Niche kelimeler

• Kullanıcı alican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
arkadaşlar niche çalışması yaparken yüklenen videonun başlıkla alakası yoksa bir sorun olurmu? mesela niche kelime ama video alakasız.birde niche çalışma yaparken etiket giriyormusunuz?

Arkadaşlar ben yeniyimde sizler için komik bir soru olacak ama k.bakmayın bilmiyorum :)
Niche nedir ve nasıl kullanılıyor ?

arkadaşlar niche kelime nedir biraz açıklarmısınız etiket olarakmı ekliyoruız =

Arkadaşlar niche yani tbm i yüksek kelimler iyidir hotur ama videonuzla alakası yoksa banlanırsınız! Kanallarınız kapanır çok hassas konu ayrıca keywords lerinizin içine kelimeleri eklemeklede bitmiyor bu iş, title yani video başlığı ve video açıklaması da önemliyoksa niche kelime yada tbm si yüksek kelime bulmak mesele değil. Önemli olan o kelimeleri buldun ondan sonra onunla bir şekilde alakalı video bulmak veya hazırlamak...Formu araştırın güme giden bir sürü kanal ve hesap var bu kelimeler yüzünden. Bu arada bu galiba ilk mesajım hadi hayırlısı...

Peki etiketleri abartmadan kaçtane girmek gerekir. Youtubenin etiket aracı baya abartarak sunuyor biz de ekliyoruz. Bunun bir zararı var mıdır biri cevaplarsa sevinirim.

bu tbm lerin
1) aranma hacimleri çok düşük
2. etiketle alakasız videoya bırakırsanız bu etiketleri direk ban alınır.
3) bu etiketlerden 100 dolar kazanmanız neye bağlı?
a) orneğin sigortacılık etiketi var senin video sigortayla ilgili olacak,
b) adam sigortayı arıyıp senin videoyu bulacak izleyecek,
c) sonra reklama tıklayıp reklamda cıkan siteyi inceleyip forum doldurdumu ya da üye oldumu o zaman 1 tıka 100 dolar alırsın ...

bu tbm lerin
1) aranma hacimleri çok düşük
2. etiketle alakasız videoya bırakırsanız bu etiketleri direk ban alınır.
3) bu etiketlerden 100 dolar kazanmanız neye bağlı?
a) orneğin sigortacılık etiketi var senin video sigortayla ilgili olacak,
b) adam sigortayı arıyıp senin videoyu bulacak izleyecek,
c) sonra reklama tıklayıp reklamda cıkan siteyi inceleyip forum doldurdumu ya da üye oldumu o zaman 1 tıka 100 dolar alırsın ...

Alakasiz etiketten banlanmazsiniz kolay kolay.

Banlanma ihtimalin yüksek he banlanmasan bile alakasız etiket 100 dolar sitttin sene vermez.... ordaki nitchenin 100 dolar vermesi için dediğim gibi olması gerek tecrübe sabit...

alakasız etiketleri tbm leri yüksek olmadığı ve abartıya kaçmadığınız sürece,banlanmazsınız..önemli olan yanına birkaçda normal video etiketi girmek,aylardır bu şekilde çalışıyorum,hiçbir sorun yaşamadım..

mesothelioma yaptım tbm 65 cent oldu sonra 2 kişi tıkladı bi anda 0,08 e düştü :) rekabet yüksek galiba ondan

arkadaslar dün bi taktik denedim tbm 0,9 dan bugün sabah baktım 0,29$ çıkmıs yarını bekliycem eger bi düsüs vs söz konusu olmazsa konuyu açıcam insallah tbm sorununuz bu sayede son bulucak

not: herhangi bi illegal yöntem yoktur

Banlanma ihtimalin yüksek he banlanmasan bile alakasız etiket 100 dolar sitttin sene vermez.... ordaki nitchenin 100 dolar vermesi için dediğim gibi olması gerek tecrübe sabit...

Tabii ki 100 dolar vermez.Onu verebilmesi icin bi cok etken var.Fakat soyledigim gibi alakasiz etiketten banlanmazsin.Bizzat ben alakasiz etiket kullaniyorum ne zamandir hic bisey olmadi,olmazda zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri