Niche Kelime NASIL BULUNUR? (TBM yüksek veren kelimeler) (resimli anlatım)

• Kullanıcı chatmece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

chatmece

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu ara birçok arkadaş bu niche kelimelere merak sarmış durumda... Sizlere niche kelime nasıl bulunur resimli olarak anlatmaya çalışacağım...

1-google arama motorundan arıyoruz...

Anahtar Kelime Aracı - AdWords

AdWords girişi yapıyoruz... (gmail adresinizle)

http://j1305.hizliresim.com/19/r/ncgub.gif

veya direk alttaki adrese tıklıyabilirsiniz...

http://adwords.google.com.tr/o/Targ...&__u=1000000000&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS

2-giriş yapılınca sizden tek seferlik ayaryapmanızı isticek kendinize göre ayarlayın

ncgry.gif

RESİMDEKİ UYGULAMAYI TAKİP EDİN...

mqzmx.gif

şimdi bu ayarları ve nereden arama yapacağımızı öğrendik...

ŞİMDİ TBM(tıklama başı maliyet) YÜKSEK VEREN KELİMELERİ NASIL BULABİLİRİZ...

yine yardımımıza google koşuyor...

GOOGLEDE ARANACAK KELİMELER...

Google Adsense en çok para veren kelimeler

Adsense En Çok Para Veren içerik

Money that Google Adsense Top Keyword

VS.... BUNLAR DAHADA ÇOĞALTILABİLİR...

TBM de mantık hep aynıdır...

para kazandıracak reklama, para hep daha çok harcanır...

NOT: pm atmayın arkadaşlar sorunuz varsa konu altından alayım... PM LERE CEVAP VERMYİRORUM KSURA BAKMAYIN...

Çok teşekkürler, bunu uygulamayı yeni öğrenmiş oldum sayenizde

Kazanç sağlamak istediğimiz Niche kelimelerimizi belirledikten sonra, bu kelimeler ile ilgili videolar mı buluyoruz, yoksa örneğin ekonomi ile ilgili herhangi rastgele bir video bulup bu niche kelimeleri etiket olarak o videolarımıza mı ekliyoruz ?

Kazanç sağlamak istediğimiz Niche kelimelerimizi belirledikten sonra, bu kelimeler ile ilgili videolar mı buluyoruz, yoksa örneğin ekonomi ile ilgili herhangi rastgele bir video bulup bu niche kelimeleri etiket olarak o videolarımıza mı ekliyoruz ?

niche kelimeler kazançlı olduğu kadar tehlikelidir...

örnek veriyorum:

siz forex diye video başlığı ve etiket atıp, videoyu forex ile alakalı olmayan bir video atarsanız bu sizi uçuruma sürükler...

Reklam veren kişiler bu dönüşümleri yakından izler bilginiz olsun...

eğer niche kelime çalışılacaksa BENCE... niche kelimeye uygun kanal açılmalı.
sizin komik videolar attığınız kanalınız varsa niche burada pek bir işe yaramaz...

niche çalışacak arkadaşlar yaptığı işin farkına vararak yapsınlar işlerini, yarın adsense hesabım banlandı diye bana küfür etmeyin :D

niche kelimeler kazançlı olduğu kadar teklikelidir...

örnek veriyorum:

siz forex diye video başlığı ve etiket atıp, videoyu forex ile alakalı olmayan bir video atarsanız bu sizi uçuruma sürükler...

Reklam veren kişiler bu dönüşümleri yakından izler bilginiz olsun...

eğer niche kelime çalışılacaksa BENCE... niche kelimeye uygun kanal açılmalı.
sizin komik videolar attığınız kanalınız varsa niche burada pek bir işe yaramaz...

niche çalışacak arkadaşlar yaptığı işin farkına vararak yapsınlar işlerini, yarın adsense hesabım banlandı diye bana küfür etmeyin :D

bence de bu kadar değerli tıklama başı para veriyor adamlar, niche kelimeler ile ilgili kanallar açıp, videolar yüklemek en etiği ve risksizi. önemli bilgilendirmeler için sağolun.

Youtube nichede şu güzellik var google reklam kesintisi yapmıyor yada yapmıyorum diyor :D
Normal sitelerde örneğin benim için 68% publisher revenue share yani o kelimede reklam veren adamdan aldığının %68'ini bana veriyor kalanı langırt köy sandığı

İşte tam da Aradığım da buydu çok teşekkürler :)

NİCHE KELİME ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR DURUMU CİDDİYE ALARAK YAPSINLAR BENDEN UYARMASI YOKSA ŞÖYLE BİR BANLAMA MESAJI ALABİLİRSİNİZ...

Kod:
Merhaba XXX XXX,

Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.

Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfen
bu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=tr
adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Niche kelimeler aramalarda videolarimizin bulunmasini mi sağlıyor, yoksa videolarda geliri iyi olan reklamların çıkmasını mı?

Niche kelimeler aramalarda videolarimizin bulunmasini mi sağlıyor, yoksa videolarda geliri iyi olan reklamların çıkmasını mı?

yoksa videolarda geliri iyi olan reklamların çıkmasını mı?

evet aynen bu işe yarıyor.

ÖR:sizin forex ile ilgili videonuz varsa forex ile ilgili reklamlar çıkmakta. Forex kelimeside tbm yüksek vermekte.

Niche kelimler videonun icerigi ile alakali lmasi sartmi ki? Komik videolar yüklüyorum ben ama etiklet olarka "Financial" etiketleri kullaniyorum.

Niche kelimler videonun icerigi ile alakali lmasi sartmi ki? Komik videolar yüklüyorum ben ama etiklet olarka "Financial" etiketleri kullaniyorum.

faydası olur ama abartmamak şartıyla.

reklamlar ziyaretcilerin cerezlerine göre çıkmakta

ör: adam senin videonu izlemeden önce forexle ilgili bir haber veya içerik okumuştur. sonra canı sıkılmıştır video izlemek ister. elemana forex reklamı çıkar.

ama sen komik videosu izleyen adama nekadarda etiket girsen tbm düşük reklamlar çıkacaktır.

güzel paylaşım olmuş elineize sağlık..

merhaba benim de bir sorum olacaktı açıklarasanız sevinirm şimdi bi kelime bulduk diyelim aranması çok ve tbm si 5 dolar, bu kelimeye reklam verilmişmi verilmemişmi nasıl anlayacağız ya kimse reklam vermediyse ? bide 5 dolarlık kelimede reklam varsa ve tık alırsa % kaç bize gelicek?

merhaba benim de bir sorum olacaktı açıklarasanız sevinirm şimdi bi kelime bulduk diyelim aranması çok ve tbm si 5 dolar, bu kelimeye reklam verilmişmi verilmemişmi nasıl anlayacağız ya kimse reklam vermediyse ? bide 5 dolarlık kelimede reklam varsa ve tık alırsa % kaç bize gelicek?

1. sorunuzun yanıtı...
diyelim tbm veren kelime forex bu kelime ile ilgili googlede arama yapacağız...

*Tükçe arama yapılacaksa Google
*yabancı arama yapılacaksa Google

pxq6z.jpg

pxq84.gif

2. sorunuzun yanıtı adsense panelinize girdiğinizde hesap ayarları bölümünde şöyle yazar...

Etkin ürünler
İçerik 68% yayıncı gelir payı der

detaylı bilgi için tıklayın https://support.google.com/adsense/answer/180195?hl=tr

Cevabınız için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu. Niche kelime koyuyorum diye reklamsız kelime atıyormuşm meğerse

Selamlar cok ise yarar bilgiler edindim bu konudan arkadasa tesekkurlerimi sunarim.

Bir sorum olucak simdi adwordsun arayuzu degismis dogal olarak resimdeki herseyi uygulayamadim, misal sutunlar bolumunu ve tbm kismini bulamadim neredne yapiyoruz acaba baya kurcaladim ama o tbm kisminin tickini bulamadim yeni arayuzde biraz karisik olmus hersey

Bir diger sorum ise simdi niche kelime dediginiz bu reklam geliri yuksek kelimeleri etiketlere ypaistirirken bize altta hazir olan soruyor mesela massively multiplayer yada online games bize etikete yazarken onerdigi etiketi koysak yada kendi duz yazdigimiz olsa birsey farkettirirmi sonucta 2 side ayni ( biraz ince bir soru oldu ama aklima takildi)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri