :D:D

zaten hep bu tarz işlerle ugraşanlar banlanıyor sonrada ben niye banlandım valla 5.ay benim suana kadar hiç nicheyle ugrasmadım 0.14tbm allah bereket versin ;)

"öğeyi denetle" çıktı mertlik bozuldu.

Arkadaş bu niche de neymiş millette bir niche sevdası izlenme yerlerde geziyor niche yapacam diye bitmez bilmez bir uğraş. Siz izlenim alın sonra gerisi gelir zaten farklı kategorilerde farklı konularda videolar hazırlayın her birinden farklı TBM ler alır ve işin sonunda ortalama üstü bir TBM ye ulaşırsınız. Üstüne videonuzun içeriğinden farklı keywords ler kullanmadığınız için ban yeme tehlikeniz de az olur.

Arkadaşa gelince şimdiden geçmiş olsun...banlandım abi diye şarkı yapmak lazım ban ban ban banladındım abi ban ban ban banlandım gardaş.....eyvah ne olacak abi....vs...

Video kazara bi patlasa milyon izlense youtube kendi tapusunu törenle sana verir:D

tx2ms.png

Nasıl sizce arkdaslar ...

adsense ayrlarıyla oynayıp rakamları değiştirmişin anlaşılan ama sayfa to %100 ün üstüne çıkamayacağını öatamatiksel olarak hesaplamamışın.1 görüntülemeden 3 tık alamazsın tabi yüzde yüz olması bile imkansız o ayrı mesele

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri