Niche kelime?

ibrahimk.1907

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar aklıma birşey takıldı bu google adworsten kelime seçerken rekabeti yüksek olanı mı yoksa düşük olanı mı seçiyoruz? aynı sorum genel arama içinde geçerli... Cevaplayandan Allah razı olsun şimdiden

en karlısı düşük sonra orta hiç bulamassan yüksek....

çokta düşük olmasın düşük olursa izlenme gelmez izlenme gelmezse tıklanma olmaz tıklanma olmazsa hiçbirşey kazanamazsın :)

:) kardşeim düşük demek rekabet düşük yani pek ilgilenen yok demek...reklamlar ilgili olduğunu ne duydum ne gördüm şimdiye kadar

Valla bu konuda forumda sabit bir gorus olduğunu düşünmüyorum kimisi yüksek iyi diyor kimisi dusuk bende tam anlamış değilim.

o zaman düşük + yüksek yapalım :D peki genel arama ne olmalı ?

Valla bu konuda forumda sabit bir gorus olduğunu düşünmüyorum kimisi yüksek iyi diyor kimisi dusuk bende tam anlamış değilim.
bak kardeşim bunların ne demek olduğunu söliyim sana sen karar ver

rekabet yüksek demek : bu konu -kelime hakkında bir çok(belitttiği miktar kadar) site-kanal-blog vb var...senin videonun bu beliritlen sayı içinde çıkma olasılığı nedir ???

Rekabet düşük ise bunun tam tersi az sayıda kullanıcı var...

aramalarda 10 kişi içindemi çıkma ihtimalin yüksek ? 100 kişi içindemi çıkma ihtimalin var ?

bak kardeşim bunların ne demek olduğunu söliyim sana sen karar ver

rekabet yüksek demek : bu konu -kelime hakkında bir çok(belitttiği miktar kadar) site-kanal-blog vb var...senin videonun bu beliritlen sayı içinde çıkma olasılığı nedir ???

Rekabet düşük ise bunun tam tersi az sayıda kullanıcı var...

aramalarda 10 kişi içindemi çıkma ihtimalin yüksek ? 100 kişi içindemi çıkma ihtimalin var ?

Google keyword toolda rekabet yüksek demek tam anlamıyla o konuda çok blog vs var demek anlamına gelmiyor.O konuda reklam verenler arasında yüksek rekabet var anlamına geliyor.Yani çok sayıda reklamveren o kelime ile ilgili reklam vermiş.Bu yüzden de tık başı maliyet artmış...

Google keyword toolda rekabet yüksek demek tam anlamıyla o konuda çok blog vs var demek anlamına gelmiyor.O konuda reklam verenler arasında yüksek rekabet var anlamına geliyor.Yani çok sayıda reklamveren o kelime ile ilgili reklam vermiş.Bu yüzden de tık başı maliyet artmış...

aynen benim bildiğimde bu şekilde rekabet yüksek olması reklam verenlerle ilgili yanio kelimede reklam rekabeti var demek.

demekki aldığım tık başı 5-10-15 $ lar yanlış yaptığım için gelmiş.....ben böyle çğrendim ve böyle yaptım vede faydasını gördüm hocam .....siz öle diyorsanız öle yapın hayırlısı artık...her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır...iyi forumlar

demekki aldığım tık başı 5-10-15 $ lar yanlış yaptığım için gelmiş.....ben böyle çğrendim ve böyle yaptım vede faydasını gördüm hocam .....siz öle diyorsanız öle yapın hayırlısı artık...her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır...iyi forumlar

Savunmaya geçmene gerek yok.Söylediğin şeyde yanlışlık yok.Rekabet ve tbm yüksek olduğu için o kelimeden ekmek yemek isteyen yayıncı da doğal olarak fazla oluyor.Sadece anlamında küçük bir düzeltme yaptım.Bu da google keyword toolun kendi açıklaması

ing6ix.jpg

Savunmaya geçmene gerek yok.Söylediğin şeyde yanlışlık yok.Rekabet ve tbm yüksek olduğu için o kelimeden ekmek yemek isteyen yayıncı da doğal olarak fazla oluyor.Sadece anlamında küçük bir düzeltme yaptım.Bu da google keyword toolun kendi açıklaması

ing6ix.jpg

benim herhangi bir savunma yaptığım yok...ben bildiğimi, arkadaşlarla paylaştım sen buna yanlış dedin...diye bilrisin ...katılmaya bilrisin ....ben yanlış biliyorum da olabilir....

Ama ben bu şekilde kazanıyorum....neyse sen yardımcı olursun arkadaşlara...konuyu takip eden çok kişi var ben tutmayın seni...iyi çalışmalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri