SeaNoNe
Yasaklanmış
Arkadaşlar selamlar,
Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum
Hemen hemen 1 yıl önce kimden aldığımı hatırlamadığım bir mail adresine az önce giriş yapıldı. Kanal falan çok önemli değil, hesaptır onlarda değilim ancak
78.181.250.143 IP adresi ile Niğde'den giriş yapılmış gözüküyor.
Screenshot by Lightshot
Linke tıklarsanız IP adresi ve lokasyonu göreceksiniz..
Konuyu neden açtığıma gelirsek,
ben mail şifresini değiştirmemiştim ve aylar sonra mailime birisi giriyor. Bu mail adresine bağlı youtube hesabım benim için çok önemli bir hesap değil ancak sizin eski hesaplarınızdan birisi iyi kazanç getiriyordur canınız yanmasın diye sizi uyarmak istiyorum
Lütfen foruma giriş IP leri ile check edilsin,
78.181.250.143 bu IP ile hesabıma erişim sağlandı.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
Eğer forumdan birisiyse bakalım kim çıkacak
Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum
Hemen hemen 1 yıl önce kimden aldığımı hatırlamadığım bir mail adresine az önce giriş yapıldı. Kanal falan çok önemli değil, hesaptır onlarda değilim ancak
78.181.250.143 IP adresi ile Niğde'den giriş yapılmış gözüküyor.
Screenshot by Lightshot
Linke tıklarsanız IP adresi ve lokasyonu göreceksiniz..
Konuyu neden açtığıma gelirsek,
ben mail şifresini değiştirmemiştim ve aylar sonra mailime birisi giriyor. Bu mail adresine bağlı youtube hesabım benim için çok önemli bir hesap değil ancak sizin eski hesaplarınızdan birisi iyi kazanç getiriyordur canınız yanmasın diye sizi uyarmak istiyorum
Lütfen foruma giriş IP leri ile check edilsin,
78.181.250.143 bu IP ile hesabıma erişim sağlandı.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
Eğer forumdan birisiyse bakalım kim çıkacak