Bence konunun içindeki en yararlı bilgiler aşağıdakiler
''Dün paylaştığım resimden sonra herkes ne paylaşıyorsun niche mi diye sorular sormuştu bugunde niche kelimelerimin tbm. lerini paylaşacağım.'' demissiniz. Baktigimda bir onceki konunuzun altinda evet niche kelimelerden bu oranlari kazaniyorum diye yazabilirdiniz. Niche kelimelerin yuksek TBM oranlari olmadigini bilmeyen yoktur sanirim. Zira bilmeyenler olsaydi bile ''Niche kelimeler evet'' yazdiginizdan sonra google'da aratacaklarini varsayarak zaten bu kelimenin anlamini ve amacini kavrayabilirlerdi.
Mesajlarimi karsilikli cevap verme olmaktan cikmasi icin eklemeleri birkac niche tavsiyeleri ile devam edeyim..
Ekonomi, saglik, krediler, pahali satis oranlarina sahip ve benzer adsense key toolsda rekâbeti yuksek olan her kelimeyi iceren ALAKALI videolarin tiklama oranlari yuksek olur. (Bunu yazmak cok olmasa gerek,bu kelimeleride bulmasi en fazla yarim saat alir kisinin.)..
Bu arada satasma , kizma algilamamaniz icinde sunu demeliyim. Youtube uzerinde Niche calismak cok sabir ister(normal siteden daha fazla) Az izlenme az tik fazla kazanc demek bu . Adi uzerinde zor kelimelerde izlenme almak bir o kadar zordur. Bunu basarabilip sistemli bir sekilde devam edebildiginiz icin(oyle varsayiyorum) sizi kutlarim.
Teşekkür ederim sizlereKonu güzelmiş.
Bende bildiğim ve forumda görmediğim birşeyi paylaşıyım seo ile ilgili nichelerde.
![]()
Youtube veritabanına video yüklerken video ismini niche kelimemizi yazarak yükleme yapın.orda yuvarlakla aldıgım youtube.flv 'nichekelimeniz.flv' olarak olsun.yabancı bir dökümanda okumuştum gerçekten çok faydalıymış