Niche mi Çok kanal açıp toplu video yükleme mi?

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Sa yeniden arkadaşlar,
Ben yine sizlere birşey danışmak istiyorum. 2 Gündür kafa patlatıyorum çoğu yeni başlayanlar gibi Allah'a şükür genel mantığı kavradım. Sayenizde :) Şimdi şöyle bir sorum var, benm internet hızım yavaş olduğu için bi vps kiraladım dün. Şimdi sizce bu vps ile sürekli kanal açıp toplu video çekimi mi yapayım yoksa 3 5 tane kanal açıp niche mi çalışayım? Bunu sormamın nedeni belki VPS ile çalışıp iyi kazanç alamayan veya niche ile çalışıp sora çoklu video çekimine geçen arkadaşlar falan vardır diye soruyorum. Yani ikisinide yapabilme durumum olduğu için hangisi daha iyi olur benim için öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

yeni isen nicheye girme derim.güncel videoları bulup yükleme yap.kanal kopyalamada yapabilirsin ama tecrübelenmen gerek kopyalama işininde püf noktaları var.kopyalarsın 1k yani deneyip yanılıp öğreneceksin.güncel haberleri takip et en azından izlenimin olur

yeni isen nicheye girme derim.güncel videoları bulup yükleme yap.kanal kopyalamada yapabilirsin ama tecrübelenmen gerek kopyalama işininde püf noktaları var.kopyalarsın 1k yani deneyip yanılıp öğreneceksin.güncel haberleri takip et en azından izlenimin olur

şimdilik sadece güncel haber diyorsunuz yani. peki bi kanal yeter mi yoksa arkadaşların bahsettiği gibi her gün 5 kanal açıp 10 ar video mu yükleyeyim (örneğin) birde güncel haber derken bildiğimiz haberler demi :D yani öyle olcaksa fazladan kanal açıp aynı güncel haber videolarını o kanallara yüklemek mantıklı olmaz ?

hazır vps de almıssın . bi 50 kanal ac derim .
yorma kendını rahat calıs gunde 3-5 kanal falan kur ıcını doldur kanallar sıradan kendısının konusunun gerektırdıgı etıket ve acıklamalarını toplu sekılde gir .
yanı ılk bı kanal ıslerını hallet . bu toplu kanal ıslerını hallettıkten sonra kendıne ya aralarından yada yenı acacagın sureklı elle orjınal yenı videoları yukleyecegın 1 yada 2 kanal sec onlarla bırıncıl ugras onlar senin çocukların olsun sev onları . diğer 50 kanal ise senin kölen olsun. arkadan calıssınlar senın buyuk destekcın olsunlar ama sen fazla yuz verme onlara
sonra elle tutulur hit ve tık sayısına ulas. işini saglam yaparsan bi sureden sonra her kanal bi 50 abone banko alır dıye dusunuyorum
sonrasında o köle olan 50 kanal için niche calısmalarına basla . başlık acıklama ve etıketler birbirine uyumlu olsun . bu yuzdende kategorı seklınde calısmak en ıyısı . trafık kazası vıdeosu attıgında acaba ne etıket ne acıklama koycam dıe dusunmuosun butun vıdeolara banko yazılabılecek 6-10 arası etıket var bas gıtsın . gırecegın nıche de o etıket ve acıklamalarla mutlaka uyumlu olur tutunur bı yerınden . amacın kanala iyi reklam cıkartmak olsun ıste gerısını sen hallet .
daha sonra twitter ı kullan ama diğer 50 kanal ıcın degıl o 1 yada 2 tane çocugun gıbı sevdıgın guncel tuttugun gozun kulagın onun uzerınde olan 2 kanal ıcın twitter ve faceyı artık sen bilirsin hangısını kullanıosan kullan :D

BU dedıklerım benım planım :D yanı ben bıle daha gerceklestıremedım .
yazımı anlamamıs olabılırsın ama az bucuk ne demek ıstedıgımı nasıl bı yol ızledıgımı anlamıssındır

not: cocuk olarak sececegın kanal güncel haber olsun banko . artı olarak bır tane daha secıcem dersen sana kalmıs sen bılırsın .

hazır vps de almıssın . bi 50 kanal ac derim .
yorma kendını rahat calıs gunde 3-5 kanal falan kur ıcını doldur kanallar sıradan kendısının konusunun gerektırdıgı etıket ve acıklamalarını toplu sekılde gir .
yanı ılk bı kanal ıslerını hallet . bu toplu kanal ıslerını hallettıkten sonra kendıne ya aralarından yada yenı acacagın sureklı elle orjınal yenı videoları yukleyecegın 1 yada 2 kanal sec onlarla bırıncıl ugras onlar senin çocukların olsun sev onları . diğer 50 kanal ise senin kölen olsun. arkadan calıssınlar senın buyuk destekcın olsunlar ama sen fazla yuz verme onlara
sonra elle tutulur hit ve tık sayısına ulas. işini saglam yaparsan bi sureden sonra her kanal bi 50 abone banko alır dıye dusunuyorum
sonrasında o köle olan 50 kanal için niche calısmalarına basla . başlık acıklama ve etıketler birbirine uyumlu olsun . bu yuzdende kategorı seklınde calısmak en ıyısı . trafık kazası vıdeosu attıgında acaba ne etıket ne acıklama koycam dıe dusunmuosun butun vıdeolara banko yazılabılecek 6-10 arası etıket var bas gıtsın . gırecegın nıche de o etıket ve acıklamalarla mutlaka uyumlu olur tutunur bı yerınden . amacın kanala iyi reklam cıkartmak olsun ıste gerısını sen hallet .
daha sonra twitter ı kullan ama diğer 50 kanal ıcın degıl o 1 yada 2 tane çocugun gıbı sevdıgın guncel tuttugun gozun kulagın onun uzerınde olan 2 kanal ıcın twitter ve faceyı artık sen bilirsin hangısını kullanıosan kullan :D

BU dedıklerım benım planım :D yanı ben bıle daha gerceklestıremedım .
yazımı anlamamıs olabılırsın ama az bucuk ne demek ıstedıgımı nasıl bı yol ızledıgımı anlamıssındır

öncelikle zaman ayırıp yazdığın için teşekkürler :) bende şuan o doğrultuda gidiyorum heralde, bugün 4 5 kanal açtım içini kanal ismiyle paralel olacak şekilde sıradan youtube kanallarndan çektiğim videolarla doldurdum. birtanede benim kanalım var o yavrum olan :D ona da internette bakınıyorum yeni haber olsun forex olsun, diy tarzı videolar olsun güncel tutarak yüklemeye çalışıyorum. o zman böyle devam :) Birde şunu soracağım. O dolduracağım 50 kanala sonradan işlem yapacağım demi, şimdilik 1 2 kanal güncel ve 40 50 kanal doldurayım, sora o kanallara sırayla niche çalışırım. doğru mu anlamışım ?

öncelikle zaman ayırıp yazdığın için teşekkürler :) bende şuan o doğrultuda gidiyorum heralde, bugün 4 5 kanal açtım içini kanal ismiyle paralel olacak şekilde sıradan youtube kanallarndan çektiğim videolarla doldurdum. birtanede benim kanalım var o yavrum olan :D ona da internette bakınıyorum yeni haber olsun forex olsun, diy tarzı videolar olsun güncel tutarak yüklemeye çalışıyorum. o zman böyle devam :) Birde şunu soracağım. O dolduracağım 50 kanala sonradan işlem yapacağım demi, şimdilik 1 2 kanal güncel ve 40 50 kanal doldurayım, sora o kanallara sırayla niche çalışırım. doğru mu anlamışım ?
aynen oyle o 50 kanal ıcın acaba ne acıklama gırsem . bu etiket bana ne kadar getırır kazandırı tarzı seylerı dusunme . komik video mu yukledın ? funny,funny videos,fail,epic faıl falan yaz gec .
araba videosu mu ? cars cart curt yaz gec :D yani bi video normalde ne etıket ıster onu yaz ıste . he sen tecrubelerıne dayanarak hıt aldıgın bı etıket varsa onuda ekleyebılırsın tabı . ıstersen kategorıyle alakası olmayan ama hıtap ettıgın kıtleye uygun bı etıkette girebilirsin videonun altına . ama bu ıse takılıp kalma acaba ne girsem farklı olarak :D :) ben ne zaman boyle dusunsem ıyıce bırbırıne gırıo ısler :D

bu kanal acma video doldurma ısın bıtııkten sonra niche calıs . ama dıkkatlı calısmalısın . mesela bence komik videoya niche zor . ama araba videosuna olabilir sonucta amac uygun reklam mevzusu .
yanı yanlıs bılmıosam oyle :D bende yenıyım bende bırseyler yapmaya calısıyorum

edit: bak mesela videonun baslıgında cars gecıosa acıklamada cars kelımesı ıcınde olan bir niche kelime öbeği varsa ve yine etikettede cars kelimesi dahıl olan bir niche varsa . o videoya o kelimeyle alakalı bi reklam gelmesi lazım . mantıken oyle dusunuyorum

aynen oyle o 50 kanal ıcın acaba ne acıklama gırsem . bu etiket bana ne kadar getırır kazandırı tarzı seylerı dusunme . komik video mu yukledın ? funny,funny videos,fail,epic faıl falan yaz gec .
araba videosu mu ? cars cart curt yaz gec :D yani bi video normalde ne etıket ıster onu yaz ıste . he sen tecrubelerıne dayanarak hıt aldıgın bı etıket varsa onuda ekleyebılırsın tabı . ıstersen kategorıyle alakası olmayan ama hıtap ettıgın kıtleye uygun bı etıkette girebilirsin videonun altına . ama bu ıse takılıp kalma acaba ne girsem farklı olarak :D :) ben ne zaman boyle dusunsem ıyıce bırbırıne gırıo ısler :D

bu kanal acma video doldurma ısın bıtııkten sonra niche calıs . ama dıkkatlı calısmalısın . mesela bence komik videoya niche zor . ama araba videosuna olabilir sonucta amac uygun reklam mevzusu .
yanı yanlıs bılmıosam oyle :D bende yenıyım bende bırseyler yapmaya calısıyorum

iy bakalım hadi hayırlısı :) inşallah bişeler yaparız bizde.

sadomax walla sen bu işi kapmışssın.arkadaşın dediği işi yaparsanız çok para kazanırsınız emin olun.

Bende yeniyim bu işte. Ufak ufak kafam da toparlıyorum konuları. Her bi konunun altında değişik fikirler görüyorum ve bu çok etkiliyor bizi yani iyi yönde. Biz de kendimize bu okuduklarımızın ortasını bulabiliyoruz en azından. Sağolun beyler.

keske hersey boyle toz pembe olsaydı :)
daha 1 saat once 24 tane kanalım silindi . spam ve kural ihlali imiş :)
1 kez bıle telıf yemeden hemde :)

kanalları kaç günde açtın? benimde şuan vps bekliyor mesela :D bugün 2 kanal doldurdum, fakat ilerde kanallar silinmesin diye başka kanal açmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri