niche ve Tbm hakkında detaylı yardım istiyorum

canberk_tr

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhabalar öncelikle herkese bol kazançlar diliyorum
Aşşağıda gördüğünüz benim kazanç tablom daha başlayalı erkenim bu işlerde toplamda 10 adet kanalım var ve hepsine günlük ortalama 70-80 video yüklüyorum ve birtane kanalım var onada özenle etiket başlık girerek video yüklemeleri yapıyorum 25 aralık tarihine bakarsanız bir kaç tbm kelimeler girdim böyle oldu videolara şimdi size sorum ise forumdada çok araştırdım sadece niche kelimelerin nasıl bulunacağına dair bilgiler verilmiş niche kelimeler tbm artıran kelimeler naısl kullanılır başlığamı yazacağız etiketemi gireceğiz yada niche kelime iphone diyelim onla alakalı videolarmı yükleyeceğiz örneklendirerek anlatırmısınız bizim çok parada gözümüz yok sadece ucundan tutacak bir miktar yakalamak istiyoruz 10 kanalı günlük 80-100 video ya sizcede bu kazançlar az değilmi

TBM hakkında ne yardım istiyorsun? Allah aşkına sen tbm görmedin her halde. :D

TBM için yardımlık bir şeyin yok bence. Sadece videoları izletmen lazım.

doğrudur hocam bu işe yeni başladığımdan dolayı bilemiyorum hergün fazlasıyla araştırmalar yapıyorum fakat harcadığım emek verdiği sonuca değmiyor gibi gelmeye başladı çünkü kategoriler ilgi çekici başlıkları ellerimle özenerek giriyorum ama sonuç bu olunca insanda heves kalmıyor nerde yanlış yapıyorum veyahutta eksikliklerim neler ekstra neler yapmam gerekiyor bunları öğrenmek istiyorum ben

doğrudur hocam bu işe yeni başladığımdan dolayı bilemiyorum hergün fazlasıyla araştırmalar yapıyorum fakat harcadığım emek verdiği sonuca değmiyor gibi gelmeye başladı çünkü kategoriler ilgi çekici başlıkları ellerimle özenerek giriyorum ama sonuç bu olunca insanda heves kalmıyor nerde yanlış yapıyorum veyahutta eksikliklerim neler ekstra neler yapmam gerekiyor bunları öğrenmek istiyorum ben
yanlış anlama kardeşim bu kadar kanalla bu kadar kazandıysan bence şükret 10 kanalla video atayımda günlük 50-100 kazanayım demek zaten mantıksız youtube batar çünkü bunu herkes yapar ben 20 kanalla günlük 3000 izlenimle 3 aydır youtubede çalışıyorum benim daha adsense hesabıma geçen para 5 tl üç ayda bence haline şükret ...!!!

üstad onları artırmak için reklam ayarları oluyormuş nasıl yapabiliriz bilgin varmıdır yada ekstra önerebileceğin bir yöntem

Sen TBM görmemişsin :

Sende sayfa TO düşük :)

hik0.png

Benimkine ne demeli ? :D

hik0.png

Benimkine ne demeli ? :D

allah dahada cok versin kardeşim Benim işte Sayfa t.o çok az bunun önüne nasıl geçebilirim

---------- Mesaj saat 22:34:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:33:11 civarında gönderildi. ----------

Sen TBM görmemişsin :

Sende sayfa TO düşük :)

evet hocam tek eksiğim Sayfa t.o bunları artırmanın yollarını arıyorum uyguladığınız ekstra yöntemler varmı neler yapıyorsunuz acbaa

Arkadaşlar merhabalar öncelikle herkese bol kazançlar diliyorum
Aşşağıda gördüğünüz benim kazanç tablom daha başlayalı erkenim bu işlerde toplamda 10 adet kanalım var ve hepsine günlük ortalama 70-80 video yüklüyorum ve birtane kanalım var onada özenle etiket başlık girerek video yüklemeleri yapıyorum 25 aralık tarihine bakarsanız bir kaç tbm kelimeler girdim böyle oldu videolara şimdi size sorum ise forumdada çok araştırdım sadece niche kelimelerin nasıl bulunacağına dair bilgiler verilmiş niche kelimeler tbm artıran kelimeler naısl kullanılır başlığamı yazacağız etiketemi gireceğiz yada niche kelime iphone diyelim onla alakalı videolarmı yükleyeceğiz örneklendirerek anlatırmısınız bizim çok parada gözümüz yok sadece ucundan tutacak bir miktar yakalamak istiyoruz 10 kanalı günlük 80-100 video ya sizcede bu kazançlar az değilmi

abi ben sayfa to %3-4 arasında geziyor diye kaç gündür düşünüyorum işte neden düştü,bunu nasıl yükseltiriz diye.sizi görünce moralim birazcık yerine geldi,yine iyiymiş benim halim :)

Hocam brnde to iyi ama kazanç yok tek kanal olduğu içinmi diye düşünmeye başladım...

yanlış anlama kardeşim bu kadar kanalla bu kadar kazandıysan bence şükret 10 kanalla video atayımda günlük 50-100 kazanayım demek zaten mantıksız youtube batar çünkü bunu herkes yapar ben 20 kanalla günlük 3000 izlenimle 3 aydır youtubede çalışıyorum benim daha adsense hesabıma geçen para 5 tl üç ayda bence haline şükret ...!!!

kbma da 3 aydır bu işin içindeyim diyipde 5 tl demen biraz komik oluyo hocam

Bırakın böyle işleri arkadaşlar organik olalım madem özgün değiliz daha fazla hile hurdaya gerek yok.Tbm'n gayet iyi neyine itiraz ediyorsunuz anlamıyorum 0.5 0.8 leri görenler var bu forumda

Bırakın böyle işleri arkadaşlar organik olalım madem özgün değiliz daha fazla hile hurdaya gerek yok.Tbm'n gayet iyi neyine itiraz ediyorsunuz anlamıyorum 0.5 0.8 leri görenler var bu forumda

hocam tbm lerin iyi olmasının sebebi t.o nun düşük olmasından kaynaklanmıyormu ne kadar artarsa tbm düşükcek benimde yakındığım nokta t.o nun neden bukadar a z olması neler yapabilirim bunun çin

hocam tbm lerin iyi olmasının sebebi t.o nun düşük olmasından kaynaklanmıyormu ne kadar artarsa tbm düşükcek benimde yakındığım nokta t.o nun neden bukadar a z olması neler yapabilirim bunun çin

Para kazanmalarım kapatılınca yeni adsenseye geçtim 4 k ya düştü izlenimim yaklaşık aynı senin gibi ama senin tıkının 2 katı tık alıyorum tbm 12-14 19 değişiyo t.o da yüksek dolayısıyla o yüzden kategorini değiştir derim ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri