Nick'imi görünce aklınıza ne geliyor veya ne canlanıyor :D

Danimarka 2. liginde top oynayan 3. sınıf futbolcular geliyor aklıma. :D

Benim yt para dramım benim nickim normalde: yavuzackgz'dir.
Yt paraya üye olurken hızlıca olmuştum.
sonuç:yavuzacgz.

Motora binmiş dinozor geldi aklima [emoji1]

Tapatalk

Benim yt para dramım benim nickim normalde: yavuzackgz'dir.
Yt paraya üye olurken hızlıca olmuştum.
sonuç:yavuzacgz.

yavuz açıkgöz ama böyle hızlı üyem olucam derken yavuz açgöz gibi olmuş ben şahsen açgöz sanıyordum açıkgözmüş :D

Biraz foruma takıl hocam daha neleri var :D

Aynen neleri var daha, biliyor görüyorum. Ama iki gün sonra da tekrar konu açarlar video ortası reklam nasıl gireceğiz, ben kazanamıyorum, her şeyi yaptım olmuyor, buraya kadar... Ehh be güzel kardeşim bu kadar laylaylom yapacağına vaktini daha iyi şeyler için harcasana diye sormazlar mı adama?

malum kadın ticareti yapanlara söylenen isim geliyor valla ne yalan söyleyim doğruya doğru..

[MENTION=10166]efsane1903[/MENTION] olabilir hocam insanın aklına her türlüsü geliyor. Bende forumdan bir çok kişinin ismini aklımda hikayeleştirdimde ordan merak ettim :)))

malum kadın ticareti yapanlara söylenen isim geliyor valla ne yalan söyleyim doğruya doğru..

Hocam aklıma geçen senin eleman için istediğin kriterler geldi.Evlilik yaşınmı geldi :D

---------- Spam Engelliyici 01:15 ---------- Önceki Mesaj 01:13 ----------

yavuz açıkgöz ama böyle hızlı üyem olucam derken yavuz açgöz gibi olmuş ben şahsen açgöz sanıyordum açıkgözmüş :D

Hocam forum o zaman bu kdar kıymetli değildi bide aceleyle üye olmuştum.Adminlerden eski üyelik :D

nicki geç de avatardan biraz eğlenceli bir izlenim var:D

AliBeyTR WS Şeref siz oyuncu introsu aklıma gelyor.

Java güncellemesi sağ altta uyarı verince "Java az bekle" diye diye ortaya çıkmış olan bir nick olabilir. :p

2 gundur sorcam sorcam vazgeciyorum, madem konuyu up'ladilar sorayim :D

tamam hadi Java motosikletten geliyor.
tamam hadi zbek soyadindan geliyor.

Be ustadim, Javazbekk'teki ikinci "k" nerden geliyor :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri