Nimet abla online bilet alan varmı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
vaybe istanbuldan almak istiyordum gidicek durumda yok online alalım hadi hayırlısı

---------- Spam Engelliyici 16:30 ---------- Önceki Mesaj 16:28 ----------

istanbul neden çıkma şansı yüksek diye soranlar orda sürüyle insan yaşıyor buda demekki çok fazla bilet oluyor işte bizde o talihliler arasına girebiliriz şans daha çok

kardeşim şöyle düşün bide... (rakamlar tamamen sallamasyon)

Türkiye genelinde 10.000.000 bile satılıyor ve bu nimet abla 10.000 bile satıyor (satış potansiyeli yüksek olduğu için)
diğer biletçilerde 1.000'er tane satıyor. ve bunu yüzdeye vuracak olursak
10.000 / 10.000.000 = %0,1 (binde 1)
1.000 / 10.000.000 = %0,01 (onbinde 1)

eee binde 1 > onbinde 1 olduğuna göre millet ikramiye çıkma ihtimali daha yüksek olan yerden bilet almayı tercih ediyor... yani bence bunun aptallıkla bir ilişkisi yok.. olsa olsa kendi şansını yaratmak gibi bişey denebilir :D

YİNEDE UNUTMAMAK LAZIM, TALİH KUŞU İSTATİSTİKLE DEĞİL ŞANSLA YAKALANIR :)

Hayır istatistik değişmezki sonuç olarak Türkiyede çeyreğe çıktığını düşünelim sadece 4 bilete çıkıyor.

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

vaybe istanbuldan almak istiyordum gidicek durumda yok online alalım hadi hayırlısı

---------- Spam Engelliyici 16:30 ---------- Önceki Mesaj 16:28 ----------

istanbul neden çıkma şansı yüksek diye soranlar orda sürüyle insan yaşıyor buda demekki çok fazla bilet oluyor işte bizde o talihliler arasına girebiliriz şans daha çok

Arkadaş hiçmi mat işlemediniz ya :D

Para yatırma yazıyor oraya giriyorum bankaları gösteriyor anlaşmalı olduğu fakat iban numaraları filan yok düz resim ?

yok yok onu demiyorum internet bankacılığı kullanıyormusun orda ödemeler diye bölüm olur orada yazıyor nimet abla ödemeleri diye direk öyle hesap no ya yatırılmıyor. bakiye ekliyosun önce hesabına sonra bilet alıyosun, biletler bitmez üzereydi belkide bitmiştir acele et

yok yok onu demiyorum internet bankacılığı kullanıyormusun orda ödemeler diye bölüm olur orada yazıyor nimet abla ödemeleri diye direk öyle hesap no ya yatırılmıyor. bakiye ekliyosun önce hesabına sonra bilet alıyosun, biletler bitmez üzereydi belkide bitmiştir acele et
Paypal ödemesi karşılığında banka ödemesi yapmak istiyorum nasıl yapabiliriz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri